parabatai 650 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: A co już myślisz o wystawienie mnie za drzwi? Spóźniasz się minutę i koniec, nocujesz na wycieraczce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 241 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Megi_ona napisał: Nie wiem bo nigdy nie zaspokajam kilku kibiet wiesz można zakleić im buzię i związać i po problemie Porobione trochę były alkoholem hehe i nie mogłem tego ich gadania słuchać Żadne apele słów zdrowego rozsądku nie pomagały i muzyka Słonia załatwiła sprawę. Później mówiły że dziwny jestem jak Ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pearl 9 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Megi_ona napisał: Ciebie i pierwszą żonę Galerii nie lubię, tak że ja nie pojadę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 109 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: Przez te okulary widzę strach w Twoich oczach No może trochę się boje się strach mnie napędza i daje podniecenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 135 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, parabatai napisał: Przykręcaną? Cyborg jakiś jesteś czy co? Jaki cyborg. Witam część i czołem i pytają się skąd się wziąłem jesteśmy wesoły Romek........ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 650 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Megi_ona napisał: Nie wiem bo nigdy nie zaspokajam kilku kibiet wiesz można zakleić im buzię i związać i po problemie Czy mogłabyś mu nie podpowiadać takich rozwiązań? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 241 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Megi_ona napisał: Wszystkie musisz zaspokoić takie to strasznie ciężkie życie mężczyzny Już nie pamiętam czy podawałem instrukcje obsługi mnie , bo u mnie nie ma w słowniku "muszę" ale jest "chcę" bo to wygodne dla mnie jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 109 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, parabatai napisał: Spóźniasz się minutę i koniec, nocujesz na wycieraczce Aleś ty ostra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 135 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, parabatai napisał: Spóźniasz się minutę i koniec, nocujesz na wycieraczce No i tu się właśnie zaczyna Zwiększ tą tolerancję chociaż do dwóch godzin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 650 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Jaki cyborg. Witam część i czołem i pytają się skąd się wziąłem jesteśmy wesoły Romek........ A tego filmu nie lubię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 241 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Megi_ona napisał: No może trochę się boje się strach mnie napędza i daje podniecenie Niektórych paraliżuje , a Tobie adrenalinę daje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 650 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Aleś ty ostra Jak brzytwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 135 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Megi_ona napisał: No może trochę się boje się strach mnie napędza i daje podniecenie Czyli Ciebie zaprowadzić na cmentarz i masz ochotę na seks? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 109 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Porobione trochę były alkoholem hehe i nie mogłem tego ich gadania słuchać Żadne apele słów zdrowego rozsądku nie pomagały i muzyka Słonia załatwiła sprawę. Później mówiły że dziwny jestem jak Ty Jak inni pod wpływem a samemu trzeźwy to tych ludzi słuchać się nie da masz rację wiesz co? Tutaj z tej naszej paczki każdy jest dziwny choć kochanka najbardziej normalna się wydaje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pearl 9 Napisano 6 godzin temu 8 minut temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Potencjalne kobiety bo już się pogubiłem Do galerii nie jadę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 650 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: No i tu się właśnie zaczyna Zwiększ tą tolerancję chociaż do dwóch godzin Akademicki kwadrans to maks Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 109 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, parabatai napisał: A tego filmu nie lubię Też nie lubię tego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 109 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Pearl napisał: Do galerii nie jadę Wiesz co chyba już nikt do galerii nie jedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 135 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, parabatai napisał: A tego filmu nie lubię To był Miś, Ryś? Bo już zapomniałem. Tego filmu nie lubisz czy ogólnie Barei? Edytowano 6 godzin temu przez Tajemniczy On Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 109 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: Czyli Ciebie zaprowadzić na cmentarz i masz ochotę na seks? Cmentarza to się boje tych meneli tam i ludzi na cmentarzu w nocy. Proponuję park albo lotnisko albo krzaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pearl 9 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Megi_ona napisał: Wiesz co chyba już nikt do galerii nie jedzie Może. Rozkojarzona trochę jestem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 109 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, parabatai napisał: Jak brzytwa Będziesz pomagać w atakach na tajemniczego Edytowano 6 godzin temu przez Megi_ona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 135 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, parabatai napisał: Akademicki kwadrans to maks Nie mieszkałem nigdy w akademiku, to ile to jest 1 godzina i 60 minut? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 650 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: To był Miś, Ryś? Bo już zapomniałem. Tego filmu nie lubisz czy ogólnie Barei? To był Miś a co on tam jeszcze nakręcił? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 135 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Cmentarza to się boje tych meneli tam i ludzi na cmentarzu w nocy. Proponuję park albo lotnisko albo krzaki W krzaki to ja z Toba nie idę bo później będę musiał jechać na Sor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 650 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Tajemniczy On napisał: Nie mieszkałem nigdy w akademiku, to ile to jest 1 godzina i 60 minut? 15 min Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 650 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Tajemniczy On napisał: W krzaki to ja z Toba nie idę bo później będę musiał jechać na Sor Może być i tak że nie dasz rady i po karetkę trza będzie dzwonić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 109 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, Pearl napisał: Może. Rozkojarzona trochę jestem. Miałaś ty jechać i pierwsza żona z Promyczkiem ale ty nie chcesz i Promyczek nie chce więc odwołane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 135 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, parabatai napisał: To był Miś a co on tam jeszcze nakręcił? Co mi zrobisz jak mnie złapiesz, nie ma róży bez ognia czy jakoś tak. Kurcze były jeszcze jego filmy tylko wyparowało mi z głowy. A o chyba jeszcze brunet wieczorową porą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 109 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Tajemniczy On napisał: W krzaki to ja z Toba nie idę bo później będę musiał jechać na Sor No tak bo zaatakują cię kleszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach