Ktoś całkiem obcy 241 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Megi_ona napisał: I nie tylko bo wiele rzeczy się boje ale nie powiem nic więcej Wody jeszcze i to wszytko można pokonać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 109 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Przyniosę coś do picia i do czytania żeby zająć czymś towarzystwo. Trzeba bardziej się postarać bo one są wymagające rusz głową bo picie i książka nie przejdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 650 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Megi_ona napisał: No chyba masz rację i mnie też pewnie by jednym ciosem pokonał. To może puści wam hip hop To dopiero byłaby dla mnie kara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 241 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, parabatai napisał: Karygodne zaniedbanie, musisz mu spuścić manto po powrocie Przyzwyczaiłaś się , bo łapiecie swoje myśli w locie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 109 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Jak żyje jeszcze mi się nie zdarzyło , ale przytrzymać już tak jak dwie baby się biły. Zawsze musi być ten pierwszy raz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 650 Napisano 4 godziny temu 16 minut temu, Ktoś całkiem obcy napisał: To była potrawka z grasicy zjadana po to aby wyrazić pogarde wobec tych którzy go irytowali. W mojej wersji wsuwał wątróbkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 109 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, parabatai napisał: Karygodne zaniedbanie, musisz mu spuścić manto po powrocie Jak mi pomożesz to będzie chodził jak w zegarku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 241 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Trzeba bardziej się postarać bo one są wymagające rusz głową bo picie i książka nie przejdzie PlayStation piątkę im włączę jakąś strzelanke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 650 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Przyzwyczaiłaś się , bo łapiecie swoje myśli w locie. Ano mamy jakieś takie flow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 241 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Zawsze musi być ten pierwszy raz Eeeee ja się nie nadaje do takich akcji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 241 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, parabatai napisał: Ano mamy jakieś takie flow Fajne ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 650 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Jak mi pomożesz to będzie chodził jak w zegarku Pomogę, ale mu o tym nie mów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 109 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, parabatai napisał: To dopiero byłaby dla mnie kara Weźmiesz pejcz do ręki to zaraz zmieni na taką muzę co będziesz chciała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 650 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał: PlayStation piątkę im włączę jakąś strzelanke Ja nie lubię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 241 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, parabatai napisał: W mojej wersji wsuwał wątróbkę A w samolocie temu dzieciakowi co dał do jedzenia po tym jak stracił dłoń i uciekł? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 109 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał: PlayStation piątkę im włączę jakąś strzelanke No już lepiej ale nie wiem czy lubią bo ja nie za bardzo strzelanki bo wyobraź sobie że nie umiem wcelować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 241 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, parabatai napisał: Ja nie lubię No to radio Wam włączę albo tv Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 109 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, parabatai napisał: Ja nie lubię Może weźmie was do galerii na zakupy chcesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 650 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Ktoś całkiem obcy napisał: A w samolocie temu dzieciakowi co dał do jedzenia po tym jak stracił dłoń i uciekł? Eee ja to głównie znam Milczenie owiec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 109 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Ktoś całkiem obcy napisał: No to radio Wam włączę albo tv Striptiz masz zrobić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 135 Napisano 4 godziny temu Ło matko zostawić Was na chwilę jak te żony szaleją jak kota nie ma w domu A ten, kogo Wy chcecie bić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 650 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Ktoś całkiem obcy napisał: No to radio Wam włączę albo tv Netflix Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 650 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Megi_ona napisał: Striptiz masz zrobić dzięki, nie miałam śmiałości zaproponować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 241 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Megi_ona napisał: Może weźmie was do galerii na zakupy chcesz? I może jeszcze mam tam łazić cały dzień Mogę podwieźć a później przyjechać po nich kasując ich na paliwo i na obiad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 650 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: Ło matko zostawić Was na chwilę jak te żony szaleją jak kota nie ma w domu A ten, kogo Wy chcecie bić? No wreszcie już miałam iść spać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 109 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: Ło matko zostawić Was na chwilę jak te żony szaleją jak kota nie ma w domu A ten, kogo Wy chcecie bić? Ciebie bo nas zaniedbujesz to proste przecież pierwsza żona już płakała że cię nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 650 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: A ten, kogo Wy chcecie bić? Yyyyy nikogo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 241 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, parabatai napisał: Eee ja to głównie znam Milczenie owiec Usmażył mózg agenta jak jajka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 135 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, parabatai napisał: No wreszcie już miałam iść spać Myślisz że o tak wczesnej porze pozwolił bym Ci zasnąć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 109 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, parabatai napisał: dzięki, nie miałam śmiałości zaproponować To proszę bardzo załatwiłam wam nie musisz dziękować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach