Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Hebee

Cd o tej nowej lekcji

Polecane posty

1 minutę temu, Pochwa w pochwie 17 napisał:

Jeśli ogarnia to udaje elokwencję 

Możesz to sobie tłumaczyć jak chcesz... niech Ci będzie, że udają... ale wszystkim to wychodzi na dobre. Z bycia nieprzystosowanym dzikim zwierzem też nic dobrego nie masz.

2 minuty temu, Pochwa w pochwie 17 napisał:

Jeśli ogarnia to udaje elokwencję 

Nie wiem o co Tobie chodzi, wszyscy ludzie z początku starają się jak najlepiej wypaść, w tym między innymi być elokwentni ale to z biegiem czasu automatycznie mija. Popuszcza się pasa i ta druga osoba się przyzwyczaja do tego że jest troszkę inaczej. Nikt nie będzie przecież się spinał latami albo całe życie i starał się być idealny tak jak na początku kiedy chciał zrobić pierwsze wrażenie. Wszystko zupełnie naturalne. Jeśli Tobie to przychodzi z dużo większym trudem niż innym osobom to przypomina to autyzm.

5 minut temu, Hebee napisał:

Nie mogę się też nigdzie przenieść chociaż na chwilę bo w domu jestem potrzebna.

To mi się wszystko zakurzy srogo.

Przed chwilą, Pochwa w pochwie 17 napisał:

To mi się wszystko zakurzy srogo.

Wpierw by w ogóle musiałoby mieć sens zaczynać.

3 minuty temu, Pochwa w pochwie 17 napisał:

A pamiętasz kermita jak wybuchal niezły psychol z niego wychodzil typu rzeczy że podgrazanie do wyhustania się innych osób albo ostre precle w stronę uzyszkonik czy pisanue lasce że nie jest kobietą i wciskanie piżamy. Elokwencja to lipa.

To był skutek tego że ze swojego normalnego stanu przechodził w stan mocno emocjonalny a nie dlatego że coś udawał.

1 minutę temu, Hebee napisał:

Nie wiem o co Tobie chodzi, wszyscy ludzie z początku starają się jak najlepiej wypaść, w tym między innymi być elokwentni ale to z biegiem czasu automatycznie mija. Popuszcza się pasa i ta druga osoba się przyzwyczaja do tego że jest troszkę inaczej. Nikt nie będzie przecież się spinał latami albo całe życie i starał się być idealny tak jak na początku kiedy chciał zrobić pierwsze wrażenie. Wszystko zupełnie naturalne. Jeśli Tobie to przychodzi z dużo większym trudem niż innym osobom to przypomina to autyzm.

Po prostu chce prawdy a nie tej ścieme jeśli to autyzm to okej. Ale nie lubię tego zaklamania i udawania.

2 minuty temu, Pochwa w pochwie 17 napisał:

A pamiętasz kermita jak wybuchal niezły psychol z niego wychodzil typu rzeczy że podgrazanie do wyhustania się innych osób albo ostre precle w stronę uzyszkonik czy pisanue lasce że nie jest kobietą i wciskanie piżamy. Elokwencja to lipa.

Pamiętam, miewał krzywe zagrywki... jego zdaniem walczył w słusznej sprawie.

Przed chwilą, Pochwa w pochwie 17 napisał:

Po prostu chce prawdy a nie tej ścieme jeśli to autyzm to okej. Ale nie lubię tego zaklamania i udawania.

Podejrzewam że nikt tego nie lubi. Każdy by wolał być takim, jakim był w domu rodzinnym, no ale tak już niestety jest że wrażenie pierwsze ma duże znaczenie i z tym się nic nie zrobi, dlatego ludzie grają w tę grę. Jeśli Ty tak bardzo tego nie cierpisz  tzn że idzie to z trudem, więc naprawdę może to właśnie z tego wynikać.

3 minuty temu, Hebee napisał:

Podejrzewam że nikt tego nie lubi. Każdy by wolał być takim, jakim był w domu rodzinnym, no ale tak już niestety jest że wrażenie pierwsze ma duże znaczenie i z tym się nic nie zrobi, dlatego ludzie grają w tę grę. Jeśli Ty tak bardzo tego nie cierpisz  tzn że idzie to z trudem, więc naprawdę może to właśnie z tego wynikać.

Świat stoi kłamstwem i hipokryzja jakby nikt nie sřal i nie podcieral dopy. U samic to dochodzi do takich sytuacji że są zupełnie dwie osoby publiczna i prywatna. Publiczna pisze oblechu na masturbatory a prywatna ma ich całą szufladę. I co najlepsze ten lachon potrafi z tobą zerwać znajomość bo się tak zakrecil w iluzję cnotki którą wykreowal że szuka elokwencji porządnego bez masturbatory.

7 minut temu, marawstala napisał:

Elokwencji nie można mu było odmówić, ale miał problem z przyjmowaniem krytyki i nie do końca wtedy ogarniał wewnętrznego zwierza. Kwestia treningu i odpowiedniego podejścia do sytuacji. 

16 minut temu, Hebee napisał:

Wpierw by w ogóle musiałoby mieć sens zaczynać.

Przepíerdalasz przyszłość naszą i dzieci właśnie bo tak toby się te pieniądze zainwestowalo a tak to przepíerdole na życie bez wynajemu mieszkania. 

18 minut temu, Hebee napisał:

Przecież ja w domu też udawalem jak musiałem się kryc po kątach ze wzwodem.

23 minuty temu, Hebee napisał:

To był skutek tego że ze swojego normalnego stanu przechodził w stan mocno emocjonalny a nie dlatego że coś udawał.

Niektórzy udają 99% a 1% są sobą np nimfe 

43 minuty temu, Hebee napisał:

Ale ja nie chcę żeby lachon mi udawał cnotke lub kogoś innego kim jest. Może być zupełnie szczery. Tylko może wtedy dojść do sytuacji że się z typem nie dogada bo dużo lachona jest zjêbana i im się marzy nierealny układ z typem który w zasadzie nie istnieje. 

Bo gdy masz wymagania brunette to wybór całkiem spory a gdy masz typa a4 to z każdym następnym się zaweza w tempie wykladniczym aż w kontakcie wychodzi nierealny koleś który nawet gdyby istniał to by jej nie chciał bo mając tyle a4 mógłby mieć każdą gdyż lachony mają listy podobne. A w życiu nie ma nic za darmo im będzie bardziej zarobiony tym bardziej w sypialni poojeb. Więc znowu idziemy w typa który nie istnieje jeszcze bo jej się pewnie nie marży ostra penetracji w dope do buzi. 

Edytowano przez Pochwa w pochwie 17

2 godziny temu, Pochwa w pochwie 17 napisał:

Przepíerdalasz przyszłość naszą i dzieci właśnie bo tak toby się te pieniądze zainwestowalo a tak to przepíerdole na życie bez wynajemu mieszkania. 

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Edytowano przez KONON
  • Haha 1

Każdemu się zdarza, że puszczają nerwy w rozmowie, ale Kermit nigdy nie rzucał bluzgami i zawsze zachowywał poziom rozmowy. Może poznał dziewczynę i jest z nią, dlatego tutaj nie wchodzi. A leżak musi się zadowolić sztucznymi pusiami i tak przez całe życie xD

6 godzin temu, Hebee napisał:

Chłopie zrozum że ja tych epopei nie czytam i to nic totalnie nie zmienia w temacie tego co odkryłam właśnie na Twój temat zakompleksiony siurku zgrywający ogiera na forum o qpie bo nigdy nie miał okazji zmierzyć się w sypialni z drugim ogierem😄

Znam doskonale psychikę kobiet i jesli lubi facetów i trójkąty to na bank chętna jest na dwa baty 😄 Ale z takim chłopem jak Ty co bohaterem i ogierem jest tylko w necie to nie przejdzie i lepiej dla dobra ukochanego potakiwać😄

To jest nic Carycowa ma takie same zapędy ten szuka i tamta.  Obrzydlistwo odklejeństwo w jednym.

5 godzin temu, Hebee napisał:

Wiem że kobiety potrafią wiele zrobić dla faceta, że jeśli lubią trójkąty to zazwyczaj też i dwa baty, wiem też że Ty nigdy się na to nie zgodzisz- resztę sobie przekaluluj😎

Trzy baty jej dwie dziury i jemu w dziurę 💩

6 godzin temu, marawstala napisał:

Można by rzec że to pogubienie wywołane ''walką''. Czyż nie rozsądniej jest działać w słusznej sprawie.

Bo bitwę można wygrać, niekoniecznie wojnę.

1 godzinę temu, BabaZBlokadąPisania napisał:

Drgnęła mi powieka, z moimi pięknie wytuszowanymi rzęsami. Czy to brak magnezu, czy oznaka zbliżającego się udaru? (Odpukać 🧐

Mniej kawy🤔

2 godziny temu, kiii napisał:

To jest nic Carycowa ma takie same zapędy ten szuka i tamta.  Obrzydlistwo odklejeństwo w jednym.

Na jakiej podstawie mnie oczerniasz, spyerdolino? Screen albo przepraszaj i usuń konto.

8 godzin temu, Hebee napisał:

Ble ble😄 Ile jeszcze? Rozumiem że lewacy to stan umysłu ale żeby tak być odklejonym żeby nadal sądzić że opinie tutaj z doopy wzięte mnie jakkolwiek obchodzą, no chłopie wymiatasz😄 Lepiej popracuj nad argumentacją nast razem, bo w tym temacie nadal wniosek jest utrzymany- siurek ma jakieś kompleksy przy innych facetach😄 

Jesteś głupia, namolna i złośliwa jak leżak. Żałosne atakowanie z powodu, że cię brzydzi jego życie seksualne więc starasz się wejść mu na psychę, ale efekt jest tylko taki, że sama wychodzisz na thebilkę.

16 godzin temu, Żaba Monìka napisał:

porzyczyla

Przepraszam, ze musieluscie na to patrzec.

• Haha 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się