Gajja 16 Napisano 5 godzin temu Wszyscy się martwimy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 16 Napisano 5 godzin temu Zostaną tu same przegrywy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sinbad 0 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Gajja napisał: Wszyscy się martwimy. w psychiatryku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sinbad 0 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Gajja napisał: Zostaną tu same przegrywy ciebie też niedługo zabiorą tam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 16 Napisano 4 godziny temu 10 minut temu, sinbad napisał: w psychiatryku Czemu jesteś taki wredny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 110 Napisano 4 godziny temu ja nie jestem przegryw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vladislava Srăkulea 7 Napisano 4 godziny temu 19 minut temu, Gajja napisał: Wszyscy się martwimy. Nie martwcie się. Mam z Daro kontakt cały czas i jest u niej w końcu dobrze. Wczoraj już pisałem, że idzie lepsze, bo nawet włoska mafia zasypała dół z wapnem czekający na leżaka, w dodatku zaczęło jej się podobać disco polo, właśnie o niej wtedy mówiłem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 16 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: ja nie jestem przegryw Nom bo wygrywasz w przegrywaniu xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 16 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Vladislava Srăkulea napisał: Nie martwcie się. Mam z Daro kontakt cały czas i jest u niej w końcu dobrze. Wczoraj już pisałem, że idzie lepsze, bo nawet włoska mafia zasypała dół z wapnem czekający na leżaka, w dodatku zaczęło jej się podobać disco polo, właśnie o niej wtedy mówiłem To dobrze, bo myślałam, że jesienna depresja ją męczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sinbad 0 Napisano 4 godziny temu 10 minut temu, Gajja napisał: Czemu jesteś taki wredny? Nie jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 110 Napisano 4 godziny temu wygrywam w tym np. ze codziennie moge sobie spac 16 godzin dziennie i nie mam szefa i nie musze pracowac jak ty, zeby przezyc, dla mnie to wygryw xD jakbym nie mogl sobie spac ile chce albo musialbym miec szefa to przegryw xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 16 Napisano 4 godziny temu A pomyślałeś za co będziesz żył jak nie będzie mamy, która daje ci kasę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sinbad 0 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Gajja napisał: A pomyślałeś za co będziesz żył jak nie będzie mamy, która daje ci kasę? Za to co teraz. Będzie dawał duupy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 16 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, sinbad napisał: Za to co teraz. Będzie dawał duupy On nie daje a ty za koszami ciągniesz druta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 110 Napisano 4 godziny temu Dam sobie rade ^^ mysle tylko o dniu dzisiejszym i jutrzejszym, nie boje sie zycia i przyszlosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 110 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Gajja napisał: On nie daje a ty za koszami ciągniesz druta. kotarbie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vladislava Srăkulea 7 Napisano 4 godziny temu 8 minut temu, Gajja napisał: To dobrze, bo myślałam, że jesienna depresja ją męczy. Dziękuje w jej imieniu, wszystko jest ok. Mnie męczy jesienna depresja ale nikt tego nie zauważa, bo nie mam cycków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 16 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: kotarbie Za tanie wina to dopiero upadek człowieka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sinbad 0 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Gajja napisał: On nie daje a ty za koszami ciągniesz druta. To nieprawda, dlatego nie masz po co przyjeżdżać bo wiem że chciałbyś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 110 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, sinbad napisał: To nieprawda, dlatego nie masz po co przyjeżdżać bo wiem że chciałbyś tak samo ja nie daje nikomu duupy predzej ty dajesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 16 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Vladislava Srăkulea napisał: Dziękuje w jej imieniu, wszystko jest ok. Mnie męczy jesienna depresja ale nikt tego nie zauważa, bo nie mam cycków A pytałam niedawno jak się czujesz, trzeba było mówić prawdę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sinbad 0 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Gajja napisał: Za tanie wina to dopiero upadek człowieka. osatanio to ty byłaś najeebana jabolami a nie ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 110 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Gajja napisał: Za tanie wina to dopiero upadek człowieka. on za nic a nie za tanie wina xD Edytowano 4 godziny temu przez KochamElcie<3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 110 Napisano 4 godziny temu ja sobie siedze sam na chacie i slucham muzyki glosno z moich glosnikow XD ja prdl XD ale mnie roz...olo Mauro Picotto - Lizard zajeebiscie brzmi u mnie FAK XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 110 Napisano 4 godziny temu ide zaraz sobie glowe umyje i wysmaruje olejkiem taka pogoda ze szkoda gadac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17 26 Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, Gajja napisał: Wszyscy się martwimy. W psychiatryku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 110 Napisano 3 godziny temu ja sie nie martwie, wyjeebane mam, lepiej dla niej ze jej tu nie ma ja sobie trance znowu slucham i mam faze, Xpander jak mi gra nieziemsko ahh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17 26 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał: ja sie nie martwie, wyjeebane mam, lepiej dla niej ze jej tu nie ma ja sobie trance znowu slucham i mam faze, Xpander jak mi gra nieziemsko ahh Dumbo se poradzi częściej tam pewnie siedzi niż w domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 110 Napisano 3 godziny temu u mnie na serwie jest jakis hardware problem kernel panic i wlasnie z jednym adminem teraz naprawiamy bo masakra wiec dzisiaj juz cala noc mam z glowy ale to i dobrze, czegos sie naucze i nie bede tutaj zagladal na razie czekamy jak Josh zrestartuje serwer a ja czytam: https://www.openbsd.org/faq/faq10.html#Patches wiec bede innym razem pa ^^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17 26 Napisano 3 godziny temu Znając życie poszedł algorytm Dumbo hejty że spasiona Ojciec robił miche zapiekanki Dumbo nie jadła by schudnąć Ojciec się wkoorwil i ją zawineli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach