Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
NiewidzialnaM

Problem z rodziną partnera

Polecane posty

Wszystko zależy co robię jak skrzybalem ściany wewnętrzne to codziennie kąpiel po a jak w ogóle nic nie robię i się nie spoce to po co mam się gruntowanie kąpać przed piątkiem wystarczy mi.

Jak chodzicie do pracy 8h codziennie to musicie się pucowac nawet 2x dziennie. Jak ja se w domu siedzę i największym wysilkiem jest tablet zmienić to po chooj się gruntowanie szorowac codziennie. 

I jeszcze te jego kradzieże w robocie jak po alkoholu się sprzedał i najpewniej cieciuje typ , bo do czego on się nadaje bez żadnych kwalifikacji. 😁 Fotę jeszcze zajepał z neta i mówi że takim gie  jeździ 😁

23 minuty temu, aaaaaaaaa napisał:

A co Kościół katolicki i biblia mówią o konwersowaniu z ludzkimi glistami w typie leżaka na tematy seksualne i zbywanie uśmieszkami ohydnych tekstów na tle seksualnym tego oblecha niemytego od miesiąca? Można tu mówić o grzechu zgorszenia? A na pewno chyba o grzechu zwrócenia pokarmu 

Macie (kilka z was, tudzież to jedna i ta sama 😄) jakiegoś świra na pkt Leżaka, tak jakby to był czad z milionem, który was nie chce, a chce jakąś fleję naćpaną po podstawowej. Nie rozumiem tego pasożytnictwa aby sobie podbić ego czyimś kosztem. Pewnie że się chyba każdemu zdarzy pożartować z kogoś, że łamaga czy coś, no ale to już mi nie wygląda na takie niewinne bez-hejterskie, bo za dużo tego i wgl.

3 minuty temu, Pochwa w pochwie 16 napisał:

Tik tok 

😆 dobra, załapałam.

6 minut temu, Pochwa w pochwie 16 napisał:

Ja pan ty sooka

Nie no kurde Leżak jesteś niemożliwy 😆 tego się bynajmniej nie spodziewałam z tego video 

• Like 1

3 minuty temu, Hebee napisał:

Nie no kurde Leżak jesteś niemożliwy 😆 tego się bynajmniej nie spodziewałam z tego video 

Ja się mogę przyłożyć ale musi mi się chcieć 

1 minutę temu, Pochwa w pochwie 16 napisał:

Ja się mogę przyłożyć ale musi mi się chcieć 

Trzeba też umieć. Poza tym kto wie jaką cenę zarządasz za to żeby się chciało, może być że dla zwykłej śmiertelniczki nieosiągalną, a jedynie dla Delty😄

14 minut temu, Hebee napisał:

Trzeba też umieć. Poza tym kto wie jaką cenę zarządasz za to żeby się chciało, może być że dla zwykłej śmiertelniczki nieosiągalną, a jedynie dla Delty😄

Ale pomyśl tylko jaki kurnik byś miała stając się delta 

4 minuty temu, Pochwa w pochwie 16 napisał:

Ale pomyśl tylko jaki kurnik byś miała stając się delta 

Ale nie jestem, real to nie film.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się