Tajemniczy On 158 Napisano 4 godziny temu 26 minut temu, Megi_ona napisał: Wygląda jak zwiednieta Nie marudź, doceń Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pszemek 17 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Naiwny jesteś jeżeli wierzysz we wszystko co kto pisze Po coś ty w ogóle tą mąkę pokazywał na forum udając że to amfa , bo chciałeś się podawać za jakiegoś gangusa żeby się ciebie bać Przecież widać że jesteś pozerem który już tylko zamienniki więzienne zna tylko z filmu symetria. Co robisz całe dnie siedzisz tutaj i na wykopie , bo matka cię utrzymuje przegrywie To znowu nie 20 latka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 303 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Okłamałam cię w czymś? Weź człowieku się lecz. On Ci chce ująć ale słabo mu to idzie . Uważaj bo lubi się przymilać żeby uśpić czujność aby się czegoś dowiedzieć na potrzeby hejtów podstarzały I bezrobotny ukr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 706 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Ja nic nie będę dotykał bo wezmę 2 grosze a będę musiał oddać 2 mln Pozwoliłam, masz tu świadków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 706 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Bo jak byście kobiety kochały się między sobą razem ze mną to wiedziały byście która to która Ależ my się bardzo kochamy - platonicznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 303 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Pszemek napisał: To znowu nie 20 latka No ale po co udajesz kogoś kim nie jesteś z tymi kontaktami do prochów i na dzielnicy też udajesz że masz kontakty, bo znasz parę słówek grypsery z filmu symetria? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pszemek 17 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Ktoś całkiem obcy napisał: No ale po co udajesz kogoś kim nie jesteś z tymi kontaktami do prochów i na dzielnicy też udajesz że masz kontakty, bo znasz parę słówek grypsery z filmu symetria? Jak zmienia temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 706 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Nigdy nie mów nigdy , ale ja też nie wyobrażam sobie zostawić tego co mam, a kasa to nie wszystko. Byłem na obczyźnie i to jest tułaczka Ja nie wiem gdzie mnie życie zawiedzie, ale z własnej nieprzymuszonej woli to nie chciałabym do obcego kraju jechać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 303 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Pszemek napisał: Jak zmienia temat Na niewygodną dla ciebie kwestie wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 303 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, parabatai napisał: Ja nie wiem gdzie mnie życie zawiedzie, ale z własnej nieprzymuszonej woli to nie chciałabym do obcego kraju jechać Ludzie wyjeżdżają za miedzę, bo ich sytuacja zmusza taka prawda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 303 Napisano 4 godziny temu Drewniana śliwka podgląda z krzaków i wali sobie to może syna urodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 706 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Ktoś całkiem obcy napisał: Ludzie wyjeżdżają za miedzę, bo ich sytuacja zmusza taka prawda No wiem... Ja co najwyżej mogę się turystycznie na Lubelszczyznę karnąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 169 Napisano 4 godziny temu 9 minut temu, Tajemniczy On napisał: Nie marudź, doceń Dobra niech będzie to co z tym rozwodem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Big Siur 190 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Ktoś całkiem obcy napisał: Drewniana śliwka podgląda z krzaków i wali sobie to może syna urodzi O już się zaczyna syn co był córką. Czekamy na nikiel, kaczki i historie o kazirodztwie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 303 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, The Big Siur napisał: O już się zaczyna syn co był córką. Czekamy na nikiel, kaczki i historie o kazirodztwie Reakcje przed chwilą dała, więc podgląda i trudno nie cisnąć beki z jej ułomności. Czegoś jeszcze nie rozumiesz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 158 Napisano 4 godziny temu 10 minut temu, parabatai napisał: Pozwoliłam, masz tu świadków Co mi po tych świadkach jak później w domu będę miał armageddon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pszemek 17 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Na niewygodną dla ciebie kwestie wiem. Niewygodna kwestia to ze 20 tkę na karku to ma dziecko nowej amebki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 706 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Tajemniczy On napisał: Co mi po tych świadkach jak później w domu będę miał armageddon Nie przesadzaj ostatnio jestem dobra dla Ciebie , chwalę Cię i głaszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 158 Napisano 4 godziny temu 10 minut temu, parabatai napisał: Ależ my się bardzo kochamy - platonicznie Chodziło mi o kochanie łóżkowe, a nie miłość platoniczną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 158 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Megi_ona napisał: Dobra niech będzie to co z tym rozwodem? Skontaktuje się z Tobą mój macanos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 169 Napisano 4 godziny temu 14 minut temu, Ktoś całkiem obcy napisał: On Ci chce ująć ale słabo mu to idzie . Uważaj bo lubi się przymilać żeby uśpić czujność aby się czegoś dowiedzieć na potrzeby hejtów podstarzały I bezrobotny ukr. Moją czujność on napewno nie uśpi 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 158 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, parabatai napisał: Nie przesadzaj ostatnio jestem dobra dla Ciebie , chwalę Cię i głaszcze Ale kobieta zmienną jest i w każdej chwili może to się zmienić Tylko nie głaszcz pod włos bo mi ogon stanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Big Siur 190 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Reakcje przed chwilą dała, więc podgląda i trudno nie cisnąć beki z jej ułomności. Czegoś jeszcze nie rozumiesz ? Ale czego tutaj nie rozumieć, jak jesteś widmok prosty jak konstrukcja cepa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 706 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Tajemniczy On napisał: Chodziło mi o kochanie łóżkowe, a nie miłość platoniczną Słuchaj, widziały gały co brały a brały dziewczyny heteroseksualne czy ja Cię namawiam na seks z moim mężem albo Promykiem?? No zlituj się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 169 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Skontaktuje się z Tobą mój macanos Kiedy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 303 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Pszemek napisał: Niewygodna kwestia to ze 20 tkę na karku to ma dziecko nowej amebki Twoje rzekome kontakty pod kątem narkotyków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 706 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: Ale kobieta zmienną jest i w każdej chwili może to się zmienić Tylko nie głaszcz pod włos bo mi ogon stanie A to nie o to chodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 158 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, parabatai napisał: Słuchaj, widziały gały co brały a brały dziewczyny heteroseksualne czy ja Cię namawiam na seks z moim mężem albo Promykiem?? No zlituj się Tej ciemnej strony nie widziały A czy zaraz tym samym musisz odpowiadać, kobietom bardziej przystoi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 706 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Skontaktuje się z Tobą mój macanos Ja pierdziele, ona Cię nie bije nawet Ci już nie grozi... czego Ty jeszcze chcesz???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 303 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, The Big Siur napisał: Ale czego tutaj nie rozumieć, jak jesteś widmok prosty jak konstrukcja cepa? Nie rozumiesz że drewniana śliwka cały dzień tutaj siedzi nawet jak pisze i reakcje daje, czy udajesz że nie widzisz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach