Sowa z Mazur 368 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Mi a napisał: No właśnie pokitrane po kątach, a gadała, że wszystko rozdawała koleżankom. Założę się, że dała coś kilka razy po to tylko żeby później móc wypominać. Obejrzałam vloga i widzę rozkapryszoną dziewczynkę, która udaje chorobę żeby nie iść do szkoły. Jest zadowolona bo osiągnęła cel i jeszcze jest w centrum uwagi bo jest biedna i chora. Nie kupuję tego, może chce coś osiągnąć przez to od rodziców? Jest wkurzona bo 6h nagrywek poszło do kosza, a to pewnie jakieś 2tys, no i teraz nie będzie ciągłości tej fascynującej historii. Chciała coś opowiedzieć co się działo, ale nie było o czym mówić i streściła 6h w trzech zdaniach. Działo się „dużo”, ale w sumie to nic. Po raz kolejny była u psychiatry. Wszechświat sam zdecydował, że nie powinna upubliczniać swych mądrości i przeźyć. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Plus 791 Napisano 10 godzin temu 11 minut temu, biednakicia napisał: Larwy, jutro idę na shopping, łisz mi lak. Tylko uważaj, żebyś się za bardzo nie przebodźcowała. 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Busz3131 2900 Napisano 10 godzin temu 20 minut temu, biednakicia napisał: Larwy, jutro idę na shopping, łisz mi lak. Liś ju lak, biegnij do prajmarka po pomadki bo zaraz ameby wykupiom. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biednakicia 2542 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Busz3131 napisał: Liś ju lak, biegnij do prajmarka po pomadki bo zaraz ameby wykupiom. Może nawet zaszaleję z kawą za 30 zł a co... w końcu staC mnie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Busz3131 2900 Napisano 9 godzin temu 8 minut temu, biednakicia napisał: Może nawet zaszaleję z kawą za 30 zł a co... w końcu staC mnie. Girl czyli jestes kobietom pracujacom, odkladajacom, inwesujacom? Pamietaj, ze jak wpadnie Ci do glowy kupic ciuch z bajkowym printem zamknij oczy i wyobraz sobie siwom. Udanego szopingu. 5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sowa z Mazur 368 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, biednakicia napisał: Larwy, jutro idę na shopping, łisz mi lak. Pamiętaj o wejściu do Prajmaniego 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biednakicia 2542 Napisano 9 godzin temu 7 minut temu, Busz3131 napisał: Girl czyli jestes kobietom pracujacom, odkladajacom, inwesujacom? Pamietaj, ze jak wpadnie Ci do glowy kupic ciuch z bajkowym printem zamknij oczy i wyobraz sobie siwom. Udanego szopingu. Złoto (c) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciekawska666 909 Napisano 9 godzin temu Drwal wjechał na pełnej. No niech ma bombelek odrobinkę radości. Ta już lecę po pomadki z ołowiem w składzie za 7 zeta. To jak to chińskie badziewie. Ale ona kocha wszystko co najbardziej chemiczne i trujące wiadomo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciekawska666 909 Napisano 9 godzin temu Kiedyś czyściła toaletkę tak pewnie z 5-6 lat temu. 3/4 makijaży wywaliła w kosz. Niektóre nawet nie ruszone kosmetyki z pr. Dawała koleżanką jakim tym przypupicką od zlexa ,wolne żarty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciekawska666 909 Napisano 9 godzin temu Zamówiłam nauszniki jutro dam znać czy wygodne bo takie wiatry i mrozy ,nie niech stracę:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GabrielaNowicki 829 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, ciekawska666 napisał: Zamówiłam nauszniki jutro dam znać czy wygodne bo takie wiatry i mrozy ,nie niech stracę:P Miałeś zniżkę, kupon oraz urodziny 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biednakicia 2542 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, ciekawska666 napisał: Zamówiłam nauszniki jutro dam znać czy wygodne bo takie wiatry i mrozy ,nie niech stracę:P To jak uznasz, że fajne to dawaj firmę i model :D i czy mają regulowaną opaskę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sowa z Mazur 368 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, ciekawska666 napisał: Drwal wjechał na pełnej. No niech ma bombelek odrobinkę radości. Ta już lecę po pomadki z ołowiem w składzie za 7 zeta. To jak to chińskie badziewie. Ale ona kocha wszystko co najbardziej chemiczne i trujące wiadomo. Atomic Blonde/Radium Girl 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Plus 791 Napisano 9 godzin temu Jest lajw, bosze jaka baba jaga.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kinga2208 74 Napisano 8 godzin temu 28 minut temu, Plus napisał: Jest lajw, bosze jaka baba jaga.. Karyna od Sebixa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Plus 791 Napisano 8 godzin temu Siwa już karmi Lolutka nugettsami z Maca. Masakra, ten babsztyl jest niereformowalny. Przyznała właśnie, że Lola jest na diecie, ale dała jej dzisiaj nugetsa. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Busz3131 2900 Napisano 8 godzin temu 14 minut temu, Plus napisał: Siwa już karmi Lolutka nugettsami z Maca. Masakra, ten babsztyl jest niereformowalny. Przyznała właśnie, że Lola jest na diecie, ale dała jej dzisiaj nugetsa. "Jaki pies, taki pan" - siwa doprowadzi do tego, ze bedzie lola bedzie utykajacym, utytym klockiem. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dobra _Dusza 7383 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Busz3131 napisał: "Jaki pies, taki pan" - siwa doprowadzi do tego, ze bedzie lola bedzie utykajacym, utytym klockiem. Kopia mamusi : ) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Busz3131 2900 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Dobra _Dusza napisał: Kopia mamusi : ) Mawet napady kaszlu sie zgadzaja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MartaspodKielc 61 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 8 minut temu, Busz3131 napisał: Mawet napady kaszlu sie zgadzaja. Kaszel od tych olejków i vapowania maja psy. Tak samo brak ruchu i przytycie wcale nie pomagają zeby stawy i łapki były zdrowe. Ona oczywiscie wie lepiej - i tak najlepiej psa na diete to od razu obciac mu polowe porcji... no genialne . Nie dziwne ze pies jest wkurzony Edytowano 8 godzin temu przez MartaspodKielc 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
evoiva 2608 Napisano 8 godzin temu 1 godzinę temu, biednakicia napisał: Może nawet zaszaleję z kawą za 30 zł a co... w końcu staC mnie. Powtarzaj sobie- yebac biedę 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kinga2208 74 Napisano 8 godzin temu 8 minut temu, MartaspodKielc napisał: Kaszel od tych olejków i vapowania maja psy. Tak samo brak ruchu i przytycie wcale nie pomagają zeby stawy i łapki były zdrowe. Ona oczywiscie wie lepiej - i tak najlepiej psa na diete to od razu obciac mu polowe porcji... no genialne . Nie dziwne ze pies jest wkurzony Ktoś jej powiedział, że to mogą być u Loli kłopoty z mięśniami to siwulec stwierdził, że taak one tyle chodziły na spacery. Jak nic zwali kłopoty Loli na zbyt częste/za długie spacery! 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Busz3131 2900 Napisano 7 godzin temu Weszlam na chwile na live, doslownie minute, jakaz ona jest zgorzkniala i wulgarna. Co drugie slowo to mieso. Nie da sie jej sluchac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GabrielaNowicki 829 Napisano 7 godzin temu Trafiłam na dyskusję o porodach i lekarzach. Szusz uważa, że rodzenie i leczenie państwowe to koszmar i ona za wszystko placi, bo inaczej sobie nie wyobraża. Dziewczyna w ciąży napisała, że nie widzi problemu w rodzeniu w szpitalu publicznym, na co szusz jej odpowiedziała: bo cię nie stać, żeby zaplacic 30tysiecy za poród. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
evoiva 2608 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 6 minut temu, GabrielaNowicki napisał: Trafiłam na dyskusję o porodach i lekarzach. Szusz uważa, że rodzenie i leczenie państwowe to koszmar i ona za wszystko placi, bo inaczej sobie nie wyobraża. Dziewczyna w ciąży napisała, że nie widzi problemu w rodzeniu w szpitalu publicznym, na co szusz jej odpowiedziała: bo cię nie stać, żeby zaplacic 30tysiecy za poród. Za to jom staC, na chinola i kebaba z budki, szmaty z prajmaniego, i tanie kosmetyki z rossmana, burżujka z koziej d..py. Pycha kroczy przed upadkiem. Edytowano 7 godzin temu przez evoiva Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olejrycynowy 155 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, GabrielaNowicki napisał: Trafiłam na dyskusję o porodach i lekarzach. Szusz uważa, że rodzenie i leczenie państwowe to koszmar i ona za wszystko placi, bo inaczej sobie nie wyobraża. Dziewczyna w ciąży napisała, że nie widzi problemu w rodzeniu w szpitalu publicznym, na co szusz jej odpowiedziała: bo cię nie stać, żeby zaplacic 30tysiecy za poród. Na szczęście jej to nie grozi, ani ciąża, ani płacenie 30 koła, bo ani nie ma szans na zajście w ciążę, ani 30 koła. 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GabrielaNowicki 829 Napisano 7 godzin temu Mnie zatkało, serio. Nie wiem jak tak można komuś powiedzieć. Nie rozumiem.....czy jej sprawia radość jak ktoś gorzej się poczuje po jej słowach? Ona ma jakąś satysfakcję z tego? Lepiej jej na duszy? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olejrycynowy 155 Napisano 7 godzin temu Nie 30 tylko 17 tysięcy, po 2 jest frajerką, że chodzi prywatnie, jakby była cwana to by wykupiła sobie pakiet indywidualny, plebs ma z zakładu pracy w formie benefitu prywatną opiekę medyczną. No i można korzystać z lekarza rodzinnego w ramach NFZ np. w luxmedzie, tak samo jak z położnej i pielęgniarki. Żyjesz siwa pod kamieniem. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GabrielaNowicki 829 Napisano 7 godzin temu Jak jej ktoś napisał, że nawet jeśli urodzi w prywatnym szpitalu za 30tysiecy i będą powikłania, to i tak trafia się do publicznego,bo tam jest sprzęt do ratowania życia i można robić skompilowane operacje. Tj jej odpowiedź była: no wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hellena.De.Vil 2066 Napisano 7 godzin temu 1 godzinę temu, Plus napisał: Siwa już karmi Lolutka nugettsami z Maca. Masakra, ten babsztyl jest niereformowalny. Przyznała właśnie, że Lola jest na diecie, ale dała jej dzisiaj nugetsa. suszi i kicie tez karmiła maczkiem, gdy zwierzeta gorzej sie czuły. powtarzajace sie schematy. za niedlugo bendom najdroższe steki z dyskontow spozywczych. biedne psy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach