Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
szesnasty

Kurrrwa ta jeebana patusiara od Łukasza żaka miała być sparaliżowana a ta już udziela wywiadów

Polecane posty

3 minuty temu, Raper spod żabki napisał:

a jeszczxe lepsze, ze ten cwel zak wrzucil po calej tej akcji na swoje insta fotke z nia i ze ja bardzo kocha hahaha

widziałem 

Nie zdziwiłbym się jak ta tępa szmaata będzie go broniła jeszcze

Edytowano przez szesnasty

Przed chwilą, szesnasty napisał:

widziałem 

Nie zdziwiłbym się jak ta tępa szmaata będzie go broniła jeszcze

to jest chore, moze ona po prostu sie go boi. widzialem jej fotki (co prawda z tym paseczkiem na oczy  ale i tak mozna bylo dostrzec jak ogolnie wyglada) to laska z wyglądu top, moglaby miec codziennie setke facetow, wiec raczej watpie aby jakas zakochana za nim latała, tutaj moze wchodzić jakiś strach. tak czy owak, ... na to wszystko a cwelowi zakowi zycze aby gnil w pierdlu 25 lat za to co zrobil

7 minut temu, Raper spod żabki napisał:

to jest chore, moze ona po prostu sie go boi. widzialem jej fotki (co prawda z tym paseczkiem na oczy  ale i tak mozna bylo dostrzec jak ogolnie wyglada) to laska z wyglądu top, moglaby miec codziennie setke facetow, wiec raczej watpie aby jakas zakochana za nim latała, tutaj moze wchodzić jakiś strach. tak czy owak, ... na to wszystko a cwelowi zakowi zycze aby gnil w pierdlu 25 lat za to co zrobil

a ja widziałem bez paseczka i to nie jest żaden top tylko zwykła kurrewka z napompowanymi ustami i przerobionymi fotami.

Przecież to jest tępa  patusiara która w wieku 18 lat siedziała w więzieniu za przemyt i jej imponują właśnie takie patusy i przygłupy jak ten żak

4 minuty temu, szesnasty napisał:

to nie jest żaden top tylko zwykła kurrewka z napompowanymi ustami i przerobionymi fotami

dzisiaj takie są "w modzie"

dzisiaj takie są "w modzie"

co nie znaczy że to jest ładne.

1 minutę temu, szesnasty napisał:

co nie znaczy że to jest ładne.

ale wyr0chalbys ją z najwieksza ochotą, a o to glownie chodzi w relacjach damsko meskich

Przed chwilą, Raper spod żabki napisał:

ale wyr0chalbys ją z najwieksza ochotą, a o to glownie chodzi w relacjach damsko meskich

W życiu. Ja już mam tą którą bym wyruuchał, ona jest naturalna  i  ładniejsza od tego kurrwiska.

17 minut temu, Raper spod żabki napisał:

To że ona taka top i że każdy by na nią poleciał nie oznacza że ona akurat w tym jednym się nie zakochała.

Przed chwilą, parabatai napisał:

To że ona taka top i że każdy by na nią poleciał nie oznacza że ona akurat w tym jednym się nie zakochała.

litości.. takie laski nie zako...ą się na amen w jednym gosciu, nie ten to inny, kazda tak ma, ktora ma duze powodzenie 

4 minuty temu, szesnasty napisał:

W życiu. Ja już mam tą którą bym wyruuchał, ona jest naturalna  i  ładniejsza od tego kurrwiska.

juz widze jakbys stary ją odsunal jakby zaczela cie ustami po kotasie macac, te bajeczki to mozesz opowiadac tym idi0tkom z tego forum 🙂 

Przed chwilą, Bawidamek z Szczywilka napisał:

dla mnie z wyglądu 3/10 przypomina Fagatę

fagata charakter okropny, ale czysto s3ksualnie, kozak d0pa, rochalbym ją fest

• Haha 1

dla mnie z wyglądu 3/10 przypomina Fagatę

Masz racje a Fagata jest obleśna w chuuuj

moja jest o wiele ładniejsza

BO jest facetem xD

Przed chwilą, Raper spod żabki napisał:

fagata charakter okropny, ale czysto s3ksualnie, kozak d0pa, rochalbym ją fest

o kurrwa ale spermiarz 

1 minutę temu, Raper spod żabki napisał:

normalny facet, chcesz udawac, ze jestes ci0ta to udawaj

Ja Nie jestem desperatem

• Haha 1

Ja Nie jestem desperatem

to nie wiem co robisz na tym forum. tutaj sa same przegrywy, tym bardziej u płeci "meskiej"

• Haha 1

18 minut temu, Raper spod żabki napisał:

litości.. takie laski nie zako...ą się na amen w jednym gosciu, nie ten to inny, kazda tak ma, ktora ma duze powodzenie

To nie prawda.  Takie myślenie jest krzywdzące dla tych kobiet, bo każe je traktować jako bezuczuciowe lale.

5 minut temu, szesnasty napisał:

Ja Nie jestem desperatem

Dlatego w desperacji wydupczyłeś grubą babę z wąsem w wieku twojej matki xD

Edytowano przez MARS

1 minutę temu, parabatai napisał:

To nie prawda.  Takie myślenie jest krzywdzące dla tych kobiet, bo każe je traktować jako bezuczuciowe lale.

bo w większości takie są. ogólnie kobiety mają w relacjach damsko męskich o wiele łatwiej i prościej. kobieta jak nawet się niby zakocha (jakoś w to wątpie, ale zalozmy w teorii , ze jest w stanie się zakochać) to nawet jak się rozstanie z facetem to max 3 miesiace a ona ma juz nowego goscia i nowe zycie. z kolei facet po rozstaniu czesto potrafi juz byc latami samotny i wiecznie zyjacy w depresji i smutku

• Sad 1

A TĄ PANIĄ POZNAJESZ

Nie, znowu zajeebałeś foto jakieś dziewczyny z insta która by Cię kijem nie tknęła?

Przed chwilą, MARS napisał:

Nie, znowu zajeebałeś foto jakieś dziewczyny z insta która by Cię kijem nie tknęła?

ZNISZCZYŁEŚ MI Z NIĄ ZWIĄZEK TY CHUUJU

• Haha 1

bo w większości takie są. ogólnie kobiety mają w relacjach damsko męskich o wiele łatwiej i prościej. kobieta jak nawet się niby zakocha (jakoś w to wątpie, ale zalozmy w teorii , ze jest w stanie się zakochać) to nawet jak się rozstanie z facetem to max 3 miesiace a ona ma juz nowego goscia i nowe zycie. z kolei facet po rozstaniu czesto potrafi juz byc latami samotny i wiecznie zyjacy w depresji i smutku

Już takie brednie kiedyś tu czytałam i powtarzam to zależy od stopnia zaangażowania kogoś w związek.  Jak kochasz i się rozpada to cierpisz latami, jak nie kochasz to szybko znajdujesz nowego partnera. Płeć nie ma tu znaczenia. Ewentualnie jeszcze stopień wrażliwości osobnika może tu mieć znaczenie. To wszystko.

• Thanks 1

1 minutę temu, parabatai napisał:

Płeć nie ma tu znaczenia

Większej bzdury dawno nie czytałem. Są nawet memy w internecie gdzie bardzo jasno jest pokazane, jak właśnie wygląda zycie po rozstaniu .  1 dzien kobieta = płacz, facet = zabawa 

1 tydzien kobieta = normalnie je, facet pije ze smutku

po miesiacu kobieta juz z nowym partnerem sie bawi szczesliwa  a facet samotnie ryczy

i wlasnie mniej wiecej tak to wygląda

4 minuty temu, Raper spod żabki napisał:

Większej bzdury dawno nie czytałem. Są nawet memy w internecie gdzie bardzo jasno jest pokazane, jak właśnie wygląda zycie po rozstaniu .  1 dzien kobieta = płacz, facet = zabawa 

1 tydzien kobieta = normalnie je, facet pije ze smutku

po miesiacu kobieta juz z nowym partnerem sie bawi szczesliwa  a facet samotnie ryczy

i wlasnie mniej wiecej tak to wygląda

Tak, bo mem prawdę Ci powie. Raz Ci ktoś serce złamał i myślisz że wszystko wiesz o życiu. Goowno wiesz.  Przygotuj się ze jeszcze nie raz od życia po doopie dostaniesz. Zamiast się mazgaic i rozpamiętywać weź to na klatę a życie niczym byka za rogi i do przodu.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się