Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Hebee

Cd o tej nowej lekcji

Polecane posty

36 minut temu, Pochwa w pochwie 17 napisał:

Ta bo ci uwierzę to jak jest w puni i gdzie jest punkt g?

Jak mam ci opisać jak to jest w cipce? Mokro i aksamitnie :classic_biggrin: Podobno dymasz tą babe ze stypy to powinieneś wiedzieć. A punkt G masz w pochwie od strony brzucha - a gdzie dokładnie to już musisz indywidualnie u baby wymacać. Nie mówiąc o tym że różne babki mają różną wrażliwość stref intymnych

1 minutę temu, The Big Siur napisał:

Jak mam ci opisać jak to jest w cipce? Mokro i aksamitnie :classic_biggrin: Podobno dymasz tą babe ze stypy to powinieneś wiedzieć. A punkt G masz w pochwie od strony brzucha - a gdzie dokładnie to już musisz indywidualnie u baby wymacać. Nie mówiąc o tym że różne babki mają różną wrażliwość stref intymnych

Sprawdzam cie mi pachniesz prawiczkiem po 40tce 

Przed chwilą, Pochwa w pochwie 17 napisał:

Sprawdzam cie mi pachniesz prawiczkiem po 40tce 

Ale co ty możesz sprawdzać jak jedyne co dymasz to kawałek plastiku w starych jeansach. Zejdź na ziemię człowieku :classic_biggrin:

Ona nie wyraża takich chęci a ja nie jestem fanem układów 2M + K więc jest win-win

Może dlatego nie wyraża... takich chęci, bo ty nosem kręcisz? Zaproś kumpla do zabawy i przekonaj się. Nie bądź świnią i egoistą.

I na dobranoc refleksja.

To jest forum ogólnodostępne. Każde dziecko może tu wejść bez problemu i czyta co piszemy. 

Serio uważacie, że uświadamianie ich  w szkołach od najmłodszych lat jest złe?

Czasy mamy jakie mamy, trzeba im  w umiejętny sposób otwierać oczy na rzeczywistość.

Przed chwilą, przewr(l)otna napisał:

Może dlatego nie wyraża... takich chęci, bo ty nosem kręcisz? Zaproś kumpla do zabawy i przekonaj się. Nie bądź świnią i egoistą.

I na dobranoc refleksja.

To jest forum ogólnodostępne. Każde dziecko może tu wejść bez problemu i czyta co piszemy. 

Czasy mamy jakie mamy, trzeba im  w umiejętny sposób otwierać oczy na rzeczywistość.

Gdyby to było forum erotyczne napisałbym ci czemu z przyczyn technicznych nigdy nie zaproszę kumpla do zabawy, pomijając że zwyczajnie nie chciałbym się dzielić kobietą czy kobietami i drugi samiec by mnie tylko drażnił :classic_cool:

3 minuty temu, The Big Siur napisał:

Ale co ty możesz sprawdzać jak jedyne co dymasz to kawałek plastiku w starych jeansach. Zejdź na ziemię człowieku :classic_biggrin:

Na moje jesteś mitomanem o lysinie jak kolano na trzy włosy który ceruje se do pracy skarpetki 

2 minuty temu, przewr(l)otna napisał:

I na dobranoc refleksja.

Ja popieram ideę edukacji seksualnej ale uważam, że polska szkoła zrobi to nieudolnie. Jak moje córki które są w drodze wejdą w ten okres, to myślę że razem z żoną lepiej je uświadomimy niż jakiś przekwalifikowany katecheta czy nauczycielka plastyki :classic_cool:

1 minutę temu, Pochwa w pochwie 17 napisał:

Na moje jesteś mitomanem o lysinie jak kolano na trzy włosy który ceruje se do pracy skarpetki 

Na twoje każdy normalny człowiek który ma pracę pieniądze i samochód jest mitomanem co ceruje skarpetki, bo jesteś zawistnym piwniczakiem ofermą i dla  ciebie jak ty czegoś nie masz to nikt inny nie może mieć :classic_laugh:

Przed chwilą, The Big Siur napisał:

Gdyby to było forum erotyczne napisałbym ci czemu z przyczyn technicznych nigdy nie zaproszę kumpla do zabawy, pomijając że zwyczajnie nie chciałbym się dzielić kobietą czy kobietami i drugi samiec by mnie tylko drażnił :classic_cool:

Tak czułam. Niby nowoczesny i wyluzowany, a świnia i egoista 🤣

Nie pójdę na forum erotyczne żeby się więcej dowiedzieć. Nie zamierzam ciebie straszyć krucafuksem 😛 ale tolerancji dla trójkątów u mnie nie ma. 

Na twoje każdy normalny człowiek który ma pracę pieniądze i samochód jest mitomanem co ceruje skarpetki, bo jesteś zawistnym piwniczakiem ofermą i dla  ciebie jak ty czegoś nie masz to nikt inny nie może mieć :classic_laugh:

Ale żeś odplynal jeśli myślisz że ci czegokolwiek zazdroszczę a zwłaszcza samochodu czy pieniążki 

Przed chwilą, przewr(l)otna napisał:

Tak czułam. Niby nowoczesny i wyluzowany, a świnia i egoista 🤣

Nie pójdę na forum erotyczne żeby się więcej dowiedzieć. Nie zamierzam ciebie straszyć krucafuksem 😛 ale tolerancji dla trójkątów u mnie nie ma. 

Dlaczego świnia i egoista? Jakby moja w momencie gdy zaczęliśmy się spotykać chciała trójkątów z innymi facetami to bym się z nią nie związał. Ja też nie sypiam z innymi kobietami bez niej. Te które pojawiły się w naszej sypialni znalazły się tam z jej inicjatywy, bo to ją autentycznie kręci 

4 minuty temu, The Big Siur napisał:

Ja popieram ideę edukacji seksualnej ale uważam, że polska szkoła zrobi to nieudolnie. Jak moje córki które są w drodze wejdą w ten okres, to myślę że razem z żoną lepiej je uświadomimy niż jakiś przekwalifikowany katecheta czy nauczycielka plastyki :classic_cool:

Też tak uważam. Nie boję się napisać, że jakieś 85% pedagogów w ogóle, to takie ciamciaramcie bez siły przebicia.

Ale żeś odplynal jeśli myślisz że ci czegokolwiek zazdroszczę a zwłaszcza samochodu czy pieniążki 

Myślę że zazdrościsz każdemu kto ma normalne życie, bez szklanek z moczem, przepychania kibla kijkiem, tej konstrukcji z wypchanych jeansów o sztucznej pochwy, bez fobii społecznej, mitomanii, itp. :classic_cool:

9 minut temu, The Big Siur napisał:

A dzielisz się.😎

Przed chwilą, Hebee napisał:

A dzielisz się.😎

Z drugim facetem nigdy się żadną babką nie dzieliłem i dzielić nie zamierzam :classic_cool:

2 minuty temu, The Big Siur napisał:

Myślę że zazdrościsz każdemu kto ma normalne życie, bez szklanek z moczem, przepychania kibla kijkiem, tej konstrukcji z wypchanych jeansów o sztucznej pochwy, bez fobii społecznej, mitomanii, itp. :classic_cool:

Nie zazdroszczę kradniecia spinaczy 

Nie zazdroszczę kradniecia spinaczy 

No właśnie fakt że się do tego przyczepiłeś i w kółeczko to powtarzasz jak dziecko z niedorozwojem pokazuje że jednak bardzo zazdrościsz :classic_biggrin:

Z drugim facetem nigdy się żadną babką nie dzieliłem i dzielić nie zamierzam :classic_cool:

Czy ja coś pisałam o facecie?😎

Dzielisz się bi konkubiną z drugą taką i myślisz że to nic nie znaczy😄 

Edytowano przez Hebee

Czy ja coś pisałam o facecie?😎

Dzielisz się bi kinkubiną z drugą taką i myślisz że to nic nie znaczy😄 

No kochamy się w trójkę i jest super. Jestem człowiekiem bezpruderyjnym i mógłbym nawet szczegóły opisać ale to nie to forum jednak.

No właśnie fakt że się do tego przyczepiłeś i w kółeczko to powtarzasz jak dziecko z niedorozwojem pokazuje że jednak bardzo zazdrościsz :classic_biggrin:

Mi szkoda energii nawet odpisywać tobie 

No kochamy się w trójkę i jest super. Jestem człowiekiem bezpruderyjnym i mógłbym nawet szczegóły opisać ale to nie to forum jednak.

Wiem o tym, po co mi to piszesz?😄 

Jeśli Twoją konkubinę podniecają kobiety i są kobiety które na nią lecą, to powinieneś mieć identyczne odczucia jak gdyby była hetero i by chciała abyś dzielił się nią z drugim facetem. No chyba że Tobie tylko chodzi o jakiś   Twój kompleks i obawa że przy drugim typie wypadłbyś blado, to rozumiem.😄

Mi szkoda energii nawet odpisywać tobie 

No to nie odpisuj, przecież nikt ci nie każe. Sam fakt że przeinaczasz fakty jak z tymi spinaczami pokazuje jaki masz duży ból dūpy w związku z tym, że ktoś może sobie wziąć z roboty materiały biurowe do domu i nikt go za to nie będzie ścigał :classic_cool:

• Like 1

Wiem o tym, po co mi to piszesz?😄 

Jeśli Twoją konkubinę podniecają kobiety i są kobiety które na nią lecą, to powinieneś mieć identyczne odczucia jak gdyby była hetero i by chciała abyś dzielił się nią z drugim facetem. No chyba że Tobie tylko chodzi o jakiś   Twój kompleks i obawa że przy drugim typie wypadłbyś blado, to rozumiem.😄

Dlaczego powinienem mieć takie same odczucia? Ona jest biseksualna i czuję pociąg seksualny do mężczyzn i do kobiet. Ja jestem heteroseksualny i czuję pociąg seksualny tylko do kobiet. 

No to nie odpisuj, przecież nikt ci nie każe. Sam fakt że przeinaczasz fakty jak z tymi spinaczami pokazuje jaki masz duży ból dūpy w związku z tym, że ktoś może sobie wziąć z roboty materiały biurowe do domu i nikt go za to nie będzie ścigał :classic_cool:

Psychatre możesz odwiedzić jz urojenia 

22 minuty temu, The Big Siur napisał:

bo druga fujara nie jest fajna ? xD

• Thanks 1

Przed chwilą, Bawidamek z Szczywilka napisał:

xD ja też ci pachnę

Jemu każdy kto ma więcej od niego i więcej przeżył, czyli 99% osób w tym kraju pachnie prawiczkiem, biedakiem i mitomanem :classic_biggrin:

I to wcale nie świadczy że on zazdrości :classic_laugh:

Koleś ma jakiś potężny problem z głową że codziennie wszystko przeinacza. Mógłby sobie po cichutku bzykać tego pochwonoga i mieć trochę poczucia upadku. A ten jeszcze zgrywa milionera 😄

Dlaczego powinienem mieć takie same odczucia? Ona jest biseksualna i czuję pociąg seksualny do mężczyzn i do kobiet. Ja jestem heteroseksualny i czuję pociąg seksualny tylko do kobiet. 

A co ma Twój pociąg do tego że nie chcesz się nią dzielić tylko z facetami a z kobietami to spoko?😄

Stawiam że masz Pietra, że drugi by w czymś Cię pobił w jej oczach 😄Widocznie nie bez przyczyny czujesz się pewnie tylko przy lasce w trójkącie😎😄

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się