Olla_00 2 Napisano 5 godzin temu Jak mogę spędzać sylwestra? 25 lat kończę w styczniu. Aktualnie jestem w rodzinnym mieście u rodziców, bo skończyłam studia. Poszukuję pracy aktualnie. W mieście, w którym studiowałam miałam się do kogo odezwać- z koleżanką byłam w Krakowie, do parku wychodziłam, kawiarni. W związku z tym z tą koleżanką i resztą kolegów z akademika mam teraz kontakt internetowy. W rodzinnych stronach nie mam kolegów, bo byłam gnębiona jako nastolatka. Nie mam co robić w sylwestra w związku z tym. Jak mogę sobie pomóc. W mieście, w którym studiowałam, że miałam się do kogo odezwać to nie miałam poczucia samotności. Natomiast jak jestem u rodziców to mam poczucie samotności. Przytłacza mnie to. Co mogę zrobić z tym? Czy to wstyd nie być na sylwestrze? Mama nie wie co mi doradzić. Czuje się samotna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 542 Napisano 4 godziny temu 10 minut temu, Olla_00 napisał: Jak mogę spędzać sylwestra? 25 lat kończę w styczniu. Aktualnie jestem w rodzinnym mieście u rodziców, bo skończyłam studia. Poszukuję pracy aktualnie. W mieście, w którym studiowałam miałam się do kogo odezwać- z koleżanką byłam w Krakowie, do parku wychodziłam, kawiarni. W związku z tym z tą koleżanką i resztą kolegów z akademika mam teraz kontakt internetowy. W rodzinnych stronach nie mam kolegów, bo byłam gnębiona jako nastolatka. Nie mam co robić w sylwestra w związku z tym. Jak mogę sobie pomóc. W mieście, w którym studiowałam, że miałam się do kogo odezwać to nie miałam poczucia samotności. Natomiast jak jestem u rodziców to mam poczucie samotności. Przytłacza mnie to. Co mogę zrobić z tym? Czy to wstyd nie być na sylwestrze? Mama nie wie co mi doradzić. Czuje się samotna. zaproś kogoś do siebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1159 Napisano 4 godziny temu Wstyd przed kim? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 16 2 Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, Olla_00 napisał: Mama nie wie co mi doradzić. Czuje się samotna. Sex uprawiaj patrząc w fajerwerków z okna śródmieście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1159 Napisano 3 godziny temu Ja będę spędzac sylwestra tradycyjnie z przyjaciolmi na kafeterii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1159 Napisano 3 godziny temu Moze Przemek zrobi jakies show, zapraszamy do nas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 104 Napisano 3 godziny temu Wyjechać tam gdzie masz tych znajomków jeśli coś robią? Zostać w domu i się nie przejmować?;) sranie się na siłę na Sylwestra i ubiór w pióra i cekin jest dobre dla Grażyn wyspanie się jak człowiek i normalny dzień 1.01 to nowe ‚cool’ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 104 Napisano 3 godziny temu 43 minuty temu, Żaba Monìka napisał: Moze Przemek zrobi jakies show, zapraszamy do nas. To też chciałam dodać Sylwester z kafeteria to też świetny pomysł I zawsze to jakaś alternatywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach