didżejka2023 0 Napisano 8 godzin temu Spotykaliśmy się trzy miesiące, średnio co tydzień-dwa. On w tym czasie szalał, pisał codziennie. Potem straciliśmy możliwość spotkań, a nasze wiadomości zaczęły coraz rzadziej obracać się wokół tematów "nas" a coraz częściej była to rozmowa o pierdołach. Potem coraz rzadszy kontakt, co trzy dni, cztery. Pytałam delikatnie z czego to wynika, powiedział że chyba z braku widzeń i zapewniał że nigdy mnie nie zostawi, po prostu nie zawsze będzie tak "hot" między nami i że to normalne. Później odzywał się jeszcze rzadziej, gdy przerwa wyniosła 10 dni zdenerwowałam się trochę i powiedziałam, że gdyby mu zależało to by pisał. I dałam ultimatum że jeśli nie odezwie się przez dwa tygodnie to zostanie wrzucony w status przyjaciela. Powiedział że to głupie i pochopne, że nie powinnam tak robić, że przecież wszystko jest w porządku. Potraktował mnie ogółem jak głupiutkie dziecko. Następnego dnia napisał co prawda, ale od tamtego dnia minęły już trzy tygodnie i żadnej wiadomości:( gdybym ja napisała, on się normalnie odezwie, ale nie chcę się narzucać, bo kilka razy już inicjowałam kontakt i mówiłam mu jak mi przykro z powodu tego co robi. Proszę o pomoc, czy on stracił zainteresowanie? Czy to może być coś innego? Jeśli starcił zainteresowanie ze względu na niewidzenie się, to czy odzyska je gdy znów zaczniemy się spotykać w realu? Pisać? Dać mu czas? O co tu chodzi? Jakieś mądre rady dla mnie? Pomóżcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2007 Napisano 7 godzin temu Trzy miesiące to chwila, spotkań w sumie nie było wiele... ale to najwidoczniej wystarczyło żebyś się przywiązała. Wymuszanie i różne takie zagrywki są bezsensu... Poznasz innego prędzej czy później. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 3 Napisano 7 godzin temu Ogólna zasada jest taka, że to kobiety mają większą tendencję do rozmów i mówienia. Mężczyźni nie lubią aż tyle mówić. Dla mężczyzn już samo przebywanie z lubianą osobą to powód do szczęścia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2007 Napisano 7 godzin temu Przywiązanie przywiązaniem, są różne rodzaje, style i dobrze byłoby je poznać... też posłucham. : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 31 Napisano 6 godzin temu (edytowany) Może to już czas, żeby przejść w nowy etap przynajmniej spotykania się regularnie. Wiadomo, że samo pisanie to nie to samo, co spędzanie czasu w towarzystwie tej drugiej osoby. Chociaż i poznawanie się poprzez pisanie ze sobą potrafi być wciągające, i mogłoby trwać godzinami. A może jesteście nudnymi rozmówcami, i nie macie już ze sobą o czym rozmawiać? Musisz sama ocenić sytuację, i możliwe opcje na jej poprawę. Chociaż jeżeli on mówi, że wszystko jest między Wami w porządku, to może rzeczywiście tak jest. Ale z drugiej strony jeśli wie, że czekasz na kontakt od niego, to napisałby chociaż zwykłe "co słychać?" Jak często się widujecie? Edytowano 6 godzin temu przez Jestem Jaka Jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 290 Napisano 6 godzin temu dla mnie za mało info spotykaliście się w jakim celu mieliście jakieś plany jaka była odległość ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
didżejka2023 0 Napisano 6 godzin temu Spotykaliśmy się narazie na spokojnie, może z nadzieją na związek, choć on już zapoznał mnie z rodziną i znajomymi, chodziliśmy wszyscy razem na imprezy, mam super kontakt z jego siostrą... Nie widujemy się od września właśnie wcale, po nowym roku to się zmieni. Odległość na tą chwilę 50 km ale ogółem mieszkamy na stałe w tym samym mieście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17 27 Napisano 6 godzin temu 31 minut temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: dla mnie za mało info spotykaliście się w jakim celu mieliście jakieś plany jaka była odległość ? Sex Nie 1 klatka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach