kiii 30 Napisano 5 godzin temu (edytowany) Wklejajcie co chcecie Edytowano 5 godzin temu przez kiii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 31 Napisano 5 godzin temu Ćpun Dlaczego przystojniak już się ożenił? https://youtu.be/KNtJGQkC-WI?si=l_2jYhCY5DNXH0IW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiii 30 Napisano 5 godzin temu NoNie nadążasz za fejmem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2007 Napisano 5 godzin temu Radiowy przebój, ale nawet lubię Lanberry... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiii 30 Napisano 5 godzin temu Boski Heniek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiii 30 Napisano 5 godzin temu Ostatnio to ładnie daje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2007 Napisano 5 godzin temu (edytowany) W radiu jeszcze kiedyś słyszałam inny kawałek i myślałam, że to Sanah a nie lubię jej kawałków... to sobie pomyślałam, że wow nagrała coś spoko, ale jednak nie ponoć to była Lanberry z tym, że nie pamiętam tytułu. Edytowano 5 godzin temu przez marawstala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiii 30 Napisano 5 godzin temu Fajnie jakby tu nie była muzyka zgredòw jakiś starych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiii 30 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, marawstala napisał: W radiu jeszcze kiedyś słyszałam inny kawałek i myślałam, że to Sanah a nie lubię jej kawałków... to sobie pomyślałam, że wow nagrała coś spoko, ale jednak nie ponoć to była Lanberry z tym, że nie pamiętam tytułu. Rytmiczne nie melancholijne jakby miała menopauzę. Spoko co wstawiłaś jest fajne 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
failenormik 5 Napisano 4 godziny temu 21 minut temu, marawstala napisał: Radiowy przebój, ale nawet lubię Lanberry... wkuuurwia mnie ten kawalek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2007 Napisano 4 godziny temu Może to ten (?) nie jestem pewna : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2007 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, failenormik napisał: wkuuurwia mnie ten kawalek Kwestia gustu, mnie kawałki Sanah męczą trochę... nie twierdzę, że lubisz taki tylko przykład : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2007 Napisano 4 godziny temu Ten jest trochę smętny dlatego z Sanah mi się skojarzył : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2007 Napisano 4 godziny temu Byłam kiedyś na jego koncercie i tam się dowiedziałam o nowej płycie... na żywo dobrze się go słuchało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2007 Napisano 4 godziny temu Wcześniej go w sumie nie słuchałam, ale na koncercie doszły jeszcze ciekawe wizualizacje i ogólnie muzyka taka inna od tej którą obecnie nagrywają... miałam wrażenie, że patrzę i słucham dobrego muzyka (artystę). Nie ten sam koncert, ale jak ktoś będzie miał okazję pójść to polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiii 30 Napisano 4 godziny temu Ja myślę stare rupiecie tego nie znają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2007 Napisano 4 godziny temu Kto słucha radia to zna... .) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiii 30 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, marawstala napisał: Kto słucha radia to zna... .) No jak ma być szybsze to koniec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
failenormik 5 Napisano 4 godziny temu 15 minut temu, marawstala napisał: Wcześniej go w sumie nie słuchałam, ale na koncercie doszły jeszcze ciekawe wizualizacje i ogólnie muzyka taka inna od tej którą obecnie nagrywają... miałam wrażenie, że patrzę i słucham dobrego muzyka (artystę). Nie ten sam koncert, ale jak ktoś będzie miał okazję pójść to polecam. Z Toba moge pojsc ale nie na to tylko cos innego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiii 30 Napisano 4 godziny temu To już tylko na leżąco Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2007 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, failenormik napisał: Z Toba moge pojsc ale nie na to tylko cos innego Też możesz coś wrzucić : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
failenormik 5 Napisano 4 godziny temu 8 minut temu, marawstala napisał: Też możesz coś wrzucić : ) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiii 30 Napisano 4 godziny temu Przypomniałaś mi starego Mansona jest jeszcze młody 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2007 Napisano 4 godziny temu Black metal... ano ciut inne od tego granie. : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
failenormik 5 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, marawstala napisał: Black metal... ano ciut inne od tego granie. : ) chciala bys na taki koncert pojsc ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiii 30 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, failenormik napisał: chciala bys na taki koncert pojsc ? Zobacz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
failenormik 5 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, kiii napisał: Zobacz nie lubie go Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2007 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, failenormik napisał: chciala bys na taki koncert pojsc ? nie, black metal jest za bardzo black... nie słucham : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
failenormik 5 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, marawstala napisał: nie, black metal jest za bardzo black... nie słucham : ) a na cos innego bys chciala pojechac ze mna ? po kolezensku ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2007 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Na Slipknota też bym nie poszła, ale byłam na jakimś tam festiwalu i to byla męka jak dla mnie... a mają wielu wiernych fanów. Edytowano 3 godziny temu przez marawstala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach