Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Pochwa w pochwie 15

Kto się boi być szczęśliwym

Polecane posty

Przed chwilą, PacjętkaSrebrzyska napisał:

Nie rozumiem problemów współczesnej późnej młodzieży.

Ja się czuję jak dziecko jeszcze myślę że dorośli kłamią i są mentalnie dziećmi 

1 minutę temu, Pochwa w pochwie 15 napisał:

Ja się czuję jak dziecko jeszcze myślę że dorośli kłamią i są mentalnie dziećmi 

Ja też jestem dzieckiem jeszcze. Jak można się szczęścia bać? Jak bym dzis miała umrzeć to bym zmarła szczęśliwa. Wszystko co chciałam dostalam a i jeszcze więcej nawet zrobiłam co bym się nie spodziewała. A ty tylko pierdzisz w fotel i guwno zrobiłeś.

Ja też jestem dzieckiem jeszcze. Jak można się szczęścia bać? Jak bym dzis miała umrzeć to bym zmarła szczęśliwa. Wszystko co chciałam dostalam a i jeszcze więcej nawet zrobiłam co bym się nie spodziewała. A ty tylko pierdzisz w fotel i guwno zrobiłeś.

Miałaś typa?

Przed chwilą, Pochwa w pochwie 15 napisał:

Miałaś typa?

Haha a co to ma do rzeczy? Dla ciebie szczęście jest równoznaczne ze stypiara. Więc jednak zdechniesz niespełniony. Moje życie jest barwniejsze jednak xD

2 minuty temu, PacjętkaSrebrzyska napisał:

Jak można się szczęścia bać?

Normalnie tego sexu z fajnym lachonem pieszczot i wszystkiego a daj spokój to jest za dobre 

5 minut temu, PacjętkaSrebrzyska napisał:

Haha a co to ma do rzeczy? Dla ciebie szczęście jest równoznaczne ze stypiara. Więc jednak zdechniesz niespełniony. Moje życie jest barwniejsze jednak xD

Stypiary na związku to akurat nie chce. 

Przed chwilą, Pochwa w pochwie 15 napisał:

Albo lachon rodzi mi dziecka ja se nie wyobrażam dobrze że jestem smieciem 

Ty siebie nie ogarniasz wiec dobrze ze ci nikt nie urodzi. Tak naprawdę to jest napędzane biologia wszystko. Ty utknąłeś na energii fjuta a to grubsza grubszosc i szkoda się wysilać na tłumaczenia bo wiadomo ze o kant d8py. Ale dam ci radę. Idz se zarochåc za hajs jak byczy. Przecież to dla ludzi. Zwłaszcza takich jak ty. Nie rozumiem dlaczego tego nie realizujesz skoro masz tak wielka potrzebę. Po co uciekać przed natura? Normalnej mieć nie możesz to zapłac. 

1 minutę temu, PacjętkaSrebrzyska napisał:

Ty siebie nie ogarniasz wiec dobrze ze ci nikt nie urodzi. Tak naprawdę to jest napędzane biologia wszystko. Ty utknąłeś na energii fjuta a to grubsza grubszosc i szkoda się wysilać na tłumaczenia bo wiadomo ze o kant d8py. Ale dam ci radę. Idz se zarochåc za hajs jak byczy. Przecież to dla ludzi. Zwłaszcza takich jak ty. Nie rozumiem dlaczego tego nie realizujesz skoro masz tak wielka potrzebę. Po co uciekać przed natura? Normalnej mieć nie możesz to zapłac. 

To już będzie po mnie całą kase wydam na to 

2 minuty temu, Pochwa w pochwie 15 napisał:

Cierpieć jest dużo łatwiej się zna to uczucie a szczęście jest wstydliwe 

To jest po prostu uzależnienie od ch8jowych uczuć. To jest jak narkotyk. Ale to prowadzi do odbytu jedynie. Wystarczy ogarnąć jeden krok a potem zachcesz więcej i pragnienie odbytu zniknie. No ale za ciebie nikt nie wyjdzie z piwnicy. A to podstawa.

18 minut temu, PacjętkaSrebrzyska napisał:

Wszystko co chciałam dostalam a i jeszcze więcej nawet zrobiłam co bym się nie spodziewała. A ty tylko pierdzisz w fotel i guwno zrobiłeś.

Lata stażu na Kafe? 😁

Edytowano przez Hypedotella

2 minuty temu, Pochwa w pochwie 15 napisał:

Szkoda że nie poznałem jakieś elki albo anastazje w gimnazjum 

No teraz to już na pewno nie masz szans. Tym bardziej że piwnica tylko u ciebie. No ale enylej na prostytutki stać cie nie przesadzaj. Może to cie jakoś odblokuje. A nawet jak będziesz beznadziejny to ona ci tego nie powie bo to jej praca więc bez sensu się stresujesz. Dobrze wiemy o co chodzi.

No teraz to już na pewno nie masz szans. Tym bardziej że piwnica tylko u ciebie. No ale enylej na prostytutki stać cie nie przesadzaj. Może to cie jakoś odblokuje. A nawet jak będziesz beznadziejny to ona ci tego nie powie bo to jej praca więc bez sensu się stresujesz. Dobrze wiemy o co chodzi.

Weź do mnie nie pisz już bo ty poo...a jesteś że 17 nie ma stypiary nie ma 

7 minut temu, Pochwa w pochwie 15 napisał:

Szkoda że nie poznałem jakieś elki albo anastazje w gimnazjum 

Na jakieś choojowe towarzystwo trafiłem miałem pecha 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się