Qwerty88 343 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Pokraka napisał: No i teraz nie wiem, czy wypada mówić jak powiesz że dostaniesz 500 zł i sie zastanawiasz nad torebką za 4 tys. to lepiej nie pisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 794 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, przewr(l)otna napisał: To i ja się pochwalę, a ty mi dowal, że to nietaktowne i będziemy kwita? Nie wiem w co zainwestować, wiem jak w tydzień przepierd... 10 tys zł tylko na babskie "waciki" No mój pracodawca aż tak mnie nie kocha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 543 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, Pokraka napisał: Zresztą nie ważne, powiedzcie lepiej na co można przepier... to znaczy w co zainwestować nagrodę. w częstszy kontakt z peeedałami (tzn. w zakup roweru) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 343 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał: w częstszy kontakt z peeedałami (tzn. w zakup roweru) a ty jesteś fobem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1161 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: - Pani tak sumiennie pracuje. Szef na pewno jest z Pani dumny. - będziemy się roochać czy to tylko takie pitu pitu? - yyyy - Tak myślałam. Żegnam! Ha ha, to brzmi jak ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 794 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Miecz napisał: Dajesz! Ile? Netto, nie brutto. Więcej niż minimalna krajowa, ale nie aż tyle ma przewrotna na wydanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 794 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Qwerty88 napisał: jak powiesz że dostaniesz 500 zł i sie zastanawiasz nad torebką za 4 tys. to lepiej nie pisz ale w sumie to się nie kłóci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 543 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: a ty jesteś fobem? a skąd jeżdżę na rowerze od lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 343 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Qwerty88 napisał: a ty jesteś fobem? do dyskusji sie włączył bloker mojej skrzynki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 669 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Więcej niż minimalna krajowa, ale nie aż tyle ma przewrotna na wydanie Przewrotna każdego bije, nie tylko rękami, ale w każdym temacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1161 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Więcej niż minimalna krajowa, ale nie aż tyle ma przewrotna na wydanie Ja bym pewnie w mieszkanie wladowala, ale mam takie cele w tym momencie. Trudno doradzic jesli nie wiadomo jakie sa Twoje. Cos ze zdrowiem zawsze warto wiec rower to nie jest zly pomysl jesli nie masz a jezdzilabys na nim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 794 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: w częstszy kontakt z peeedałami (tzn. w zakup roweru) Dlaczego mnie tak nie lubisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 794 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Przewrotna każdego bije, nie tylko rękami, ale w każdym temacie No właśnie widzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 343 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Pokraka napisał: ale w sumie to się nie kłóci No w sumie miałam przyjaciółkę której sie zdarzało nie powstrzymać przed zakupem nowej torebki. Problem w tym że do końca miesiąca jedli pasztet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1161 Napisano 2 godziny temu Zglaszajcie blokera jesli jestescie jeszcze na tej stronie, przy okazji odblokujemy Qwerty skrzynke. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1161 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: No w sumie miałam przyjaciółkę której sie zdarzało nie powstrzymać przed zakupem nowej torebki. Problem w tym że do końca miesiąca jedli pasztet Ludzie maja rozne priorytety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 794 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Żaba Monìka napisał: Ja bym pewnie w mieszkanie wladowala, ale mam takie cele w tym momencie. Trudno doradzic jesli nie wiadomo jakie sa Twoje. Cos ze zdrowiem zawsze warto wiec rower to nie jest zly pomysl jesli nie masz a jezdzilabys na nim. Wiem, rzuciłam sobie to by popisać bzdury i się pośmiać. Planujemy wydać to na babski wyjazd z dziewczynami z pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 543 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: Dlaczego mnie tak nie lubisz? dla mnie rower zawsze na propsie, a teraz są bardzo dobre ceny co prawda prawdopodobnie będziesz trzymać do marca w garażu/piwnicy ale przecież rower się nie zestarzeje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1161 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Wiem, rzuciłam sobie to by popisać bzdury i się pośmiać. Planujemy wydać to na babski wyjazd z dziewczynami z pracy To bardzo zacnie, fajny pomysl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 794 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Qwerty88 napisał: No w sumie miałam przyjaciółkę której sie zdarzało nie powstrzymać przed zakupem nowej torebki. Problem w tym że do końca miesiąca jedli pasztet Akurat torebki i ogólnie rzeczy mnie nie za bardzo kręcą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 761 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Szkoda tych "wacików" używać. Będą leżały aż o nich zapomnisz. Te waciki, to przenośna. Serio dostałam dużą kasę ( w mojej ocenie bardzo dużą) i 10 tys już straciłam w tydzień. Prócz szmatek i kilku flaszek wody perfumowanej, znalazł się taki sobie laptop i słuchawki Myślę ci jeszcze kupić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 343 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, Pokraka napisał: Więcej niż minimalna krajowa, ale nie aż tyle ma przewrotna na wydanie Wczoraj widziałam oferte do NY na 10 dni za 2700 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 794 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: dla mnie rower zawsze na propsie, a teraz są bardzo dobre ceny co prawda prawdopodobnie będziesz trzymać do marca w garażu/piwnicy ale przecież rower się nie zestarzeje Resztę też będzie stał, jestem dzieckiem 1 świata, na siłownie jeżdzę samochodem. Wiem, że to w dzisiejszych czasach wstyd. Mam tego świadomość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 343 Napisano 2 godziny temu 15 minut temu, przewr(l)otna napisał: I to jest konkret No Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 794 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: Wczoraj widziałam oferte do NY na 10 dni za 2700 Myślimy raczej o Europie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 794 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, Żaba Monìka napisał: To bardzo zacnie, fajny pomysl. No musimy tylko wybrać taki termin żeby pół zespołu z pracy dało radę zniknąć na tydzień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1161 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Pokraka napisał: Myślimy raczej o Europie Macie na oku jakies konkretne miejsce? Ja bym jechala na poludnie, bo tam cieplej i sloneczniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 343 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, Pokraka napisał: Myślimy raczej o Europie Ja lece wkrótce na Malte, pojedz i zrób skrót co zobaczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 794 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Żaba Monìka napisał: Macie na oku jakies konkretne miejsce? Ja bym jechala na poludnie, bo tam cieplej i sloneczniej. Któraś z portugalskich lub hiszpańskich wysp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 761 Napisano 2 godziny temu 15 minut temu, Miecz napisał: Przewrotna każdego bije, nie tylko rękami, ale w każdym temacie Znowu sączysz jadem, więc dziękuję za miłe pogaduszki przy kawie. Ring wolny ...i nie moja to wina, że tatko mnie kocha. A może i moja, bo się całe życie staram być dobra córką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach