parabatai 650 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Ktoś całkiem obcy napisał: Usmażył mózg agenta jak jajka W jakiejś części Ray Liotta czy ktoś taki siedział z mózgiem na wierzchu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 135 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Ciebie bo nas zaniedbujesz to proste przecież pierwsza żona już płakała że cię nie ma Pierwsza żona płakała bo się martwiła, a Ty pewnie już zakładałaś rękawiczki bokserskie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 109 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Ktoś całkiem obcy napisał: I może jeszcze mam tam łazić cały dzień Mogę podwieźć a później przyjechać po nich kasując ich na paliwo i na obiad Czyli też nie lubisz tego tak jak ja to dobrze nie no ty płacisz za obiad bo nie wypada tak przecież Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 241 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, parabatai napisał: Netflix Ja zawsze na YouTube oglądam filmy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 650 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: Myślisz że o tak wczesnej porze pozwolił bym Ci zasnąć? Wiedziałam że nie, nawet jakbym próbowała usłyszałabym stukanie w szybkę telefonu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 135 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, parabatai napisał: Yyyyy nikogo No ja myślę, bo klapsy na Twój tyłek by poszły, tylko nie wiem czy była by to kara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 109 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: Pierwsza żona płakała bo się martwiła, a Ty pewnie już zakładałaś rękawiczki bokserskie Ja obiecałam jej że pobije na kwaśne jabłko za to że cię nie ma i muszę dotrzymać obietnicy sam wiesz no Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 650 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Pierwsza żona płakała bo się martwiła, a Ty pewnie już zakładałaś rękawiczki bokserskie No i się zaczyna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 650 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: No ja myślę, bo klapsy na Twój tyłek by poszły, tylko nie wiem czy była by to kara Uważaj żebyś se ręki nie zwichnął Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 109 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, parabatai napisał: No i się zaczyna Trwają chwili jesteś piękna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 650 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Ja zawsze na YouTube oglądam filmy Nie mam u siebie tej Substancji o której mówiłeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 135 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, parabatai napisał: Wiedziałam że nie, nawet jakbym próbowała usłyszałabym stukanie w szybkę telefonu Hahahaha ale to stukanie słyszała byś nie o szybkie telefonu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pearl 9 Napisano 4 godziny temu 8 minut temu, Ktoś całkiem obcy napisał: I może jeszcze mam tam łazić cały dzień Mogę podwieźć a później przyjechać po nich kasując ich na paliwo i na obiad Ale że kogo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 135 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Megi_ona napisał: Ja obiecałam jej że pobije na kwaśne jabłko za to że cię nie ma i muszę dotrzymać obietnicy sam wiesz no Uważaj bo ja mam czarny pas w karate, kolano łokieć pięta i nie ma klienta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 109 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Pearl napisał: Ale że kogo? Ciebie i pierwszą żonę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 135 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, parabatai napisał: No i się zaczyna A bo to się skończyło? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 241 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Megi_ona napisał: Czyli też nie lubisz tego tak jak ja to dobrze nie no ty płacisz za obiad bo nie wypada tak przecież Ciężko tak kilka kobiet zaspokoić, bo jedna w prawo , druga w lewo. Kiedyś odwoziłem trzy sztuki po imprezie i muzykę puszczałem na full, bo nie chciały cicho siedzieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 650 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Hahahaha ale to stukanie słyszała byś nie o szybkie telefonu Nie mów że w okno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 109 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: Uważaj bo ja mam czarny pas w karate, kolano łokieć pięta i nie ma klienta Nie boje się ciebie dzieciaku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 650 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Tajemniczy On napisał: A bo to się skończyło? Never ending story Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 135 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, parabatai napisał: Uważaj żebyś se ręki nie zwichnął Drugą mam w zapasową Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 650 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Megi_ona napisał: Nie boje się ciebie dzieciaku I skończyło się rumakowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 241 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Pearl napisał: Ale że kogo? Potencjalne kobiety bo już się pogubiłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 650 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: Drugą mam w zapasową Przykręcaną? Cyborg jakiś jesteś czy co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 109 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Ciężko tak kilka kobiet zaspokoić, bo jedna w prawo , druga w lewo. Kiedyś odwoziłem trzy sztuki po imprezie i muzykę puszczałem na full, bo nie chciały cicho siedzieć. Nie wiem bo nigdy nie zaspokajam kilku kibiet wiesz można zakleić im buzię i związać i po problemie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 241 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, parabatai napisał: I skończyło się rumakowanie Mój tekst do tych co wymiękają na realu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 135 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, parabatai napisał: Nie mów że w okno A co już myślisz o wystawienie mnie za drzwi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 650 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Potencjalne kobiety bo już się pogubiłem W tym szaleństwie już nikt nie nadąża Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 135 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Megi_ona napisał: Nie boje się ciebie dzieciaku Przez te okulary widzę strach w Twoich oczach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 109 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Potencjalne kobiety bo już się pogubiłem Wszystkie musisz zaspokoić takie to strasznie ciężkie życie mężczyzny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach