Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Raper spod żabki

Dzisiejsze kobiety patrzą na pewien wzorzec jaki powinien być facet i tylko tym się kierują

Polecane posty

Kiedyś (tak mi się wydaję przynajmniej) kobiety faktycznie były uczuciowe i nie patrzyły tak płytko w relacjach damsko męskich.

Dla "dzisiejszych" kobiet facet musi: być wysoki, mieć ciekawą fajną twarz, mieć dobrą pracę, dobrze jak jest jeszcze dobry zawód, ale wiadomo, że również jak ma dobrą firmę

musi mieć mocny męski charakter, nie może mieć żadnych słabości. Miec dobre auto oraz mieszkanie, oczywiscie urządzone w nowoczesnym stylu

Jeżeli facet nie jest taki jak opisałem wyzej, to absolutnie może zapomniec i pomarzyc o atrakcyjnej kobiecie

44 minuty temu, Raper spod żabki napisał:

Kiedyś (tak mi się wydaję przynajmniej) kobiety faktycznie były uczuciowe i nie patrzyły tak płytko w relacjach damsko męskich.

Dla "dzisiejszych" kobiet facet musi: być wysoki, mieć ciekawą fajną twarz, mieć dobrą pracę, dobrze jak jest jeszcze dobry zawód, ale wiadomo, że również jak ma dobrą firmę

musi mieć mocny męski charakter, nie może mieć żadnych słabości. Miec dobre auto oraz mieszkanie, oczywiscie urządzone w nowoczesnym stylu

Jeżeli facet nie jest taki jak opisałem wyzej, to absolutnie może zapomniec i pomarzyc o atrakcyjnej kobiecie

Brakuje mi pracy lub firmy i dobrego auta według tego. 

1 godzinę temu, Raper spod żabki napisał:

to absolutnie może zapomniec i pomarzyc o atrakcyjnej kobiecie

no i niech zapomina, niech porzuci te marzenia - będzie miał mniej problemów.

A czemu atrakcyjne kobiety nie maja wybierac tego, co najlepsze jesli mogą?

Wy tez nie chcecie jakiejs brzyduli tylko atrakcyjna, pomimo ze nie macie szans.

1 godzinę temu, Raper spod żabki napisał:

Tak, kiedyś kobiety nie wiedziały jak wygląda przystojny facet bo nie było Internetu i nie miały gdzie sprawdzić, a teraz mają i dlatego mają wymagania co do wyglądu partnera - ludzie, skąd Wy się urwaliście :classic_laugh:

3 minuty temu, The Big Siur napisał:

Tak, kiedyś kobiety nie wiedziały jak wygląda przystojny facet bo nie było Internetu i nie miały gdzie sprawdzić, a teraz mają i dlatego mają wymagania co do wyglądu partnera - ludzie, skąd Wy się urwaliście :classic_laugh:

nie o to chodzi. chodzi o pulę z której mogła wybierać. miała powiedzmy dziesięciu w otoczeniu i z tych dziesięciu wybierała najlepszego.

w obecnych czasach ma wybór 10 lub 100x większy. bardziej wybredna.

Edytowano przez kris888

5 minut temu, Żaba Monìka napisał:

A czemu atrakcyjne kobiety nie maja wybierac tego, co najlepsze jesli mogą?

Wy tez nie chcecie jakiejs brzyduli tylko atrakcyjna, pomimo ze nie macie szans.

Nie prawda ja przedewszystkim sercem patrzę 

2 minuty temu, kris888 napisał:

nie o to chodzi. chodzi o pulę z której mogła wybierać. miała powiedzmy dziesięciu w otoczeniu i z tych dziesięciu wybierała najlepszego.

w obecnych czasach ma wybór 10 lub 100x większy. bardziej wybredna.

Dlaczego mogła wybierać tylko spośród 10 chłopów w swoim otoczeniu a teraz może spośród tysiąca?

Przed chwilą, The Big Siur napisał:

Dlaczego mogła wybierać tylko spośród 10 chłopów w swoim otoczeniu a teraz może spośród tysiąca?

bo nie było internetu, nie było social mediów i portali randkowych?

wybór był ograniczony.

1 minutę temu, kris888 napisał:

wybór był ograniczony.

Masz pretensje do kobiet ze wola lepszych od ciebie? Haha. Totalna stuleja umysłowa. Może zacznij pracę nad samym sobą najpierw bo twoje pretensje ewidentnie świadczą o braku miłości własnej. Ludzie zawsze wola to co lepsze gdy mają okazję. Co masz do zaoferować by ktoś wybrał właśnie ciebie? Chyba nie wierzysz ze ładne oczy wystacza do miłości? Lol 

1 minutę temu, PacjętkaSrebrzyska napisał:

Masz pretensje do kobiet ze wola lepszych od ciebie?

nie. po prostu stwierdzam pewien fakt. rynek matrymonialny się zepsuł bardzo przez ostatnie lata.

2 minuty temu, PacjętkaSrebrzyska napisał:

Co masz do zaoferować by ktoś wybrał właśnie ciebie? Chyba nie wierzysz ze ładne oczy wystacza do miłości? Lol 

nic nie oferuję bo nie szukam już. ładne oczy to za mało, to fakt.

7 minut temu, kris888 napisał:

wybór był ograniczony.

Dlaczego wybór był ograniczony do max 10 chłopów na babę. Wytłumacz mi bo chyba nie rozumiem :classic_cool:

4 minuty temu, kris888 napisał:

nie. po prostu stwierdzam pewien fakt. rynek matrymonialny się zepsuł bardzo przez ostatnie lata.

nic nie oferuję bo nie szukam już. ładne oczy to za mało, to fakt.

Właśnie polepszył bo ludzie mają więcej możliwości. Ty po prostu postrzegasz sytuacje przez własny pryzmat zawiści ze inni faceci mogą rŏchac praktycznie za darmo a ty się starasz aż ci po nogach gunwo leci a i tak nic nie możesz osiągnąć. Nie trzeba być wybitnym psychologiem by widzieć oczywistości.

1 minutę temu, PacjętkaSrebrzyska napisał:

Ty po prostu postrzegasz sytuacje przez własny pryzmat zawiści ze inni faceci mogą rŏchac praktycznie za darmo a ty się starasz aż ci po nogach gunwo

niech sobie inni roochają. mi nie zależy na tym, nie mam takiej potrzeby. nie staram się już 11 lat.

kompletnie to olałem.

Przed chwilą, kris888 napisał:

niech sobie inni roochają. mi nie zależy na tym, nie mam takiej potrzeby. nie staram się już 11 lat.

kompletnie to olałem.

Ok. I stąd ten temat. Mhm

kompletnie to olałem.

Sorry że się powtarzam, ale skąd masz przekonanie, że kiedyś baby miały maksymalnie do wyboru dziesięciu chłopów?

Przed chwilą, The Big Siur napisał:

Sorry że się powtarzam, ale skąd masz przekonanie, że kiedyś baby miały maksymalnie do wyboru dziesięciu chłopów?

bo np. mieszkały w jednym mieście, czy wiosce. tam pracowały albo i nie. i stąd ta ograniczona pula.

1 minutę temu, kris888 napisał:

bo np. mieszkały w jednym mieście, czy wiosce. tam pracowały albo i nie. i stąd ta ograniczona pula.

No i jak mieszkały w mieście o wielkości od 100 tyś. mieszkańców w górę, to skąd to ograniczenie że znały max 10 chłopów?

1 minutę temu, The Big Siur napisał:

No i jak mieszkały w mieście o wielkości od 100 tyś. mieszkańców w górę, to skąd to ograniczenie że znały max 10 chłopów?

no to może nieco więcej w takim przypadku. w każdym razie nie były tak wybredne.

22 minuty temu, PacjętkaSrebrzyska napisał:

Masz pretensje do kobiet ze wola lepszych od ciebie? Haha. Totalna stuleja umysłowa. Może zacznij pracę nad samym sobą najpierw bo twoje pretensje ewidentnie świadczą o braku miłości własnej. Ludzie zawsze wola to co lepsze gdy mają okazję. Co masz do zaoferować by ktoś wybrał właśnie ciebie? Chyba nie wierzysz ze ładne oczy wystacza do miłości? Lol 

Wystarczą jak są nad lodzikiem 

no to może nieco więcej w takim przypadku. w każdym razie nie były tak wybredne.

Te redpille i blackpile to wam zrobiły wodę z mózgów. Kiedyś było dokładnie tak jak i teraz. Tylko Wy teraz patrzycie z perspektywy świata z internetem i wydaje się wam że bez internetu to ludzie nie wiedzieli jak chodzić i na chleb mówili beb :classic_biggrin:

A prawda jest taka, że ludzie kiedyś częściej wychodzili z domu i mieli więcej znajomych, nie wirtualnych na facebooku, tylko realnych z którymi się spotykali i gadali. I baby miały tak samo wybór i tak samo były wybredne :cl

33 minuty temu, Pochwa w pochwie 15 napisał:

Nie prawda ja przedewszystkim sercem patrzę 

Tak? To wez sobie jakas mila, ale brzydka i ktora nie lubi seksu.

1 minutę temu, Żaba Monìka napisał:

Tak? To wez sobie jakas mila, ale brzydka i ktora nie lubi seksu.

No dzwonię przecież do was i nie chcecie 

5 minut temu, Pochwa w pochwie 15 napisał:

No dzwonię przecież do was i nie chcecie 

Do kogo dzwonisz?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się