Pochwa w pochwie 17 21 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Śliwka Jukońska napisał: A ty nie masz I jeszcze się głupio tym chwalisz na forum po każdej wizycie w spożywczaku. Chłopie, jesteś skrajnym biedakiem bez dochodów. W jakimś kosmicznym zwidzie wymyśliłeś sobie, że na kafeterii siedzą d.e.b.ile i im wmówisz, że jesteś bogaczem. Ale to tak nie działa, nawet tutaj Masz tam jeszcze w słoiku czy jutro palisz głupa milionerze? 135tysięcy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 110 Napisano 2 godziny temu Jak to mawiają faceci? Nienajedzony w domu dojada na mieście? Ja bym miała zagwozdkę czy aby kiedyś babka nie pójdzie za smaczkiem i nie zrobi to tak abyś nie wiedział o 2 batach, w końcu ile można ciągle to samo gdy jest się takim bezpruderyjnym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Big Siur 179 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Hebee napisał: Bo jest bi, bezpruderyjna, otwarta na eksperymenty, wozwolona? Nie tym się chwalisz? Upss nie jest wyzwolona, tylko zniewolona kompleksem konkubenta który nie pozwoli jej nigdy zrealizować fantazji o czymś nowym na dwa baty Ale jakiego konkubenta skoro jesteśmy po ślubie? Bo nie wiem o kim mówisz? Poza tym to że ktoś jest otwarty na eksperymenty nie oznacza że jest otwarty na wszystkie eksperymenty. Ja jestem generalnie bardzo otwarty ale nie chciałbym się nigdy kochać z drugim mężczyzną, ani też dotykać drugiego faceta w sytuacji intymnej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Jukońska 542 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Pochwa w pochwie 17 napisał: 135tysięcy Czego 135 tysięcy? Topniejącego spadku po kimś innym? Nadal jesteś bezrobotnym lumpem jedzącym gorzej niż mój pies. Siebie może oszukasz jak jestes głupi, innych nie bardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17 21 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Śliwka Jukońska napisał: Czego 135 tysięcy? Topniejącego spadku po kimś innym? Nadal jesteś bezrobotnym lumpem jedzącym gorzej niż mój pies. Siebie może oszukasz jak jestes głupi, innych nie bardzo Złotych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Jukońska 542 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, The Big Siur napisał: Ale jakiego konkubenta skoro jesteśmy po ślubie? Bo nie wiem o kim mówisz? Poza tym to że ktoś jest otwarty na eksperymenty nie oznacza że jest otwarty na wszystkie eksperymenty. Ja jestem generalnie bardzo otwarty ale nie chciałbym się nigdy kochać z drugim mężczyzną, ani też dotykać drugiego faceta w sytuacji intymnej A twoja małzonka nie chciałaby spróbować eksperymentu w drugą stronę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 769 Napisano 2 godziny temu Przypomnieliscie mi Oglądałam serial Gliniarze. Była taka scenka: idzie młody chłopak z dziewczyną i trzymają w dłoni gofra. Podchodzą do jego wypasionej bryki i chłopak się chwali jakie cacko. Dziewczyna podchodzi bliżej, już chce złapać za klamkę żeby wejść do auta, a chłopak do niej. Gdzie z tym GOFEREM! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Jukońska 542 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Pochwa w pochwie 17 napisał: Złotych Płyń biedaklopsie. Tylko spuść wodę po sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 110 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, The Big Siur napisał: Ale skąd ty wiesz lepiej co podnieca moją żonę, bo gadasz tak, jakbyś była naszym materacem, terapeutą albo siedziała mnie i mojej babie w głowie. Masz 40-lat, żadnych doświadczeń seksualnych z drugim człowiekiem, a chcesz uchodzić za eksperta co na pewno podnieca a co nie podnieca drugą kobietę której na oczy nie widziałaś Wiem z Twoich postów że jest bi i że lubi trójkąty To weź sobie pogłówkuj chwilkę Trójkąt to nie tylko to co Tobie odpowiada egoisto dla którego bezpruderyjna babka się musi ograniczać A ten wierzy że ona tego nie chcę bo nie powie by nie urazić I nie jedź po mnie bo to mi powiewa. Widać że trafiłam w samo sedno zakomplesiony niepewny siebie siurku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Big Siur 179 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Hebee napisał: Jak to mawiają faceci? Nienajedzony w domu dojada na mieście? Ja bym miała zagwozdkę czy aby kiedyś babka nie pójdzie za smaczkiem i nie zrobi to tak abyś nie wiedział o 2 batach, w końcu ile można ciągle to samo gdy jest się takim bezpruderyjnym? No właśnie nie masz żadnego pojęcia o seksie, bo i skąd, i wymyśliłaś sobie że u każdego, kogo zachowania seksualne odbiegają od tego co aprobuje kościół, dochodzi do eskalacji fantazji seksualnych i wkrótce taka osoba organizuje orgie z dziećmi, zwierzętami i członkami własnej rodziny bo w twoim mniemaniu musi więcej i więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17 21 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, przewr(l)otna napisał: Przypomnieliscie mi Oglądałam serial Gliniarze. Była taka scenka: idzie młody chłopak z dziewczyną i trzymają w dłoni gofra. Podchodzą do jego wypasionej bryki i chłopak się chwali jakie cacko. Dziewczyna podchodzi bliżej, już chce złapać za klamkę żeby wejść do auta, a chłopak do niej. Gdzie z tym GOFEREM! Jako doświadczona życiowo kobieta już powinnaś wiedzieć że liczy się ochota typa do piepszenia a nie samochód typa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17 21 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Śliwka Jukońska napisał: Płyń biedaklopsie. Tylko spuść wodę po sobie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Big Siur 179 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Śliwka Jukońska napisał: A twoja małzonka nie chciałaby spróbować eksperymentu w drugą stronę? Z tego co wiem, to nie. Raczej kręcą ją inne kobiety, bo o drugim facecie nie wspominała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 769 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Pochwa w pochwie 17 napisał: Jako doświadczona życiowo kobieta już powinnaś wiedzieć że liczy się ochota typa do piepszenia a nie samochód typa. Jak miło, że zrozumiałeś... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17 21 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Śliwka Jukońska napisał: A twoja małzonka nie chciałaby spróbować eksperymentu w drugą stronę? On nie ma żadnej żony wszystko sobie wymysil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Big Siur 179 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, Pochwa w pochwie 17 napisał: Bo to zbędna kopa złomu w śródmieściu o którą trzeba płacić ubezpieczenia a ja nie lubię opłat zbędnych To duży telewizor nie jest zbędny a samochód jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Jukońska 542 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Pochwa w pochwie 17 napisał: ? Już wszedł na autystyk mode bo telewizorkiem nie udało się przykryć codziennego biedowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 110 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, The Big Siur napisał: Ale jakiego konkubenta skoro jesteśmy po ślubie? Bo nie wiem o kim mówisz? Męża to ona ma i będzie miała jednego z którym są 1 ciałem, póku żyje, Ty jesteś tylko na papierze. 4 minuty temu, The Big Siur napisał: Poza tym to że ktoś jest otwarty na eksperymenty nie oznacza że jest otwarty na wszystkie eksperymenty. Ja jestem generalnie bardzo otwarty ale nie chciałbym się nigdy kochać z drugim mężczyzną, ani też dotykać drugiego faceta w sytuacji intymnej sorry ale jeśli ktoś lubi trójkąty to jest bardzo otwarty i jak nie teraz to zaraz pójdzie dalej. Tzn nie ona bo Siur nie chce tego i tamtego bo ma kompleksy Jestem chłopie kobietą, nie Ty, i wiem jak kobiety potrafią się poświęcać dla faceta. Wiem też że jeśli kobiety lubią grupowe zabawy to fantazja o 2 gościach jest mega pociągająca. Radzę nie wierzyć kobiecie na słowo gdy potakuje dla św spokoju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 110 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, The Big Siur napisał: No właśnie nie masz żadnego pojęcia o seksie, bo i skąd, i wymyśliłaś sobie że u każdego, kogo zachowania seksualne odbiegają od tego co aprobuje kościół, dochodzi do eskalacji fantazji seksualnych i wkrótce taka osoba organizuje orgie z dziećmi, zwierzętami i członkami własnej rodziny bo w twoim mniemaniu musi więcej i więcej Dotąd czytałam Chłopie serio mnie to powiewa co tam sobie gryzmolisz, tylko szkoda czasu to czytać. I to nie przykryje prawdy jaką odkryłam na temat takiego ogiera jak Ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17 21 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, The Big Siur napisał: To duży telewizor nie jest zbędny a samochód jest? Dokładnie tak Przykład Telewizora 85-100 na kwadrans nie wypozyczysz a samochód tak. To tylko transport można też iść z buta. Telewizora sobie nie narsujesz kredkami na komodzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Jukońska 542 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Pochwa w pochwie 17 napisał: On nie ma żadnej żony wszystko sobie wymysil A skąd ty możesz to wiedzieć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17 21 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Śliwka Jukońska napisał: A skąd ty możesz to wiedzieć? Intuicyjny jestem człowiek z 180iq Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 110 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, The Big Siur napisał: Z tego co wiem, to nie. Raczej kręcą ją inne kobiety, bo o drugim facecie nie wspominała Bo się boi Ciebie urazić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Jukońska 542 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Pochwa w pochwie 17 napisał: Dokładnie tak Przykład Telewizora 85-100 na kwadrans nie wypozyczysz a samochód tak. To tylko transport można też iść z buta. Telewizora sobie nie narsujesz kredkami na komodzie. A telewizor 20 cali wypożyczysz na kwadrans? Leżak ogłosił kolejną genialna myśl- telewizor crt jest lepszy niż nowoczesny samochód Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Big Siur 179 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Hebee napisał: Męża to ona ma i będzie miała jednego z którym są 1 ciałem, póku żyje, Ty jesteś tylko na papierze. sorry ale jeśli ktoś lubi trójkąty to jest bardzo otwarty i jak nie teraz to zaraz pójdzie dalej. Tzn nie ona bo Siur nie chce tego i tamtego bo ma kompleksy Jestem chłopie kobietą, nie Ty, i wiem jak kobiety potrafią się poświęcać dla faceta. Wiem też że jeśli kobiety lubią grupowe zabawy to fantazja o 2 gościach jest mega pociągająca. Radzę nie wierzyć kobiecie na słowo gdy potakuje dla św spokoju Nie znasz mnie ani jej, mierzysz wszystko swoją miarką baby która uważa, że dla faceta należy się poświęcić do tego stopnia żeby podrywać psychicznie chorych meneli i wysyłać im nagie zdjęcia PS: jej były mąż jest podobnym fanatykiem do ciebie, więc żeby ukoić swoją urażona dumę w momencie gdy ona od niego odeszła, założył sprawę w sądzie kościelnym o unieważnienie małżeństwa. Tak więc nie są już tym jednym ciałem czy jak wy to tam fanatycy nazywacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Jukońska 542 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 6 minut temu, Pochwa w pochwie 17 napisał: Intuicyjny jestem człowiek z 180iq No i ze 180 iq jesteś biedakiem z topniejącym spadkiem, co musi wyliczać każdą złotówkę na jedzenie i robić sobie plastikową pochwę w spodniach. Przecież prawdopodobnie nie ma 100 km od ciebie drugiego takiego odklejenca Edytowano 1 godzinę temu przez Śliwka Jukońska 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Big Siur 179 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Pochwa w pochwie 17 napisał: Dokładnie tak Przykład Telewizora 85-100 na kwadrans nie wypozyczysz a samochód tak. To tylko transport można też iść z buta. Telewizora sobie nie narsujesz kredkami na komodzie. Telewizorem 85-100 cali nie pojadę do pracy. Nie pojadę nim nad morze ani nigdzie indziej. Nie przywiozę nim zakupów. Nie będę się w nim kochał z babą jak mi przyjdzie ochota. Samochód jednak u mnie wygrywa zdecydowanie z telewizorem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Jukońska 542 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, The Big Siur napisał: Z tego co wiem, to nie. Raczej kręcą ją inne kobiety, bo o drugim facecie nie wspominała Ok, spytałam z ciekawości bo różnie są fantazje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 110 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, The Big Siur napisał: Nie znasz mnie ani jej, mierzysz wszystko swoją miarką baby która uważa, że dla faceta należy się poświęcić do tego stopnia żeby podrywać psychicznie chorych meneli i wysyłać im nagie zdjęcia PS: jej były mąż jest podobnym fanatykiem do ciebie, więc żeby ukoić swoją urażona dumę w momencie gdy ona od niego odeszła, założył sprawę w sądzie kościelnym o unieważnienie małżeństwa. Tak więc nie są już tym jednym ciałem czy jak wy to tam fanatycy nazywacie Chłopie zrozum że ja tych epopei nie czytam i to nic totalnie nie zmienia w temacie tego co odkryłam właśnie na Twój temat zakompleksiony siurku zgrywający ogiera na forum o qpie bo nigdy nie miał okazji zmierzyć się w sypialni z drugim ogierem Znam doskonale psychikę kobiet i jesli lubi facetów i trójkąty to na bank chętna jest na dwa baty Ale z takim chłopem jak Ty co bohaterem i ogierem jest tylko w necie to nie przejdzie i lepiej dla dobra ukochanego potakiwać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Big Siur 179 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Śliwka Jukońska napisał: Ok, spytałam z ciekawości bo różnie są fantazje Nie, ona zdecydowanie fantazje z babkami raczej. Jak mi kiedyś opowiadała, że chciałaby, żeby ją zniewoliły i wykorzystywały dwie murzynki, ale te takie czarne jak noc, i żeby musiała spełniać wszystkie ich seksualne zachcianki to wymiękłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach