BabaZBlokadąPisania 48 Napisano 4 godziny temu 24 minuty temu, Caryca z czubrycą napisał: A ty? W domu przy kominku pod kocem, z kotem na ręku ale pewnie wieczorem mój myśliwy dziad z brodą, wyciągnie mnie na polowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1209 Napisano 4 godziny temu Ukonczylam dzis 30-dniowy plan treningow do zrobienia szpagatu, niestety szpagatu nadal nie umiem zrobic. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 278 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Żaba Monìka napisał: W tych czasach wolny termin u lekarza bardziej pożądany niż zabawa ze zbajomymi wiec pozazdroscic. Jutro idę zbadać największe dobro kafeterii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 373 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Żaba Monìka napisał: Ukonczylam dzis 30-dniowy plan treningow do zrobienia szpagatu, niestety szpagatu nadal nie umiem zrobic. Właśnie dlatego nie klikam w reklamy "naucz się niemieckiego w 3 miesiące" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 144 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 35 minut temu, Hugh Hefner napisał: Podawała tu, widocznie sama chciała. Doceń, że masz rozrywkę i Widmok się rozgrzewa 32 minuty temu, Śliwka Jukońska napisał: Rozrywka średnia, ale to już twój wybór. A widmok rzeczywiście się podpalił, ale to było do przewidzenia. No no - kury i świnie już grzeją silnik w karetce Edytowano 4 godziny temu przez Siurentajski 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 278 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Żaba Monìka napisał: Ukonczylam dzis 30-dniowy plan treningow do zrobienia szpagatu, niestety szpagatu nadal nie umiem zrobic. Wow! Ale na pewno są jakieś pozytywy tego treningu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 144 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Żaba Monìka napisał: Ukonczylam dzis 30-dniowy plan treningow do zrobienia szpagatu, niestety szpagatu nadal nie umiem zrobic. Ile brakuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 373 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Siurentajski napisał: Ile brakuje? Żoną ciężarną się zajmij lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1209 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Caryca z czubrycą napisał: Jutro idę zbadać największe dobro kafeterii. To musisz nam dac znac jak poszlo, bedziemy czekac z zapartym oddechem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 144 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: Żoną ciężarną się zajmij lepiej Zajmuje się, nie martw się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1209 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Siurentajski napisał: Ile brakuje? Niestety nadal tylko stoję w niezbyt dużym rozkroku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1209 Napisano 3 godziny temu Do nas przyjezdzaja goscie na weekend. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 320 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Siurentajski napisał: Zajmuje się, nie martw się Tak się zajmujesz że aż piszczysz jak gimbus żeby mężatka z forum ci pokazała nogi to sobie zwalisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1209 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, Caryca z czubrycą napisał: Wow! Ale na pewno są jakieś pozytywy tego treningu. Mam nadzieje, ale chyba jakieś ukryte. No ale porozciągalam się trochę, postaram się kontynuowac dla zdrowia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 782 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, Żaba Monìka napisał: Mam nadzieje, ale chyba jakieś ukryte. No ale porozciągalam się trochę, postaram się kontynuowac dla zdrowia. Ja się latem "rozciągnęłam" i na zdrowie mi to nie wyszło. Noga dalej odrapana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 144 Napisano 3 godziny temu 11 minut temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Tak się zajmujesz że aż piszczysz jak gimbus żeby mężatka z forum ci pokazała nogi to sobie zwalisz. Walisz sobie pod zdjęcia kobiet stąd ksysiu widmoku? To czemu rozpędziłeś dział erotyczny? Zazdrość impotenta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 320 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Siurentajski napisał: Walisz sobie pod zdjęcia kobiet stąd ksysiu widmoku? To czemu rozpędziłeś dział erotyczny? Zazdrość impotenta? To już leżak ma większe osiągi na tej arenie , a ty jak ostatni frajer żeby ci mężatka foty wysłała i ty chcesz kogoś przekonać że masz żonę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Jukońska 556 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał: To już leżak ma większe osiągi na tej arenie , a ty jak ostatni frajer żeby ci mężatka foty wysłała i ty chcesz kogoś przekonać że masz żonę Przy leżaku to już nawet ty ze swoimi damami wymiatasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 320 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Śliwka Jukońska napisał: Przy leżaku to już nawet ty ze swoimi damami wymiatasz. A ty zawsze i od lat ma szarym końcu i pięknie cię dzisiaj podsumował daddy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ismael de Mexico 3 Napisano 2 godziny temu 6 godzin temu, BabaZBlokadąPisania napisał: Chodzisz Lex na randki? hipotetycznie...a co? lachoniki chcą caly czas ale zadna nie kuma ze zegz na 1szej inaczej nie mam czasu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pearl 33 Napisano 2 godziny temu 15 minut temu, Ismael de Mexico napisał: hipotetycznie...a co? lachoniki chcą caly czas ale zadna nie kuma ze zegz na 1szej inaczej nie mam czasu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach