Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
KochamElcie<3

Sernik najnowsze selfie w lustrze do oceny - golic brode czy nie?

Polecane posty

5 minut temu, Hebee napisał:

Poszukam tego rozmarynu skoro rekomendujesz. Pa👋

no kupilem sobie jeszcze tam jest jakis olejek ze slodkich migdalow, limonene i linalool i olej ze slonecznikw jakies do zapachu i fajnie pachnie, kupilem za £6.50 

aloes tez dobry na wlosy, tak mi kumpel co ma papuge radzil, zebym smarowal olejkiem i zapuszczal sobie, to bedzie fajnie, mam jeszcze pol buteleczki, ale niedlugo ide po druga, zebym zapas mial i sobie cala zime bede zapuszczal, a na wiosne zobaczymy xD

no dobranoc, ja ide czytac, papa 🙂

• Like 1

6 minut temu, Hebee napisał:

Irma Grese jprle dziękuję za taki sen😄

nom najpierw ze bylem obserwatorem na jakiejs plazy gdzie bylo goraco i biale budynki, a tam pelno nazioli w mundurach, a potem irma grese mi sie snila w mundurze hahah, juz nie katiuszka tylko tera mi sie blond nazistka snila, gruby sen co xD

masakra 😄 kiedys sie za duzo naczytalem na wikipedii o nazistach i nazistkach i tera efekty xD

papa xD

Edytowano przez KochamElcie<3

7 minut temu, Hebee napisał:

Mnie się już śniło stąd kilka osób 😆 Narcyz chodził po łące gdzie mieszkam, a z Leżakiem byłam w ciąży 🤣 jeszcze było coś z Babką, Filipem i Lexem  ale już dobrze nie pamiętam natomiast wszystko osobno nie sugeruję gangbang😄

Grubo xD mi tylko raz się śniła Mona Dziwożona totalnie z du/py xd

• Haha 1

ja sobie nie przypominam, zeby mi sie jakis facet snl, dzisiaj z kolei mi sie snilo, ze w jakiejs jaskinii jestem i pelno duchow tam bylo, i jakies mroczne budynki, swiat nieumarlych czy cos w ogole, LOL chyba za duzo sie w gry rpg nagralem, ale fajny sen, snilo mi sie, ze na jakims tripie jestem w jakiejs ogromnej jaskinii i tam bylo miasto nieumarlych i pelno duchow, cos w ten desen, powinienem chyba znowu sobie zaczac prowadzic pamietnik snow, o zamiast tutaj pisac, to sny sobie pisac w pamietniku, kiedys juz to robilem, dobra zmykam, pa 😛

no ja sie kapie codziennie albo co drugi dzien na outdoor i mydelka, bo sobie wyobrazalem, ze taki swiezy i czysty to potem Katiuszka by sie przytulala do mnie, ale jej nie ma juz, ale kapiele mi juz zostaly, ciesze sie, ze teraz nawet w deszczu po ciemku wskakuje do wody, fajnie jest 😄

dzisiaj wszedlem po pas do wody i sie obracam i na plecy i nagle przed oczami mam czarne drzewa i ciemne pochmurne niebo, uwielbiam takie lekkie uczucie zagrozenia XDD

no a za chwile na srodku rzeki i juz sobie kraulem kawalek plyne i wracam xD i tak kilka razy xD

w bajorku albo lesnym strumyku tez lubie sie myc, ale tam sobir nie poplywam xD

1 godzinę temu, Hebee napisał:

Niedbanie o siebie to objaw depresji.

Mogło tak być, nie miałem dziewczyny a mamy to nie obchodziło. Co to za murzynka w awatarze?

3 minuty temu, Urmaj napisał:

Mogło tak być, nie miałem dziewczyny a mamy to nie obchodziło. Co to za murzynka w awatarze?

Psychiatrzy przez to poznają często osoby z depresją już na dzień dobry, że zaniedbani. 

Nie rozumiem tego przywiązania do matki uwagi. Ty masz rodzeństwo? Od kiedy masz z nią konflikt?

Murzynka była w jakimś filmiku  AI. Spodobała mi się. Szkoda że nie istnieje.

7 minut temu, Hebee napisał:

Psychiatrzy przez to poznają często osoby z depresją już na dzień dobry, że zaniedbani. 

Nie rozumiem tego przywiązania do matki uwagi. Ty masz rodzeństwo? Od kiedy masz z nią konflikt?

Murzynka była w jakimś filmiku  AI. Spodobała mi się. Szkoda że nie istnieje.

Od dawna, a od początku 2022 się do niej nie odzywam. mam rodzeństwo

Przed chwilą, Urmaj napisał:

Od dawna, a od początku 2022 się do niej nie odzywam. mam rodzeństwo

O co poszło?

31 minut temu, Urmaj napisał:

mam rodzeństwo

Który jesteś w kolejności rodzeństwa?

3 godziny temu, Urmaj napisał:

Już ponad miesiąc się nie myłem. 

LOL!!!

Zawsze to jakiś plus bo jak stajesz w kolejce w sklepie to chwila moment i wszyscy łącznie z kasjerkami wybiegają sprintem ze sklepu 

ja to naprawde nie wiem co trzeba, zeby ukochana dziewczyna sie chciala przytulic do mnie, myje sie naturalnymi mydelkami w lesnych strumykach, gdzie plynie czysta i orzezwiajaca woda, mam olejki i perfumy, i w ogole ze jak mnie wypsikac po takiej kapieli, to laska odplywa, a to za malo, ehh... Co za nieszczescie

Chyba mi sie predzej przysni sen, ze sie dziewczyna przytula do mnie niz to bedzie real

szkoda, ze gdy pisalismy, i miala po mnie przyjechac, to ja tak sobie codziennie nie bralem lesnych kapieli, nie plywalem sobie na outdoor, nie kupowalem naturalnych mydelek, nie zapuszczalem sobie wlosow, tylko golilem sie na lyso, i wygladalem jak alien, a ja zawsze musze cos zjeebac, a potem jest juz za pozno, zeby cokolwiek ratowac, ehh, no nic ide sobir czytac ksiazki, to przestane tyle myslec, papa i kapiel na outdoor sobie.odjeebie xddd

Tamten temat poleciał czy mnie się wydaje?🤔 Towarzystwo wzajemnej adoracji jednak potrafi zaskoczyć jak tam nic się nie działo wcale😄

Edit: znaczy gufnoburzy nie było, ani koleżanka nie ucierpiała. No chyba że chodzi o zmycie dowodów jej win, to rozumiem😄

Edytowano przez Hebee

4 minuty temu, Hebee napisał:

Tamten temat poleciał czy mnie się wydaje?🤔 Towarzystwo wzajemnej adoracji jednak potrafi zaskoczyć jak tam nic się nie działo wcale😄

Edit: znaczy gufnoburzy nie było, ani koleżanka nie ucierpiała. No chyba że chodzi o zmycie dowodów jej win, to rozumiem😄

Skończ się odklejać 🙂 Równie dobrze można powiedzieć, że Ty i Twoje TWA (czyli Ty plus przegrywy, mizoginistyczne żonkosie i cała ta nisza, której inne kobiety nie chcą znać) zgłaszaliście temat 🙂 Ja jednak pójdę drogą rozsądku i założę, że modka uznała, że jednak jest gufnoburza 🙂

9 minut temu, Hebee napisał:

No chyba że chodzi o zmycie dowodów jej win, to rozumiem😄

Jakich "dowodów" czyich i jakich "win"? 🙂

12 godzin temu, ℂ𝔽𝔼𝕃𝕌ℂℍ napisał:

LOL!!!

Zawsze to jakiś 

Do sklepu się myję i przebieram chyba że to taki rolniczy gdzie wszyscy przychodzą z pracy ubabrani po części zamienne 

Edytowano przez Urmaj

dobra, podjalem decyzje ze jednak sie ogole jutro xD

zabieram wszystkie swoje mydelka jakie mam, m.in te wulkaniczne z wysp kanaryjskich chyba z 6 mydelek i sobie takie spa w lesnej rzece odpieerdole i golenie brody i odmlodze sie o 15 lat jutro 😄 ^^ xD

2 godziny temu, KochamElcie<3 napisał:

zabieram wszystkie swoje mydelka jakie mam, m.in te wulkaniczne z wysp kanaryjskich chyba z 6 mydelek i sobie takie spa w lesnej rzece odpieerdole i golenie brody i odmlodze sie o 15 lat jutro 😄 ^^ xD

Hurrrra ale fajowo 

🇨‌🇫‌

3 godziny temu, KochamElcie<3 napisał:

Masz rękawiczki i czapkę jak wchodzisz do lodowatej wody w rzece?

nie mam ja nago sie kapie albo w samych gaciach jak wiem, ze ktos mnie moze zobaczyc xD

ale mam jedna miejscowke gdzie jest dyskrecja xD

ale raz sie zdarzylo ze leze w wodzie nagusienki a tu slysze jakies babsko idzie haha a ja juz uslyszalem z daleka, ze ktos idzie i ubralem gacie i sie schowalem w krzakach XD

20 minut temu, KochamElcie<3 napisał:

nie mam ja nago sie kapie albo w samych gaciach jak wiem, ze ktos mnie moze zobaczyc xD

ale mam jedna miejscowke gdzie jest dyskrecja xD

ale raz sie zdarzylo ze leze w wodzie nagusienki a tu slysze jakies babsko idzie haha a ja juz uslyszalem z daleka, ze ktos idzie i ubralem gacie i sie schowalem w krzakach XD

Trza było ją brać w te krzaki

Trza było ją brać w te krzaki

x

akurat xD

ja to zaraz mam schizy xD

ale raz sie wjeebalem do bajorka a tam na gorze taka zajeebista zgrabna blond angielka kolo 30 do mnie sie drze z gory jaki dzielny jestem, zaluje, ze od razu nie wskoczylem do wody jak patrzyla, tylko czekalem jak odejdzie, zeby sie zanurzyc no niestety, szkoda ze z tymi lachonami tak jest ze kilka sekund cos za pozno i juz zegnaj na zawsze, ona bylaby

ciekawe czy jakbym sie zanurzyl na jej oczach w tej wodzie, to by podeszla do mnie i chciala sie zaprzyjaznic, a tak to sie zadarla do mnie YOOOOU AREEEE BRAAAVEEE haha a ja THAAANK YOOOU XD a ta sie cieszy i smieje, ale byla radosna XD, no niestety xD

ale byla cud miod malina xD

wyleczylaby moje krwawiace po Katiuszce serduszko 😄❤️

trzeba dalej plywac, to na pewno jakis zajeebisty lachon jak mnie zobaczy to bedzie w szoku, co ja odpieerdalam w ogole xD

4 minuty temu, KochamElcie<3 napisał:

trzeba dalej plywac, to na pewno jakis zajeebisty lachon jak mnie zobaczy to bedzie w szoku, co ja odpieerdalam w ogole xD

Ty chyba bajerujesz

Przecie tak się nie da

jak nie xD

same mnie zagaduja blond fajne lachony xD

raz w samych gaciach do rzeki, a ja wyszedlem z wody i taki mokry a tam grupka kajakarzy z 10 osob jakichs 3 facetow przodem w jakichs kaskach i kombinezonach zeby nie utoneli hahah, i si ezatrzymali i mnie obgaduja, i jakies dzieciory i kobity a do mnie sie drze najatrakcyjniejsza blondyna z grupy REFRESHING?? XDDD a ja OU JEA 😄

a za chwile ja hop do wody i sobie odplywam kraulem w przeciwnym kierunku, czulem sie jak taki kozak 😄

oczywiscie motorem napedowym ze to zaczalem byla katiuszka, ale jej juz nie ma to chooy 😄

tylko, ze ja troche niesmialy jestem i wole plywac, gdy nikogo nie ma, ale czasem sie zdarzy, ze idzie jakis zgrabny blond w legginsach albo plyna kajakarze i sie do mnie usmiechaja fajne blondyny xD

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się