parabatai 650 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Z tych jego filmów to ten miś i ryś co oglądałem kilka razy, a tak to i mnie pozostałe mało interesują Z polską kinematografią to w ogóle jestem na bakier Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 109 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Tajemniczy On napisał: To ciągnijcie, ja nie ciągnę Ty będziesz ciągnął najmocniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 135 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Megi_ona napisał: Najlepsze do oglądania jest Rolnik szuka żony To dopiero jest ustawka, widać to na kilometr jakie to sztuczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 109 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: I nic nie widzisz? Serio? Widzę ale nie kleszcza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 650 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Masz na myśli żeby na niej grać muzykę, czy chodzi Ci o dobre rżnięcie? Zdecydowanie o rżnięcie, później jest czym w kominku napalić Edytowano 6 godzin temu przez parabatai Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 109 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: To dopiero jest ustawka, widać to na kilometr jakie to sztuczne Pewnie tak ale to jest śmieszne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 650 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Megi_ona napisał: Ty będziesz ciągnął najmocniej Hahahaha śmiem wątpić, to 100 % hetero Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 650 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, Megi_ona napisał: Można wziąść nawet dwie piły jakby się jedną zacięła Jedna piła na każdą brankę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 96 Napisano 6 godzin temu Lamusy znowu udają że mnie nie widzą mégi wypiłaś już tyskie? co na to promyczek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 109 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, parabatai napisał: Hahahaha śmiem wątpić, to 100 % hetero Będzie ciągnął ile może sok słomką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 650 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Będzie ciągnął ile może sok słomką jednak jestem zboczona 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 109 Napisano 6 godzin temu 8 minut temu, parabatai napisał: Zdecydowanie o rżnięcie, później jest czym w kominku napalić Tylko czy z tego rżnięcia coś zostanie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 650 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Tylko czy z tego rżnięcia coś zostanie? Ponoć gdzie drwa rąbią tam wióry lecą, to może z piłowania też zostanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 135 Napisano 6 godzin temu 13 minut temu, parabatai napisał: Z polską kinematografią to w ogóle jestem na bakier Zabrać Ci Netflix i zaraz przeproszisz polskie kino Każdy lubi coś innego W ogóle jaki rodzaj filmów lubisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 135 Napisano 6 godzin temu 15 minut temu, Megi_ona napisał: Ty będziesz ciągnął najmocniej Ja nie biorę w tym udziału Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 135 Napisano 6 godzin temu 14 minut temu, Megi_ona napisał: Widzę ale nie kleszcza A co widzisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 109 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Tajemniczy On napisał: Ja nie biorę w tym udziału Za późno bo jesteś zapisany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 135 Napisano 6 godzin temu 14 minut temu, parabatai napisał: Zdecydowanie o rżnięcie, później jest czym w kominku napalić I jest gorąco kiedy konar zapłonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 135 Napisano 6 godzin temu 15 minut temu, Megi_ona napisał: Pewnie tak ale to jest śmieszne Być może nie oglądem teraz tego, oglądałem tylko pierwsza serię i kawałek drugiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pearl 9 Napisano 6 godzin temu 36 minut temu, Megi_ona napisał: Miałaś ty jechać i pierwsza żona z Promyczkiem ale ty nie chcesz i Promyczek nie chce więc odwołane. Myślę że gdzie indziej by jechał 48 minut temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Niektórych paraliżuje , a Tobie adrenalinę daje Prawda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 109 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Tajemniczy On napisał: A co widzisz? Nie co a kogo. Mnie widzę no może z rogami ale to ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 135 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Megi_ona napisał: Za późno bo jesteś zapisany To się wypisze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 650 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Tajemniczy On napisał: I jest gorąco kiedy konar zapłonie No... jakbyśmy się porządnie przysadzili do tej roboty to cały las mógłby splonąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 135 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Nie co a kogo. Mnie widzę no może z rogami ale to ja Te rogi to nawet pasują Tobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 109 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, parabatai napisał: No... jakbyśmy się porządnie przysadzili do tej roboty to cały las mógłby splonąć I byłaby fontanna co jakiś czas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 650 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Być może nie oglądem teraz tego, oglądałem tylko pierwsza serię i kawałek drugiej. Tak jak ja i wymiekłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 109 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Pearl napisał: Myślę że gdzie indziej by jechał A gdzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 135 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, parabatai napisał: No... jakbyśmy się porządnie przysadzili do tej roboty to cały las mógłby splonąć No co Ty, to Ty chcesz drzewa wycinać i je spalić? Dbaj o przyrodę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 650 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Megi_ona napisał: I byłaby fontanna co jakiś czas Dziś Megi masz skłonność do przesady albo... To znowu moje zboczenie daje o sobie znać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 135 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, parabatai napisał: Tak jak ja i wymiekłam Już wolę obejrzeć rolnicy Podlasie, kojarzysz? Choć to też zaczyna robić się sztuczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach