marawstala 2003 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Pochwa w pochwie 17 napisał: Jeśli ogarnia to udaje elokwencję Możesz to sobie tłumaczyć jak chcesz... niech Ci będzie, że udają... ale wszystkim to wychodzi na dobre. Z bycia nieprzystosowanym dzikim zwierzem też nic dobrego nie masz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 110 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Pochwa w pochwie 17 napisał: Jeśli ogarnia to udaje elokwencję Nie wiem o co Tobie chodzi, wszyscy ludzie z początku starają się jak najlepiej wypaść, w tym między innymi być elokwentni ale to z biegiem czasu automatycznie mija. Popuszcza się pasa i ta druga osoba się przyzwyczaja do tego że jest troszkę inaczej. Nikt nie będzie przecież się spinał latami albo całe życie i starał się być idealny tak jak na początku kiedy chciał zrobić pierwsze wrażenie. Wszystko zupełnie naturalne. Jeśli Tobie to przychodzi z dużo większym trudem niż innym osobom to przypomina to autyzm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17 21 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Hebee napisał: Nie mogę się też nigdzie przenieść chociaż na chwilę bo w domu jestem potrzebna. To mi się wszystko zakurzy srogo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 110 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Pochwa w pochwie 17 napisał: To mi się wszystko zakurzy srogo. Wpierw by w ogóle musiałoby mieć sens zaczynać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 110 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Pochwa w pochwie 17 napisał: A pamiętasz kermita jak wybuchal niezły psychol z niego wychodzil typu rzeczy że podgrazanie do wyhustania się innych osób albo ostre precle w stronę uzyszkonik czy pisanue lasce że nie jest kobietą i wciskanie piżamy. Elokwencja to lipa. To był skutek tego że ze swojego normalnego stanu przechodził w stan mocno emocjonalny a nie dlatego że coś udawał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17 21 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Hebee napisał: Nie wiem o co Tobie chodzi, wszyscy ludzie z początku starają się jak najlepiej wypaść, w tym między innymi być elokwentni ale to z biegiem czasu automatycznie mija. Popuszcza się pasa i ta druga osoba się przyzwyczaja do tego że jest troszkę inaczej. Nikt nie będzie przecież się spinał latami albo całe życie i starał się być idealny tak jak na początku kiedy chciał zrobić pierwsze wrażenie. Wszystko zupełnie naturalne. Jeśli Tobie to przychodzi z dużo większym trudem niż innym osobom to przypomina to autyzm. Po prostu chce prawdy a nie tej ścieme jeśli to autyzm to okej. Ale nie lubię tego zaklamania i udawania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2003 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Pochwa w pochwie 17 napisał: A pamiętasz kermita jak wybuchal niezły psychol z niego wychodzil typu rzeczy że podgrazanie do wyhustania się innych osób albo ostre precle w stronę uzyszkonik czy pisanue lasce że nie jest kobietą i wciskanie piżamy. Elokwencja to lipa. Pamiętam, miewał krzywe zagrywki... jego zdaniem walczył w słusznej sprawie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 110 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Pochwa w pochwie 17 napisał: Po prostu chce prawdy a nie tej ścieme jeśli to autyzm to okej. Ale nie lubię tego zaklamania i udawania. Podejrzewam że nikt tego nie lubi. Każdy by wolał być takim, jakim był w domu rodzinnym, no ale tak już niestety jest że wrażenie pierwsze ma duże znaczenie i z tym się nic nie zrobi, dlatego ludzie grają w tę grę. Jeśli Ty tak bardzo tego nie cierpisz tzn że idzie to z trudem, więc naprawdę może to właśnie z tego wynikać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17 21 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Hebee napisał: Podejrzewam że nikt tego nie lubi. Każdy by wolał być takim, jakim był w domu rodzinnym, no ale tak już niestety jest że wrażenie pierwsze ma duże znaczenie i z tym się nic nie zrobi, dlatego ludzie grają w tę grę. Jeśli Ty tak bardzo tego nie cierpisz tzn że idzie to z trudem, więc naprawdę może to właśnie z tego wynikać. Świat stoi kłamstwem i hipokryzja jakby nikt nie sřal i nie podcieral dopy. U samic to dochodzi do takich sytuacji że są zupełnie dwie osoby publiczna i prywatna. Publiczna pisze oblechu na masturbatory a prywatna ma ich całą szufladę. I co najlepsze ten lachon potrafi z tobą zerwać znajomość bo się tak zakrecil w iluzję cnotki którą wykreowal że szuka elokwencji porządnego bez masturbatory. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2003 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, marawstala napisał: Pamiętam, miewał krzywe zagrywki... jego zdaniem walczył w słusznej sprawie. Elokwencji nie można mu było odmówić, ale miał problem z przyjmowaniem krytyki i nie do końca wtedy ogarniał wewnętrznego zwierza. Kwestia treningu i odpowiedniego podejścia do sytuacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2003 Napisano 5 godzin temu Pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17 21 Napisano 5 godzin temu 16 minut temu, Hebee napisał: Wpierw by w ogóle musiałoby mieć sens zaczynać. Przepíerdalasz przyszłość naszą i dzieci właśnie bo tak toby się te pieniądze zainwestowalo a tak to przepíerdole na życie bez wynajemu mieszkania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17 21 Napisano 5 godzin temu 18 minut temu, Hebee napisał: Podejrzewam że nikt tego nie lubi. Każdy by wolał być takim, jakim był w domu rodzinnym, no ale tak już niestety jest że wrażenie pierwsze ma duże znaczenie i z tym się nic nie zrobi, dlatego ludzie grają w tę grę. Jeśli Ty tak bardzo tego nie cierpisz tzn że idzie to z trudem, więc naprawdę może to właśnie z tego wynikać. Przecież ja w domu też udawalem jak musiałem się kryc po kątach ze wzwodem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17 21 Napisano 5 godzin temu 23 minuty temu, Hebee napisał: To był skutek tego że ze swojego normalnego stanu przechodził w stan mocno emocjonalny a nie dlatego że coś udawał. Niektórzy udają 99% a 1% są sobą np nimfe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17 21 Napisano 4 godziny temu 43 minuty temu, Hebee napisał: Podejrzewam że nikt tego nie lubi. Każdy by wolał być takim, jakim był w domu rodzinnym, no ale tak już niestety jest że wrażenie pierwsze ma duże znaczenie i z tym się nic nie zrobi, dlatego ludzie grają w tę grę. Jeśli Ty tak bardzo tego nie cierpisz tzn że idzie to z trudem, więc naprawdę może to właśnie z tego wynikać. Ale ja nie chcę żeby lachon mi udawał cnotke lub kogoś innego kim jest. Może być zupełnie szczery. Tylko może wtedy dojść do sytuacji że się z typem nie dogada bo dużo lachona jest zjêbana i im się marzy nierealny układ z typem który w zasadzie nie istnieje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17 21 Napisano 4 godziny temu Dużo bardziej realne jest że bym ogarnął szprycha brunette bo to tylko wymagania wygląd zewnętrzny. A lachon ma ich całą kartke a4. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17 21 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Bo gdy masz wymagania brunette to wybór całkiem spory a gdy masz typa a4 to z każdym następnym się zaweza w tempie wykladniczym aż w kontakcie wychodzi nierealny koleś który nawet gdyby istniał to by jej nie chciał bo mając tyle a4 mógłby mieć każdą gdyż lachony mają listy podobne. A w życiu nie ma nic za darmo im będzie bardziej zarobiony tym bardziej w sypialni poojeb. Więc znowu idziemy w typa który nie istnieje jeszcze bo jej się pewnie nie marży ostra penetracji w dope do buzi. Edytowano 4 godziny temu przez Pochwa w pochwie 17 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KONON 1 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 2 godziny temu, Pochwa w pochwie 17 napisał: Przepíerdalasz przyszłość naszą i dzieci właśnie bo tak toby się te pieniądze zainwestowalo a tak to przepíerdole na życie bez wynajemu mieszkania. Edytowano 2 godziny temu przez KONON 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 7 Napisano 1 godzinę temu Każdemu się zdarza, że puszczają nerwy w rozmowie, ale Kermit nigdy nie rzucał bluzgami i zawsze zachowywał poziom rozmowy. Może poznał dziewczynę i jest z nią, dlatego tutaj nie wchodzi. A leżak musi się zadowolić sztucznymi pusiami i tak przez całe życie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiii 27 Napisano 1 godzinę temu 6 godzin temu, Hebee napisał: Chłopie zrozum że ja tych epopei nie czytam i to nic totalnie nie zmienia w temacie tego co odkryłam właśnie na Twój temat zakompleksiony siurku zgrywający ogiera na forum o qpie bo nigdy nie miał okazji zmierzyć się w sypialni z drugim ogierem Znam doskonale psychikę kobiet i jesli lubi facetów i trójkąty to na bank chętna jest na dwa baty Ale z takim chłopem jak Ty co bohaterem i ogierem jest tylko w necie to nie przejdzie i lepiej dla dobra ukochanego potakiwać To jest nic Carycowa ma takie same zapędy ten szuka i tamta. Obrzydlistwo odklejeństwo w jednym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiii 27 Napisano 49 minut temu 5 godzin temu, Hebee napisał: Wiem że kobiety potrafią wiele zrobić dla faceta, że jeśli lubią trójkąty to zazwyczaj też i dwa baty, wiem też że Ty nigdy się na to nie zgodzisz- resztę sobie przekaluluj Trzy baty jej dwie dziury i jemu w dziurę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabaZBlokadąPisania 44 Napisano 7 minut temu Drgnęła mi powieka, z moimi pięknie wytuszowanymi rzęsami. Czy to brak magnezu, czy oznaka zbliżającego się udaru? (Odpukać ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach