Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Legacy

To Srun ćpun blokuje tematy

Polecane posty

2 minuty temu, Megi_ona napisał:

Coś jeszcze? 😁

Wypadałoby powiedzieć: frytki do tego. No dobra, zgadzam się na podwójną porcję.

5 minut temu, KochamElcie<3 napisał:

tak xD

musze platki owsiane sobie kupic i owsianke, jutro rano chyba pojde do eko sklepu i kupie sobie jakies dobre organic jedzonko 🙂

Kup sobie płatki Górskie ze Stoisławia. Najlepsze. 

3 minuty temu, KochamElcie<3 napisał:

normalnie na taki glod to pare garsci orzechow, gorzka czekolada i jest ok 🙂

Uwielbiam gorzką czekoladę 

ale ja tam znam personel i dobre jedzenie jest, wielka paka.jakichs organic chlebkow z ciemnej maki po £1.80, z herbata pychota, sciagane z Holandii 

Ostatnio żem kupiła pycha chleb z mąki żytniej, bez drożdży. Jej, niebo w gębie. Ciepły jeszcze i tak chrupiący, że naprawdę niebywałe.

ja tez uwielbiam, polski sklep jest niedaleko moge sprawdzix tam czy sa te platki, chociaz wole u anglikow kupowac w organic shop, oni do mnie hi Filip mowia sprzedawcy, bo od wielu lat jestem stalym klientem xD

a w ogole niedaleko namiotu jest farma gdzie rosnie pelno organic warzyw musze tam isc i cos podjeebie xD

Małgorzata, spróbuj i ty. Mało tego. Weź ten środek i zgnieć na zakalec i dopiero poczuj rozkosz jedzenia bułki.

5 minut temu, Seven napisał:

Ostatnio żem kupiła pycha chleb z mąki żytniej, bez drożdży. Jej, niebo w gębie. Ciepły jeszcze i tak chrupiący, że naprawdę niebywałe.

nom z tego sklepu  jadlem raz ciemny chleb jakis z miodem organic koorwa co to byl za chlebek £3.50 za bochenek ale szok, jutro chyba ide to jak dopadne to bede wpieerdalal jak opetany przez szatana

supermarketowe jedzenie ogolnie albo fastfoody mi 🤢🤢🤮🤮

3 minuty temu, Seven napisał:

To znaczy drożdżówki? Czy bułki jak kajzerki albo te przedzielone na krzyżyk czy kreskę? Jest tyle rodzajów, że powiedz mi koniecznie przepis, proszę.

Bułki takie kajzerki nie słodkie... Przepis prosty dla każdego... Można je robić z drożdżami lub bez... Bez drożdży krócej się robi ale smak podobny.. zaraz ci napisze przepis 

9 minut temu, Pearl napisał:

Kup sobie płatki Górskie ze Stoisławia. Najlepsze. 

ok dzieki, obczaje wejde sobie do PL sklepu

1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał:

ja tez uwielbiam, polski sklep jest niedaleko moge sprawdzix tam czy sa te platki, chociaz wole u anglikow kupowac w organic shop, oni do mnie hi Filip mowia sprzedawcy, bo od wielu lat jestem stalym klientem xD

a w ogole niedaleko namiotu jest farma gdzie rosnie pelno organic warzyw musze tam isc i cos podjeebie xD

O, marchewkę i pietruszkę i seler na jutro zakupić. Pomidorowa mi się marzy z rurkami i z ryżem. Oddzielnie rurki i ryż też oddzielnie, taki sklejony. Koncentrat mam i resztę składników.

ok dzieki, obczaje wejde sobie do PL sklepu

W markecie dużym nie kupisz w mniejszych sklepikach i może Lewiatan, Delikatesy.

2 minuty temu, KochamElcie<3 napisał:

nom z tego sklepu  jadlem raz ciemny chleb jakis z miodem organic koorwa co to byl za chlebek £3.50 za bochenek ale szok, jutro chyba ide to jak dopadne to bede wpieerdalal jak opetany przez szatana

supermarketowe jedzenie ogolnie albo fastfoody mi 🤢🤢🤮🤮

Nie dziwota. Bywa, że pieczywa nie donoszę do domu w całości bo go skubię. Bułkę zjadam całą zwykle po drodze bo taka jestem łakoma. A chleb to musi mieć masła grubo. A ty?

1 minutę temu, Seven napisał:

O, marchewkę i pietruszkę i seler na jutro zakupić. Pomidorowa mi się marzy z rurkami i z ryżem. Oddzielnie rurki i ryż też oddzielnie, taki sklejony. Koncentrat mam i resztę składników.

Takie gęste lubisz?.

4 minuty temu, Megi_ona napisał:

Bułki takie kajzerki nie słodkie... Przepis prosty dla każdego... Można je robić z drożdżami lub bez... Bez drożdży krócej się robi ale smak podobny.. zaraz ci napisze przepis 

Mów szybko bo nie mogę wytrzymać.

Nie dziwota. Bywa, że pieczywa nie donoszę do domu w całości bo go skubię. Bułkę zjadam całą zwykle po drodze bo taka jestem łakoma. A chleb to musi mieć masła grubo. A ty?

suchy moge zjesc tez jak dobry, ale grubo maslo zolty ser i pomidorek posypany pieprzem i sola fak 😜

7 minut temu, Pearl napisał:

W markecie dużym nie kupisz w mniejszych sklepikach i może Lewiatan, Delikatesy.

oki 🙂

Przed chwilą, Pearl napisał:

Takie gęste lubisz?.

Zupę gotuję w jedym garnku, kluski w drugim, ryż w trzecim. Do talerza, a raczej miski dodaję trochę rurek, trochę ryżu i zupy z warzywami. O tak to wygląda. A ty jaką lubisz zupę najbardziej? 

Muszę iść bo myślę tylko o jedzeniu i chyba mi wklęsł brzuch. 

ja ogolnie co tydzien kupowalem sobie torbe organic warzywek za £10 i potem mialem garnek zupy z tego wielki, ale mi wszyscy gadaja ze przeplacam i blablabla, do lokalnego warzywniaka u angoli jest taniek tez moze pojde jutro, mysle ze sobie kupie na weekend cos dobrego, ale moge tez zawsze isc do mamy i powiedziec ze zdycham z glodu dawaj zryc albo sobie ziemniaki kupie i na air fryerze usmaze xD

slodkie ziemniaczko z air fryera dobre, a do tego marynowana piees z kuraka pokrojna w kostke jak shawarma i jakis jogurt albo sos czosnkowy o ja prdl 🧡

suchy moge zjesc tez jak dobry, ale grubo maslo zolty ser i pomidorek posypany pieprzem i sola fak 😜

Dokładnie tak przygotowana góra kanapek jest czymś przed czym nikt mnie nie powstrzyma. Ostatnio jadłam ser z Norwegii, który był koloru jasny brąz. Był lekko słodki i delikatny w ustach. Rozczytałam, że jest i z mleka krowiego i mleka koziego plus karmel i dodatki.

3 minuty temu, Seven napisał:

Zupę gotuję w jedym garnku, kluski w drugim, ryż w trzecim. Do talerza, a raczej miski dodaję trochę rurek, trochę ryżu i zupy z warzywami. O tak to wygląda. A ty jaką lubisz zupę najbardziej? 

Muszę iść bo myślę tylko o jedzeniu i chyba mi wklęsł brzuch. 

Z zup to ogórkową lubię.

• Like 1

ja chyba ide lulu sprobuje pospac to jutro z rana shopping i sobie dogodze jutro 🙂 a potem zadzwonie do babc i powiem jaki jestem najedzony 🙂

dobranoc 🙂

2 minuty temu, KochamElcie<3 napisał:

ja ogolnie co tydzien kupowalem sobie torbe organic warzywek za £10 i potem mialem garnek zupy z tego wielki, ale mi wszyscy gadaja ze przeplacam i blablabla, do lokalnego warzywniaka u angoli jest taniek tez moze pojde jutro, mysle ze sobie kupie na weekend cos dobrego, ale moge tez zawsze isc do mamy i powiedziec ze zdycham z glodu dawaj zryc albo sobie ziemniaki kupie i na air fryerze usmaze xD

Tureccy mają dobre warzywa. Ale trzeba wiedzieć gdzie. Marketowe się nie nadają i nie mają smaku. Dobrze robisz, sprawdzone to kupuj i jedz na zdrowie.

Dokładnie tak przygotowana góra kanapek jest czymś przed czym nikt mnie nie powstrzyma. Ostatnio jadłam ser z Norwegii, który był koloru jasny brąz. Był lekko słodki i delikatny w ustach. Rozczytałam, że jest i z mleka krowiego i mleka koziego plus karmel i dodatki.

tez taki kiedys jadlem, bo moj chrzestny dostal od jakiegos klienta i to byl kozi ser, tez taki jasnobrazowy, co to byl za przysmak, z chlebem i maslem masakra i sie rozplywalo w ustach xD

ja chyba ide lulu sprobuje pospac to jutro z rana shopping i sobie dogodze jutro 🙂 a potem zadzwonie do babc i powiem jaki jestem najedzony 🙂

dobranoc 🙂

Dobranoc.

Tureccy mają dobre warzywa. Ale trzeba wiedzieć gdzie. Marketowe się nie nadają i nie mają smaku. Dobrze robisz, sprawdzone to kupuj i jedz na zdrowie.

ja wiem gdzie jest warzywniak gdzie angielska rodzina sprzedaje i tam za kilka funtow mam torbe warzyw jutro tam uderzam z rana 🙂

dobrej nocy i slodkich snow 😉

Edytowano przez KochamElcie<3
  • Like 1

Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał:

tez taki kiedys jadlem, bo moj chrzestny dostal od jakiegos klienta i to byl kozi ser, tez taki jasnobrazowy, co to byl za przysmak, z chlebem i maslem masakra i sie rozplywalo w ustach xD

Tak! Dokładnie tak. Ach... Och... Uch... 

dobranoc 🙂 

Dobranoc 🙂

Tak! Dokładnie tak. Ach... Och... Uch... 

nom jeszcze kumpel wtedy do mnie wpadal jaralismy ziolo a potem zesmy na gastro jadali ten kozi ser z chlebem i maslem hahah XD to jeszcze czasy szkoly xD i oboje mielismy raj w gebie xD

papa 🙂

Edytowano przez KochamElcie<3

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować