Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Rym Cym +

Wszystko wskazuje na to że kandydatem PiS na prezydenta będzie bezpartyjny...

Polecane posty

2 minuty temu, Żaba Monìka napisał:

Czyli przyznajesz, ze PiS tak sie skompromitowal, ze juz od siebie nie moga nikogo wystawic?

czytaj co wyżej pisałem. jest powód czemu kandydaci z PO nie przyznają się do szyldów partyjnych w wyborach na prezydentów miast.

Przed chwilą, Qwerty88 napisał:

ja bym nie zagłosowała na pis nawet gdybym go znala

Ja tez raczej nie, no chyba ze mialabym wybrac pomiedzy np. tym Nawrockim a Korwinem-Mikke albo jakims innym świrem. Choc w sumie nie wiem czy ten tez nie jest jakis ostry świr.

4 minuty temu, Żaba Monìka napisał:

Czyli przyznajesz, ze PiS tak sie skompromitowal, ze juz od siebie nie moga nikogo wystawic?

Mają świadomość lewackiej uśmiechniętej alergii na wszystko z PISu.

3 minuty temu, Żaba Monìka napisał:

To chyba nie ma znaczenia, wystarczy popatrzec na Kaczynskiego. 

No L. Kaczyński wygrał z D. Tuskiem prezydenta w 2007 chociaż Tusk też wysoki nie jest. 

3 minuty temu, Rym Cym + napisał:

czytaj co wyżej pisałem. jest powód czemu kandydaci z PO nie przyznają się do szyldów partyjnych w wyborach na prezydentów miast.

Nie wiem gdzie to napisales, zakladam, ze robia tak, gdy przyznawanie sie do konkretnej partii by im zaszkodzilo.

2 minuty temu, Hebee napisał:

Mają świadomość lewackiej uśmiechniętej alergii na wszystko z PISu.

Myslisz, ze tylko lewacy maja alergie na PiS?

5 minut temu, Żaba Monìka napisał:

To chyba nie ma znaczenia, wystarczy popatrzec na Kaczynskiego. 

kwestia proporcji... lech był od tuska zaledwie kilka cm niższy i medialna propaganda jaki to kaczor kuurdupel faktycznie nie pomogła tuskowi w 2005 gdy różnice były znikome...

gorzej z trzaskowskim, gdy jego kontrkandydat miał 180 cm wzrostu... trzeba było posiłkować się butami na obcasikach

• Haha 1

1 minutę temu, Żaba Monìka napisał:

Ja tez raczej nie, no chyba ze mialabym wybrac pomiedzy np. tym Nawrockim a Korwinem-Mikke albo jakims innym świrem. Choc w sumie nie wiem czy ten tez nie jest jakis ostry świr.

Niestety nie mamy szczęścia jako naród do kandydatów, co jeden to gorszy przypał

Przed chwilą, Qwerty88 napisał:

Niestety nie mamy szczęścia jako naród do kandydatów, co jeden to gorszy przypał

To chyba swiatowa tendencja niestety.

1 minutę temu, Żaba Monìka napisał:

Myslisz, ze tylko lewacy maja alergie na PiS?

Tylko lewactwo jest tak ślepo zacietrzewione, reszta przeciw ma swoje powody.

1 minutę temu, Qwerty88 napisał:

W Stanach też nie było szału.

1 minutę temu, Rym Cym + napisał:

kwestia proporcji... lech był od tuska zaledwie kilka cm niższy i medialna propaganda jaki to kaczor kuurdupel faktycznie nie pomogła tuskowi w 2005 gdy różnice były znikome...

gorzej z trzaskowskim, gdy jego kontrkandydat miał 180 cm wzrostu... trzeba było posiłkować się butami na obcasikach

Szczerze mowiac to nie mam pojecia ile kto ma wzrostu chyba ze jest wybitnie niski lub wysoki. To raczej newsy z tych Twoich stronek na X, normalni ludzie sie tym nie ekscytuja.

4 minuty temu, Hebee napisał:

Znasz jakieś inne grupy społeczne niż "lewacy"? Których, tak na marginesie, jest jakiś promil w Polsce.

Edytowano przez Śliwka Jukońska

1 minutę temu, Hebee napisał:

Jak na razie to Ty wydajesz sie tutaj najbardziej zacietrzewiona. Niepotrzebnie sie tak ekscytujesz.

1 minutę temu, Śliwka Jukońska napisał:

W Stanach też nie było szału.

Była czarna kobieta, no nie do końca czarna ale ignoranci zwali ją czarną. I nawet to nie pomogło. 

Przed chwilą, Śliwka Jukońska napisał:

Znasz jakieś inne grupy społeczne niż "lewacy"? Których, tak na marginesie, jest jakiś margines w Polsce.

Oni są wybitnie ... hmm.. powiedzmy najmilej- bekowi, a to mi wystarczy.😄

Przed chwilą, Żaba Monìka napisał:

Jak na razie to Ty wydajesz sie tutaj najbardziej zacietrzewiona. Niepotrzebnie sie tak ekscytujesz.

Znowu sobie dopowiadasz Monisia bo Ci tak pasuje😉

2 minuty temu, Czyste niebo napisał:

Była czarna kobieta, no nie do końca czarna ale ignoranci zwali ją czarną. I nawet to nie pomogło. 

kamala sama nazywała sie african american przemawiając do murzynów... a do innych ras znów zwała się indian american.... każdemu wg potrzeb, taka to kampania na bogato była XD

Edytowano przez Rym Cym +
  • Haha 1

4 minuty temu, Hebee napisał:

przede wszystkim to skrzywdzili małych przedsiębiorców w ostatnich latach i oni mają swoje powody żeby mieć im to za złe .Już masz 2-3 miliony

1 minutę temu, Qwerty88 napisał:

przede wszystkim to skrzywdzili małych przedsiębiorców w ostatnich latach i oni mają swoje powody żeby mieć im to za złe .Już masz 2-3 miliony

A teraz policz ile mają drudzy z ostatniego czasu, i ile będą mieli do nast wyborów..

3 minuty temu, Hebee napisał:

Znowu sobie dopowiadasz Monisia bo Ci tak pasuje😉

To moze utemperuj jezyk, bo wydajesz sie emocjonalna. Moge Ci polecic pare sposobow, np. dyskutuj na argumenty a nie na obrazanie. Czasem dobrze odetchnac zanim sie napisze cos emocjonalnego, odlozyc telefon na chwile, zajac sie czyms innym zanim emocje opadna. Pomyslec, ze jesli nie udowodnisz swojej racji to i tak sie nic nie stanie, bo ludzie maja prawo do swojego zdania. Zycze powodzenia i trzymam kciuki za Ciebie!

7 minut temu, Hebee napisał:

A teraz policz ile mają drudzy z ostatniego czasu, i ile będą mieli do nast wyborów..

Ale nie o tym mowa. Pytałaś czy tylko lewacy są zacietrzewieni. No więc nie tylko

To moze utemperuj jezyk, bo wydajesz sie emocjonalna. Moge Ci polecic pare sposobow, np. dyskutuj na argumenty a nie na obrazanie. Czasem dobrze odetchnac zanim sie napisze cos emocjonalnego, odlozyc telefon na chwile, zajac sie czyms innym zanim emocje opadna. Pomyslec, ze jesli nie udowodnisz swojej racji to i tak sie nic nie stanie, bo ludzie maja prawo do swojego zdania. Zycze powodzenia i trzymam kciuki za Ciebie!

Ale dlaczego chcesz mi odebrać emocje jakie mam gdy do Ciebie piszę? 😄 Przeszkadza Ci że jest mi wesoło? Trudno się mowi. I nie piszę  by coś udowadniać, to nie miejsce na takie dyskusje, ani Ty na dyskusję taką, z uwagi na to że lewak to stan umysłu dość.. hmm.. betonowy?😉 Po prostu lubię zareagować gdy wyciągasz białe rękawiczki bo potem Twoja reakcja jest zabawna- ot jak teraz ten post😄

6 minut temu, Żaba Monìka napisał:

dyskutuj na argumenty a nie na obrazanie. 

Aż tak się przejmujesz co piszę? To tylko forum o qpie, a ja nie cyt:"hejtuję dla kaprysu". Może potrzebujesz trochę odpocząć od kafeterii 😉

4 minuty temu, Qwerty88 napisał:

Ale nie o tym mowa. Pytałaś czy tylko lewacy są zacietrzewieni. No więc nie tylko

A teraz zacytuj post w którym o to pytam.😄

9 minut temu, Hebee napisał:

Naròd jest głupi bezprzerwy wybiera dwie opcje i tak od 89 roku od porozumienia komuchòw.

Kogo nie wybiorą i tak będa mieli was w duupiuu. Nawet jak są wybory to oni myslą o sobie i swoich partyjkach ich interesach. Nikt nie reprezentuje Polaka.

Przed chwilą, Hebee napisał:

Aż tak się przejmujesz co piszę? To tylko forum o qpie, a ja nie cyt:"hejtuję dla kaprysu". Może potrzebujesz trochę odpocząć od kafeterii 😉

Mozesz oczywiscie pisac co chcesz, ale potem sie nie dziw, ze ludzie Cie odbieraja jako zacietrzewiona.Jak na razie to jednak Ty mnie hejtujesz.

23 minuty temu, Hebee napisał:

Tylko lewactwo jest tak ślepo zacietrzewione, reszta przeciw ma swoje powody

Cytuję 

Nie pamiętasz co pisałaś 23 minuty wcześniej?

Mozesz oczywiscie pisac co chcesz, ale potem sie nie dziw, ze ludzie Cie odbieraja jako zacietrzewiona.Jak na razie to jednak Ty mnie hejtujesz.

Ale mnie nie obchodzi jak mnie mylnie odbieracie- wy- randomy z forum o qpie (a nie ludzie)😄 I ja Cię nie hejtuję, ja tylko reaguję wesoło na Twoje zacietrzewienie ukryte w białych rękawiczkach gdy pisałaś o zmanipulowanych i Rydzyku, a w tym temacie o politykach pisu że są skompromitowani😄 No niestety Monia, ale tak to działa że ja widzę jaka jesteś mimo tych tekstyliów na rękach, tak jak Twój facet widzi że boiernoagresywna😉

2 minuty temu, Qwerty88 napisał:

Cytuję 

Nie pamiętasz co pisałaś 23 minuty wcześniej?

To coś słabo cytujesz bo cytatu nie widać. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się