Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Rym Cym +

Wszystko wskazuje na to że kandydatem PiS na prezydenta będzie bezpartyjny...

Polecane posty

Karol Nawrocki.

Moim skromnym zdaniem jest to najlepsza opcja jaką PiS może wystawić i jest to realna konkurencja zarówno dla Trzaskowskiego jak i Sikorskiego.

Czarnek przegrałby z kretesem - zbyt pisowski.

Morawiecki to samo, plus to, że jako były premier jest niewybieralny praktycznie, podobnie jak Tusk.

Jeśli się potwierdzi w niedzielę o 16 to co piszę, to wybory prezydenckie w Polsce będą bardzo zacięte, łeb w łeb jak Duda vs Trzaskowski niecałe 5 lat temu.

1 minutę temu, Rym Cym + napisał:

Karol Nawrocki.

Moim skromnym zdaniem jest to najlepsza opcja jaką PiS może wystawić i jest to realna konkurencja zarówno dla Trzaskowskiego jak i Sikorskiego.

Morawiecki to samo, plus to, że jako były premier jest niewybieralny praktycznie, podobnie jak Tusk.

Jeśli się potwierdzi w niedzielę o 16 to co piszę, to wybory prezydenckie w Polsce będą bardzo zacięte, łeb w łeb jak Duda vs Trzaskowski niecałe 5 lat temu.

Szkoda że nie Czarnek, na niego bym zagłosował 

• Like 1

5 minut temu, Rym Cym + napisał:

Chuuuja tam będzie. Kandydat KO wygrywa te wybory z palcem w duuupie

3 minuty temu, na__widoku napisał:

Chuuuja tam będzie. Kandydat KO wygrywa te wybory z palcem w duuupie

Harris wygrywała te wybory w USA z palcem w duupie - tak mi masa ignorantów, na czele z kreetynem przemysławem pisała na forum, nawet w przeddzień wyborów. interesuję się polityką i psefologią wyborczą od 16 roku życia... nie uważam się w najmniejszym stopniu za autorytet, ale co nie co już wiem... jeżeli to co piszę się potwierdzi, wybory będą bardzo zacięte... na początku będzie ogromna przewaga kandydata PO, kwestia rozpoznawalności, która wraz z trwaniem kampanii będzie stopniowo topnieć, aż ostatnie tygodnie wszystko rozstrzygną - dokładnie jak w przypadku kampanii w 2014 roku.

Edytowano przez Rym Cym +
  • Haha 1

Czarnek by był najlepszym prezydentem bo nie jest chorągiewką, ma twarde zasady moralne, ładnie się wypowiada, jest mądry i przystojny jak diabli xD

• Like 1

5 minut temu, Rym Cym + napisał:

Harris wygrywała te wybory w USA z palcem w duupie - tak mi masa ignorantów, na czele z kreetynem przemysławem pisała na forum, nawet w przeddzień wyborów. interesuję się polityką i psefologią wyborczą od 16 roku życia... nie uważam się w najmniejszym stopniu za autorytet, ale co nie co już wiem... jeżeli to co piszę się potwierdzi, wybory będą bardzo zacięte... na początku będzie ogromna przewaga kandydata PO, kwestia rozpoznawalności, która wraz z trwaniem kampanii będzie stopniowo topnieć, aż ostatnie tygodnie wszystko rozstrzygną - dokładnie jak w przypadku kampanii w 2014 roku.

Szympans przecież ja dobrze wiedziałem że Harris nie ma szans. 

Nic sie nie potwierdzi, jesteś tylko głupim szympansem, był tu już taki jeden mądrala po politologii nazywał się WA.W.R. USZKO TOMASZ (twój imiennik) I też chuuja wiedział a sie madrzył 

Edytowano przez na__widoku

59 minut temu, na__widoku napisał:

Szympans przecież ja dobrze wiedziałem że Harris nie ma szans. 

Nic sie nie potwierdzi, jesteś tylko głupim szympansem, był tu już taki jeden mądrala po politologii nazywał się WA.W.R. USZKO TOMASZ (twój imiennik) I też chuuja wiedział a sie madrzył 

ty jesteś kreetynem bez wykształcenia, wykopki pisały, że Harris zniszczy Trumpa i ty to jak kundel bez włąsnego zdania powielałeś. byłeś, jesteś i pozostaniesz tępym bezmózgim powielaczem opinii innych, bo na żadną kreatywność w życiu nigdy cię nie było i nie będzie stać. 😉

1 godzinę temu, Rym Cym + napisał:

Karol Nawrocki.

Świetny wybór - totalny no name

Z gęby i ciałka niezły no no.. mhm..👀

32 minuty temu, Qwerty88 napisał:

Jak Duda. Pół roku musieli uświadamiać elektorat kto to jest :classic_laugh:

Ja na ich miejscu wystawiałbym Czarnka - raz że rozpoznawalny, dwa że to taki profesor na miarę intelektu przeciętnego członka elektoratu :classic_cool:

3 minuty temu, The Big Siur napisał:

Jak Duda. Pół roku musieli uświadamiać elektorat kto to jest :classic_laugh:

Ja na ich miejscu wystawiałbym Czarnka - raz że rozpoznawalny, dwa że to taki profesor na miarę intelektu przeciętnego członka elektoratu :classic_cool:

dla PiS wybór kandydata niekojarzonego z partią, jest zdecydowanie najlepszą opcją. kwestia nierozpoznawalności jest najmniejszym problemem w dobie internetu, z resztą co tu się rozpisywać, gdy PAD startował, Komorowski drwił, że jedynego Dudę jakiego kojarzy to prezes Solidarności... a potem zebrał łomot w obu turach.

Najgorsze co PiS mogłoby zrobić to wystawić typowego pisowca jak Czarnek.

33 minuty temu, Hebee napisał:

Z gęby i ciałka niezły no no.. mhm..👀

Nawrocki jest relatywnie przystojny, a to też bardzo ważny czynnik przy wyborze prezydenta, co od lat pokazują badania jakościowe - prezencja kandydata.

• Haha 1

23 minuty temu, Rym Cym + napisał:

Nawrocki jest relatywnie przystojny, a to też bardzo ważny czynnik przy wyborze prezydenta, co od lat pokazują badania jakościowe - prezencja kandydata.

Nawet trochę podobny do Dudy i w podobnym wieku 

1 godzinę temu, Qwerty88 napisał:

W wypadku pisu to akurat zaletą. Mniej ludzi pójdzie głosować przeciw, a zwolennicy zagłosują na każdego pod szyldem.

40 minut temu, Rym Cym + napisał:

Pod kątem wyglądu to Trzaskowski wygrywa bezkonkurencyjnie

2 minuty temu, Śliwka Jukońska napisał:

zwolennicy zagłosują na każdego pod szyldem.

Beton PiSu i tak zagłosuje.

Tak samo jak fajnopolacy i lemingi zagłosują i na szympansa z logiem uśmiechniętych.

1 minutę temu, Qwerty88 napisał:

A i tak przegrał z przaśnym dudusiem

prezencja nie równa się konkursowi na mistera PL 😉 poza tym rafał to kuurdupel co sztab dudy genialnie rozegrał w końcówce kampanii zdjęciami jego butów na podbiciu.

2 minuty temu, Qwerty88 napisał:

Tyle że Czaskoski sięga Nawrockiemu co najwyżej do brody...

3 minuty temu, Rym Cym + napisał:

A i tak przegrał z przaśnym dudusiem

prezencja nie równa się konkursowi na mistera PL 😉 poza tym rafał to kuurdupel co sztab dudy genialnie rozegrał w końcówce kampanii zdjęciami jego butów na podbiciu.

W 2020 pis był na wznoszącej jeszcze

Przed chwilą, Qwerty88 napisał:

W 2020 pis był na wznoszącej jeszcze

to już było po fali covidowej... już się sypało tam, elektorat miał dość obostrzeń, ale sztab Dudy był genialny, więc dobrze rozegrano całą kampanię.

Przed chwilą, Żaba Monìka napisał:

nie wiem nawet kto to.

dokładnie!

11 minut temu, Czyste niebo napisał:

Beton PiSu i tak zagłosuje.

Tak samo jak fajnopolacy i lemingi zagłosują i na szympansa z logiem uśmiechniętych.

Tak to mniej więcej działa.

2 minuty temu, Rym Cym + napisał:

to już było po fali covidowej... już się sypało tam, elektorat miał dość obostrzeń, ale sztab Dudy był genialny, więc dobrze rozegrano całą kampanię.

No i mieli tvpis robiących ciężej niż dobrą agencja marketingowa.

1 minutę temu, Rym Cym + napisał:

dokładnie!

Czyli przyznajesz, ze PiS tak sie skompromitowal, ze juz od siebie nie moga nikogo wystawic?

11 minut temu, Czyste niebo napisał:

Tyle że Czaskoski sięga Nawrockiemu co najwyżej do brody...

To chyba nie ma znaczenia, wystarczy popatrzec na Kaczynskiego. 

5 minut temu, Żaba Monìka napisał:

No coz, ja na niego nie bede glosowac, nie wiem nawet kto to.

ja bym nie zagłosowała na pis nawet gdybym go znala

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się