Tajemniczy On 135 Napisano 8 godzin temu Kto miał takie kokones aby skasować miłość nad rozlewiskiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 650 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Tajemniczy On napisał: Kto miał takie kokones aby skasować miłość nad rozlewiskiem No nareszcie już myślałam że się z Megi wycofaliscie z zabawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 135 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, parabatai napisał: No nareszcie już myślałam że się z Megi wycofaliscie z zabawy Ja dałem dwa kroki do tyłu aby mieć większy rozbieg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdiama 771 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Kto miał takie kokones aby skasować miłość nad rozlewiskiem Nie ma tematu o 3 żonach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 135 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Niburdiama napisał: Nie ma tematu o 3 żonach? A no nie ma żebym wiedział że skasują to bym całą rozmowę wydrukował i powiesił na ścianach w pokoju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdiama 771 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Tajemniczy On napisał: A no nie ma żebym wiedział że skasują to bym całą rozmowę wydrukował i powiesił na ścianach w pokoju Trzeba się pieklić kochać te tematy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 650 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: A no nie ma żebym wiedział że skasują to bym całą rozmowę wydrukował i powiesił na ścianach w pokoju Taki kawałek twórczości i to jakiej radosnej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 135 Napisano 8 godzin temu 9 minut temu, Niburdiama napisał: Trzeba się pieklić kochać te tematy Tematy to nic ja te żony kochałem i kochankę też i wraz temat skasowali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 135 Napisano 8 godzin temu 9 minut temu, parabatai napisał: Taki kawałek twórczości i to jakiej radosnej Przecież mogli to przelać na papier i było by to jako szkolna lektura Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 650 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: Przecież mogli to przelać na papier i było by to jako szkolna lektura Musimy być czujni i sprawdzać nowe powieści, w końcu tu idzie o nasze prawa autorskie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 650 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Tematy to nic ja te żony kochałem i kochankę też i wraz temat skasowali Eeee co jest? Jak to kochałem?? Czas przeszły??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pearl 9 Napisano 8 godzin temu 23 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Kto miał takie kokones aby skasować miłość nad rozlewiskiem Ważne że się kręci już druga seria Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 135 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, parabatai napisał: Musimy być czujni i sprawdzać nowe powieści, w końcu tu idzie o nasze prawa autorskie Oczywiście bo niby tu rodo, sr.odo chwila nie uwagi i ktoś nam ukradnie tą twórczość i będzie zbijał trofea Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 135 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, parabatai napisał: Eeee co jest? Jak to kochałem?? Czas przeszły??? Temat skasowali to czas przeszły, a wraz z nowym tematem kocham je jeszcze bardziej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 650 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Pearl napisał: Ważne że się kręci już druga seria Niech się kręci i niech szybko nie kasują Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 135 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Pearl napisał: Ważne że się kręci już druga seria Gdzieś wyczytałem w necie że tych serii ma być 2846 po 100 odcinków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 650 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: Temat skasowali to czas przeszły, a wraz z nowym tematem kocham je jeszcze bardziej jak ta miłość będzie tak w Tobie wzrastała za każdym razem jak nam temat skasują to Ci serducho pęknie od jej nadmiaru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 135 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, parabatai napisał: jak ta miłość będzie tak w Tobie wzrastała za każdym razem jak nam temat skasują to Ci serducho pęknie od jej nadmiaru Jak tych żon tyle będę miał i kochanek to serducho może mi nie wytrzymać ale od czegoś innego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 650 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: Jak tych żon tyle będę miał i kochanek to serducho może mi nie wytrzymać ale od czegoś innego No... tyle krwi przepompować to nie lada wyczyn Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 135 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, parabatai napisał: No... tyle krwi przepompować to nie lada wyczyn A no nie i ja nie wiem czy nie zaczął bym wyjeżdżać w delegację dla mojego dobra fizycznego i psychicznego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pearl 9 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Tajemniczy On napisał: A no nie i ja nie wiem czy nie zaczął bym wyjeżdżać w delegację dla mojego dobra fizycznego i psychicznego Na delegacji okazja następną poznać kochankę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 650 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Tajemniczy On napisał: A no nie i ja nie wiem czy nie zaczął bym wyjeżdżać w delegację dla mojego dobra fizycznego i psychicznego Twojej psychice to już nic nie pomoże a wyjazd i ucieczka od nas może się skończyć przytarganiem nowej żony lub kochanki, w końcu to delegacja 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 650 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Pearl napisał: Na delegacji okazja następną poznać kochankę Dobrze prawisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pearl 9 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, parabatai napisał: Twojej psychice to już nic nie pomoże a wyjazd i ucieczka od nas może się skończyć przytarganiem nowej żony lub kochanki, w końcu to delegacja Och Karol..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 135 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Pearl napisał: Na delegacji okazja następną poznać kochankę A po co mi obca kochanka jak w domu miałbym tyle kochających żon i kochankę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 135 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, parabatai napisał: Twojej psychice to już nic nie pomoże a wyjazd i ucieczka od nas może się skończyć przytarganiem nowej żony lub kochanki, w końcu to delegacja I druga to samo, czy Wy żeście się zmówiły Nie wiem dlaczego kobietom delegacja kojarzy się tylko z jednym, czyżby coś wiedzą na ten temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 650 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Tajemniczy On napisał: A po co mi obca kochanka jak w domu miałbym tyle kochających żon i kochankę Od przybytku glowa ponoć nie boli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 135 Napisano 7 godzin temu Idę sobie bo śmiejecie się ze mnie Idę do mojej prawdziwej miłości, czworonożnej Ala ja tu jeszcze wrócę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 650 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: I druga to samo, czy Wy żeście się zmówiły Nie wiem dlaczego kobietom delegacja kojarzy się tylko z jednym, czyżby coś wiedzą na ten temat Bo my jesteśmy jedną jaźnią ale w wielu ciałach dla urozmaicenia i Twojej uciechy.. o Panie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach