Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Hebee

Cd o tej nowej lekcji

Polecane posty

1 minutę temu, Pochwa w pochwie 17 napisał:

Gejem więc się zgadza 

spoko xD to co se myślisz i tak nie zmieni faktów a fakty są takie że nawet tu nie napiszę xD

2 minuty temu, The Big Siur napisał:

Jemu każdy kto ma więcej od niego i więcej przeżył, czyli 99% osób w tym kraju pachnie prawiczkiem, biedakiem i mitomanem :classic_biggrin:

I to wcale nie świadczy że on zazdrości :classic_laugh:

Gdzie ty masz więcej 32 z ns lcd zal 

2 minuty temu, Bawidamek z Szczywilka napisał:

bo druga fujara nie jest fajna ? xD

Ale nie dla niego ma być fajna tylko dla jego konkubiny w teoretycznej sytuacji😄 Piszemy o dzieleniu się jego konkubiną, a nie o dzieleniu się jego odbytem😄

Przed chwilą, Bawidamek z Szczywilka napisał:

bo druga fujara nie jest fajna ? xD

Generalnie dlatego że po co mi tam drugi facet, poza tym nie widzę nic przyjemnego w dymaniu we dwóch chłopa jednej babki, zwłaszcza jak jeden wchodzi w cĩpkę a drugi w tyłek :classic_cool:

Psychatre możesz odwiedzić jz urojenia 

ale jakie mam urojenia - że mam taką pracę że mogę sobie w niej zamówić artykuły biurowe, papier do drukarki i tonery do domu na legalu i nikt mi marnego słowa nie powie? 

Tryb zazdrosnego autysty został aktywowany :classic_laugh:

Praktycznie każdego stać żeby się szarpnąć na duży telewizor. Większość nie będzie musiała później jeść za 30 zł tygodniowo. Ogarnij się marginesie.

• Thanks 1

4 minuty temu, Hebee napisał:

Ale nie dla niego ma być fajna tylko dla jego konkubiny w teoretycznej sytuacji😄 Piszemy o dzieleniu się jego konkubiną, a nie o dzieleniu się jego odbytem😄

Ale to jest moja żona nie konkubina, to raz, dwa, że ona nie chce drugiego chłopa w łóżku tylko baby chce więc nie wiem gdzie leży problem :classic_cool:

Edytowano przez The Big Siur

2 minuty temu, Hebee napisał:

chyba dla obojga ma być fajne xD

2 minuty temu, The Big Siur napisał:

Generalnie dlatego że po co mi tam drugi facet, poza tym nie widzę nic przyjemnego w dymaniu we dwóch chłopa jednej babki, zwłaszcza jak jeden wchodzi w cĩpkę a drugi w tyłek :classic_cool:

⬇️

29 minut temu, The Big Siur napisał:

Gdyby to było forum erotyczne napisałbym ci czemu z przyczyn technicznych nigdy nie zaproszę kumpla do zabawy, pomijając że zwyczajnie nie chciałbym się dzielić kobietą czy kobietami i drugi samiec by mnie tylko drażnił :classic_cool:

😄 Wiadomo dlaczego tylko samiec by drażnił, a nie samica, nie jesteś pewniej sieboe w te klocki, czy w ogóle swego ciała i stąd obawa przed porównaniem😄

2 minuty temu, Śliwka Jukońska napisał:

Praktycznie każdego stać żeby się szarpnąć na duży telewizor. Większość nie będzie musiała później jeść za 30 zł tygodniowo. Ogarnij się marginesie.

Czekam na zdjęcia 

3 minuty temu, Śliwka Jukońska napisał:

Jak nie kupujesz sobie gofra też tak se tlumaczysz?

16 minut temu, The Big Siur napisał:

No kochamy się w trójkę i jest super. Jestem człowiekiem bezpruderyjnym i mógłbym nawet szczegóły opisać ale to nie to forum jednak.

Oszczędź se i tak obrzydzasz 😞 

Przed chwilą, Hebee napisał:

⬇️

😄 Wiadomo dlaczego tylko samiec by drażnił, a nie samica, nie jesteś pewniej sieboe w te klocki, czy w ogóle swego ciała i stąd obawa przed porównaniem😄

Rozumiem że te wnioski dotyczące seksu w większym gronie wyciągnęłaś bazując na swoim doświadczeniu 40-letniej dziewicy. Po co mi ten drugi facet, skoro ani moja żona nie chce trójkąta 2M+K ani ja też nie chcę?

1 minutę temu, Bawidamek z Szczywilka napisał:

chyba dla obojga ma być fajne xD

Będzie mu fajnie bo będzie w tym jego konkubina😄 i to mega zadowolona bo do tego drugi samiec więc powinien Siur być szczęśliwy ze szczęścia swojej wybranki i zgodzić się na urozmaicenie, a nie być egoistą że tylko babki😄 No ale tu wchodzi kompleks i nici😄

Przed chwilą, The Big Siur napisał:

Rozumiem że te wnioski dotyczące seksu w większym gronie wyciągnęłaś bazując na swoim doświadczeniu 40-letniej dziewicy. Po co mi ten drugi facet, skoro ani moja żona nie chce trójkąta 2M+K ani ja też nie chcę?

Widzę po reakcji że trafiłam w czuły punkt czyli zgadza się😎😄

2 minuty temu, Hebee napisał:

⬇️

Dokładnie ja bym mógł w obie strony w dowolnej ilości 

Czekam na zdjęcia 

Jakie zdjęcia? Chcesz zobaczyć dom z samochodem i w garażu droższy sprzęt niż ten twój śmieszny tv? Albo mieszkanie w Centrum wykończone w normalnym standardzie, nie krzywo położone kafelki przez ułoma? To sam coś wrzuć od siebie, pokaż swój high life w szerokiej perspektywie, nie tylko tv na komodzie z Ikei:)

Przed chwilą, Pochwa w pochwie 17 napisał:

Ostatnio to ty pisałeś że nie kupujesz gofrów bo to zdzierstwo i nigdy w lokalach nie jesz tylko klopsy po terminie z przeceny w supermarkecie :classic_biggrin:

11 minut temu, Bawidamek z Szczywilka napisał:

spoko xD to co se myślisz i tak nie zmieni faktów a fakty są takie że nawet tu nie napiszę xD

Spoko ja na razie wolę pisanie jeszcze się mogę naspotykac w tym życiu 

2 minuty temu, Pochwa w pochwie 17 napisał:

Jak chcę to kupuję. Nie jestem posiadaczką dużego telewizora przez którego muszę jeść pół klopsa że słoika na dzień i wszystko wyliczać sobie na kafeterii żeby nie wydać 10 zł za dużo.

Nie chce drugiego faceta bo nie chce Cię urazić ale tego głośno nie powie jak to kobieta 😄ma świadomość że nie chcesz drugiego samca. Skoro jest taka bezpruderyjna, to otwarta na eksperymenty, to z pewnością o tym marzy, no ale Siur ma kompleks i trzeba obejść się smakiem 😄

Przed chwilą, Hebee napisał:

Widzę po reakcji że trafiłam w czuły punkt czyli zgadza się😎😄

Nie, nie trafiłaś w czuły punkt, po prostu nikt w tym układzie nie jest zainteresowany tym, żeby pojawił się w nim drugi gość. O ile podnieca mnie jak widzę jak moja żona pieści się z drugą kobietą to nie podnieca mnie jakby się pieściła z drugim facetem. Są goście którzy lubią we dwóch dymać jedną babkę ja nie widzę w tym nic ciekawego, wręcz w pewnym wariancie byłoby to dla mnie maksymalnie odpychające

4 minuty temu, Śliwka Jukońska napisał:

Jak chcę to kupuję. Nie jestem posiadaczką dużego telewizora przez którego muszę jeść pół klopsa że słoika na dzień i wszystko wyliczać sobie na kafeterii żeby nie wydać 10 zł za dużo.

Rzeczy się po prostu kupuje gdy masz pieniądze skończ fikozofowac 

4 minuty temu, The Big Siur napisał:

Nie, nie trafiłaś w czuły punkt, po prostu nikt w tym układzie nie jest zainteresowany tym, żeby pojawił się w nim drugi gość. O ile podnieca mnie jak widzę jak moja żona pieści się z drugą kobietą to nie podnieca mnie jakby się pieściła z drugim facetem. Są goście którzy lubią we dwóch dymać jedną babkę ja nie widzę w tym nic ciekawego, wręcz w pewnym wariancie byłoby to dla mnie maksymalnie odpychające

Ale chłopie w trójkącie czy w waszym związku nie liczy się tylko to co Ciebie podnieca egoisto😄

4 minuty temu, Hebee napisał:

Nie chce drugiego faceta bo nie chce Cię urazić ale tego głośno nie powie jak to kobieta 😄ma świadomość że nie chcesz drugiego samca. Skoro jest taka bezpruderyjna, to otwarta na eksperymenty, to z pewnością o tym marzy, no ale Siur ma kompleks i trzeba obejść się smakiem 😄

Ale dlaczego mierzysz moją żonę swoją miarą i zakładasz że skoro lubi seks z drugą kobietą to musi też chcieć seksu z dwoma mężczyznami? 

Skoro tak to czemu nie masz samochodu skoro rzeczy się po prostu kupuje jak się ma pieniądze? Nie masz pieniędzy czy jak? :classic_laugh:

Przed chwilą, The Big Siur napisał:

Ale dlaczego mierzysz moją żonę swoją miarą i zakładasz że skoro lubi seks z drugą kobietą to musi też chcieć seksu z dwoma mężczyznami? 

Bo jest bi, bezpruderyjna, otwarta na eksperymenty, wozwolona?😄

Nie tym się chwalisz?😄

Upss nie jest wyzwolona, tylko zniewolona kompleksem konkubenta który nie pozwoli jej nigdy zrealizować fantazji o czymś nowym na dwa baty😄

1 minutę temu, Hebee napisał:

Ale chłopie w trójkącie czy w waszym związku nie liczy się tylko to co Ciebie podnieca egoisto😄

Ale skąd ty wiesz lepiej co podnieca moją żonę, bo gadasz tak, jakbyś była naszym materacem, terapeutą albo siedziała mnie i mojej babie w głowie. Masz 40-lat, żadnych doświadczeń seksualnych z drugim człowiekiem, a chcesz uchodzić za eksperta co na pewno podnieca a co nie podnieca drugą kobietę której na oczy nie widziałaś :classic_laugh:

5 minut temu, Pochwa w pochwie 17 napisał:

A ty nie masz I jeszcze się głupio tym chwalisz na forum po każdej wizycie w spożywczaku.

Chłopie, jesteś skrajnym biedakiem bez dochodów. W jakimś kosmicznym zwidzie wymyśliłeś sobie, że na kafeterii siedzą d.e.b.ile i im wmówisz, że jesteś bogaczem. Ale to tak nie działa, nawet tutaj 🙂

Masz tam jeszcze w słoiku klopsa czy jutro palisz głupa milionerze? 😄

Edytowano przez Śliwka Jukońska

1 minutę temu, The Big Siur napisał:

Skoro tak to czemu nie masz samochodu skoro rzeczy się po prostu kupuje jak się ma pieniądze? Nie masz pieniędzy czy jak? :classic_laugh:

Bo to zbędna kopa złomu w śródmieściu o którą trzeba płacić ubezpieczenia a ja nie lubię opłat zbędnych 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się