Pochwa w pochwie 16 2 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: stypiara nie umie? Nie będę jej prosił xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 85 Napisano 6 godzin temu haha xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 16 2 Napisano 6 godzin temu To nie związku żeby mi robiła karpatke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 210 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Pochwa w pochwie 16 napisał: A on będzie zbierał na emeryturę jak zaba żeby mając 65 ptaki karmic kto mówi że 65. może wcześniej się uda. po 65 będzie dodatek. wiem że będzie niska dlatego myślę zawczasu. Edytowano 6 godzin temu przez kris888 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 85 Napisano 6 godzin temu wy tam jakies ruuchanie seeksy a mnie to by widok fajnej laski juz cieszyl, ale nawet o tym moge sobie tylko pomarzyc, niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 753 Napisano 6 godzin temu 10 minut temu, Pochwa w pochwie 16 napisał: A ja sřam właśnie sobie kawę zrobię ciekawe co elka robi A czytam właśnie jakiś głupi temat na forum kafeteria. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1159 Napisano 6 godzin temu Jesli jest kryzys to moze czas na zmiany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 16 2 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: A czytam właśnie jakiś głupi temat na forum kafeteria. Też Ci dałem fajnego tiktoka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 1998 Napisano 5 godzin temu Traktuje jak coś przejściowego i biorę na przeczekanie, jakoś odciągami od tego uwagę... możesz se rozpisać plusy i minusy i na ich podstawie zadecydować co dalej... a jak bez tego czujesz, że to ponad siły to może jednak zmień... pracę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 542 Napisano 5 godzin temu 1 godzinę temu, Qwerty88 napisał: czyli stypiara to sciema? nie no co Ty... tak mówią tylko zazdrośnicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 542 Napisano 5 godzin temu 3 godziny temu, Raper spod żabki napisał: nic takiego się wielkiego nie wydarzyło, ani nie dostałem żadnych jobów ani nagle nie wyskoczyło mi coś niesamowitego do zrobienia czego wcześniej bym nie robił... i tak mnie trzyma taki kryzys i dołek, chociaż wiem, że to chwilowe. Ale odczuwam dzisiaj taką beznadzieje i niemoc, aż bym powiedział niechęć do życia.. może właśnie o to chodzi - monotonia i brak wyzwań też może zdołować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
failenormik 1 Napisano 3 godziny temu pije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach