Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Raper spod żabki

Chwile zwątpienia czy to w życiu czy to w pracy, jak sobie z tym radzicie?

Polecane posty

aa ... sluchac takich ...

wole sobie hardcore heaven sluchac z wiezy 😄 przynajmniej fajnie laski spiewaja niektore xD

ale sobie stronkę zapisz. warto materiałów posłuchać

żeby więcej cię świat relacji nie zaskakiwał. tak jak teraz piszesz:

2 minuty temu, KochamElcie<3 napisał:

to ja placze, bo sie z Katiuszka nigdy nie spotkalem i nie spotkam, a co by bylo jakbysmy sobie bachora zrobili a nagle katiuszka odchodzi do innego a ja zostaje sam w Polsce i nie moge nawet do Anglii wrocic przejee...

Edytowano przez kris888

mnie juz chyba nic nie zaskoczy

bledem bylo, ze jak pisalismy tak juz kilka tygodni, to myslalem, ze nie bedzie to samo co z kwikernes, a jednak koorwa wyszlo to samo ja prdl ...

• Haha 1

ja to zawsze pozniej po 18tce to dawalem kosza lasce, bo np. sie dowiedzialem, ze miala chlopaka i robili seeks albo awet trzymal ja za cycki, i to dla mnie juz bylo ugh... spieer...

no i skonczylem jako 30 letni praawik xD

1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał:

ja to zawsze pozniej po 18tce to dawalem kosza lasce, bo np. sie dowiedzialem, ze miala chlopaka i robili seeks albo awet trzymal ja za cycki, i to dla mnie juz bylo ugh... spieer...

no i skonczylem jako 30 letni praawik xD

ja podbijałem ale każda była zajęta. żadnej nigdy kosza nie dałem.

i żadna nigdy sama nie zagadała, zawsze ja musiałem.

Edytowano przez kris888

2 minuty temu, KochamElcie<3 napisał:

jade chyba zaraz do hipermarket cos do jedzenia kupic sobie na rowerze bo jestem glodny w chooy

Ja sobie zjadłem ryż z klopsem 

Przed chwilą, Pochwa w pochwie 16 napisał:

Ja sobie zjadłem ryż z klopsem 

dzisiaj też miałem ryż na obiad 😄 do tego mięso w sosie.

Przed chwilą, kris888 napisał:

ja podbijałem ale każda była zajęta. żadnej nigdy kosza nie dałem.

i żadna nigdy sama nie zagadała, zawsze ja musiałem.

ja nigdy do zadnej nie podbilem, ale kiedys jak mialem fejsa to mnie laski bajerowaly na fejsie z liceum a ja kazda olewalem, bo miala chlopaka i nie bylem zainteresowany ja prdl masakra a teraz 30 letni praawik i chooy

albo wezme jakas 16 latke ktora nigdy nie miala chlopaka albo jestem skazany na wieczne praawictwo

ogolnie do miesa takiego kupnego mnie nie ciagnie, wole jakas fasole albo soczewice czy cos tego typu, ale nie zadne curry, ale chili con carne moglbym opieerdolololo

4 minuty temu, KochamElcie<3 napisał:

tez mam ryz, kilka opakowan moze sobie co do ryzu kupie i sobie wpieerdole

Ja bym chciał lachona co jaka karpatke umie zrobić ale bym se pozarl xd 

no widzisz, ja to mam pecha, mnie Katiuszka pisala, ze ma kucharza, i razem pieka ciasta w ogole, on ja uczy, i chciala, zebym do niej przyjechal w gory i zebym byl z nia, a ja to zjeebalem masakra, ale moja mama za to dzisiaj sernik upiekla, i jutro sobie wjeebiemy ze wspollokatorem xD

dzięki Sernik za ciekawą propozycję. może zrobię sobie kiedyś ten rice pudding.

no ja tutaj w puszkach kupuje w marketach w anglii grosze kosztuje 3 puszy po iles tam centow i jestem taki napchany, ale najgorzej jak cukru duzo xD

• Thanks 1

ja to mialem dosc w ogole, ona do mnie ze chcialaby zebym byl u niej teraz na urodzinach, a potem po imprezie, zebym sie polozyl z nia w jednym lozku, a ona zasnie we mnie wtulona spokojnie, a ja nie mialem jak do niej pojechac, potem podobne gadki, ze mnie chce na dlugi weekend majowy i w ogole az po mnie przyjechala, no a jak sie okazalo, ze nigdzie nie jade to uciekla ode mnie, ehh... 😕

oboje zylismy przez kilka miesiecy jakimis bajeczkami o wspolnym zyciu i podrozach, a ja do tej pory mi smutno, ze to juz przeszlosc i jej nie ma juz i nigdy nie bedzie, a zapowiadalo sie tak fajnie :((

obie mi podobnymi tekstami pisaly

jedna kwikernes, ze jak fajnie byloby miec takiego Filipka u siebie w mieszkaniu i przydalby sie jej taki filipek

katiuszka do mnie kilka tygi przed jej kasacja tez do mnie tekstem, o fajnie byloby takiego filipka miec obok, co sie zna na komputerach i przystojny, ja juz wiedzialem, ze fajnie i ze nigdy sie nie zobaczymy, i ona juz odbija ode mnie, masakra identyczna sytuacja przee...e, znowu dalem sie nabrac i oszukac jakiemus lachonowi w ogole

• Haha 1

oho kolega chyba kolacje gotuje ale i tak pojade do morrisona moze b edzie cos po znizce to do niedlugo xD

w

co bede kase wydawal, wole wydac jak gdzies na tripa ide na piechote na picie i jedzenie, a nie jak w domu siedze xD

Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał:

w sumie to nie wiem czy chce mi sie gdzie jechac, bo kolega cos gotiuje, to moze zara co opieerdole xd

A ja sřam właśnie sobie kawę zrobię ciekawe co elka robi 

nie wiem, jutro ma byc pogoda, wiec na pewno ide do lasu ogolic sobie brode w lesnym bajorku xD

wezme kremy i 6 mydelek juz mam, kazdy inny kolor i rozne rzeczy ma, wszystkie naturalne, 2 mam wulkaniczne z wysp kanaryjskich xD

1 godzinę temu, Pochwa w pochwie 16 napisał:

Wiesz co żebyś chociaż raz na miesiąc wszedł w taką prostytutkę co fajnie aktorzy a tak ci zleci do 65 nawet ust nie posmakujesz widoku na misjonarza nabrzmialych 

czyli stypiara to sciema?

34 minuty temu, Pochwa w pochwie 16 napisał:

Ja bym chciał lachona co jaka karpatke umie zrobić ale bym se pozarl xd 

stypiara nie umie?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się