kopanie po brzuchu 16 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Żeby nie dać się zajechać, bo po co Ci wyeksploatowany samczyk. a ty jak tam parzenie psów w stodole? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 241 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Megi_ona napisał: Jak wejdzie to się go złapie A co ja mam na avku ? Kota mam. A co charakteryzuje kota ? Że przychodzi tylko wtedy jak cuś chcę. Natomiast łapać to możesz kilka srok za ogon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 241 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, kopanie po brzuchu napisał: a ty jak tam parzenie psów w stodole? Niedługo nowa dostawa, a co chciałeś kupić ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 650 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Żeby nie dać się zajechać, bo po co Ci wyeksploatowany samczyk. Nie Ci tylko Wam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kopanie po brzuchu 16 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Ktoś całkiem obcy napisał: Niedługo nowa dostawa, a co chciałeś kupić ? jak idziesz psa nakladac na suuke do krycia to jestes wtedy porobiony klejem zawsze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 241 Napisano 7 godzin temu 17 minut temu, Megi_ona napisał: Dziś jest nawet dobrze bo gorączka jest taka że mi gorąco a nie lubię takiej najbardziej jak jest zimno i dreszcze. Podwyższona temperatura oznacza , że organizm walczy z wirusem który ginie w wysokiej temperaturze.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 241 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, parabatai napisał: Nie Ci tylko Wam Czepiasz się jak mamusia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 241 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, kopanie po brzuchu napisał: jak idziesz psa nakladac na suuke do krycia to jestes wtedy porobiony klejem zawsze? Bimbrem z ryżu, albo z cukru oba produkty kupione w biedrze w promocja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 109 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, Ktoś całkiem obcy napisał: A co ja mam na avku ? Kota mam. A co charakteryzuje kota ? Że przychodzi tylko wtedy jak cuś chcę. Natomiast łapać to możesz kilka srok za ogon Więc coś chcesz? Koty też można łapać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kopanie po brzuchu 16 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Ktoś całkiem obcy napisał: Bimbrem z ryżu, albo z cukru oba produkty kupione w biedrze w promocja podobaja mi sie twoje zajecia, jestse rasowym kapitalistom walczacym z lewackim systemem pod wzgledem ekonomicznym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 241 Napisano 7 godzin temu Magi Ona jak Ty się czujesz w ogóle dzisiaj i wolne chociaż wyrwałaś z powodu przeziębienia chyba (?) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 109 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Podwyższona temperatura oznacza , że organizm walczy z wirusem który ginie w wysokiej temperaturze.... Nawet lubię jak mi gorąco więc jest miło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 650 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Czepiasz się jak mamusia Nie wiem, bo matką nie byłam nie jestem I nigdy nie będę i dobrze mi z tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 68 Napisano 7 godzin temu Dobry wieczor kochani Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kopanie po brzuchu 16 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, parabatai napisał: Nie wiem, bo matką nie byłam nie jestem I nigdy nie będę i dobrze mi z tym cope Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 109 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Magi Ona jak Ty się czujesz w ogóle dzisiaj i wolne chociaż wyrwałaś z powodu przeziębienia chyba (?) Nie jest źle, dziś już lepie z 38 teraz mamj. Jutro mam wolne a dziś było lajtowo bo się wyspałam aż 2 godzinki w pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 650 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: Dobry wieczor kochani Dobry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 109 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: Dobry wieczor kochani Dobry wieczór Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 109 Napisano 7 godzin temu 11 minut temu, parabatai napisał: Nie Ci tylko Wam Wam i nam i wszystkim po kolei łącznie z kochanką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 68 Napisano 7 godzin temu Hihi ^^ Milego czatowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 241 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Megi_ona napisał: Więc coś chcesz? Koty też można łapać Bingo. Położyć mój mózg na Twoich krągłych udach, bo jako smutny człowiek potrzebuje trochę kobiecego ciepła co bywa bardzo krzepiące na psyche. Tego mogę chcieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 241 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, Megi_ona napisał: Nawet lubię jak mi gorąco więc jest miło To dzielnie to znosisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 650 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Wam i nam i wszystkim po kolei łącznie z kochanką Promyk chce tylko Ciebie, więc jak Yetek będzie wyjeżdżał to ja i kochanka będziemy w słomianej żałobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kopanie po brzuchu 16 Napisano 7 godzin temu kobiety w polsce z rodzin robotniczych powinny rodzic przynajmniej dwoje dzieci, a te z lewackich maksymalnie jedno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 109 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Ktoś całkiem obcy napisał: To dzielnie to znosisz Ja wiem jak choruje mężczyzna w kabarecie nawet było ma temperaturę 37 i katar i umiera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 241 Napisano 7 godzin temu 9 minut temu, kopanie po brzuchu napisał: podobaja mi sie twoje zajecia, jestse rasowym kapitalistom walczacym z lewackim systemem pod wzgledem ekonomicznym. Na wielu skrzydłach cuś działam , bo jestem u dorobku niemiaszku i uczciwie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 650 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Bingo. Położyć mój mózg na Twoich krągłych udach, bo jako smutny człowiek potrzebuje trochę kobiecego ciepła co bywa bardzo krzepiące na psyche. Tego mogę chcieć Zabrzmiałeś trochę jak zakochany Hannibal Lecter 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kopanie po brzuchu 16 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Ktoś całkiem obcy napisał: Na wielu skrzydłach cuś działam , bo jestem u dorobku niemiaszku i uczciwie. im mniej fiskus wie tym lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 109 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Bingo. Położyć mój mózg na Twoich krągłych udach, bo jako smutny człowiek potrzebuje trochę kobiecego ciepła co bywa bardzo krzepiące na psyche. Tego mogę chcieć Co ty z tym smutnym człowiekiem ciągle. W naszym gronie nie ma smutnych ludzi a jest zabawa może lepiej połóż głowę bo mózg brzmi dziwnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 241 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Megi_ona napisał: Ja wiem jak choruje mężczyzna w kabarecie nawet było ma temperaturę 37 i katar i umiera Ja tylko czekam niech mi skoczy temperatura na 38 od razu lekarz i wolne. A jak wolne to można to jakoś spożytkować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach