Pochwa w pochwie 17;2 1 Napisano 6 godzin temu Teraz chyba ps1 trzeba przygotować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 144 Napisano 5 godzin temu 20 minut temu, Pochwa w pochwie 17;2 napisał: Teraz chyba ps1 trzeba przygotować To kiedy te dziewczyny będą kelnerom dūpy dawać zamiast napiwków leżak? Kiedy te czasy nastąpią? PS: nie jestem boomerem, tylko ygrekiem. Jakbym był boomerem to byłbym w tej chwili nie 40+ tylko 60+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 120 Napisano 5 godzin temu a ja probuje podlaczyc 6 glosnikow do mojej wiezy i mam koorwa problem lekki xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 120 Napisano 5 godzin temu dobra udalo mi sie jakims cudem XDD zara zobaczymy jak gra wszystko razem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 120 Napisano 5 godzin temu koorwa lezak probuje trzy kable z glosnikow zlaczyc w jeden i musze wlozyc do malutkiej dziuurki ja pieerdole XD ale jak mi sie uda to bede mial 6 glosnikow xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17;2 1 Napisano 5 godzin temu A mi się hdd przyjaral się zastanawiam czy taki był czy to nowość jakąś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 120 Napisano 5 godzin temu a ja podlaczylem juz 6 glosnikow do wiezy i zaraz pierwsza proba odpalam XD jakis trance odpale Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17;2 1 Napisano 5 godzin temu Ale chyba był bo 500gb pochodzi z ps4 tam mocno przykurza i przypala chłodzenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17;2 1 Napisano 5 godzin temu Muszę go kiedy alkoholem jakiś przetrzec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 120 Napisano 5 godzin temu jak to sie spalil? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17;2 1 Napisano 5 godzin temu 2 przygotowane vc +ps 1 i 2 Jeszcze 5 chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17;2 1 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał: jak to sie spalil? No taka brazowa plytka od spodu jakby coś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17;2 1 Napisano 5 godzin temu Pewnie w ps4 slim się tak ubrudzil tylko nie widziałem przy 40w teraz 120w Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 120 Napisano 5 godzin temu wow a to dysk z ps4? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17;2 1 Napisano 5 godzin temu 31 minut temu, Siurentajski napisał: To kiedy te dziewczyny będą kelnerom dūpy dawać zamiast napiwków leżak? Kiedy te czasy nastąpią? PS: nie jestem boomerem, tylko ygrekiem. Jakbym był boomerem to byłbym w tej chwili nie 40+ tylko 60+ Idź se kibel umyć dopy nie zaracsj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 120 Napisano 5 godzin temu ja to msuze te 6 glosnikow podlaczyc a jak podlacze to ide sobie kapiel wziac i ogole brode Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17;2 1 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: wow a to dysk z ps4? No bo mam 9szt Z laptopa 1tb tam wsadzilem 240ssd bo miałem ze stacjonarny Z ps4 slim 500gb tam wsadzilem 360gb bo miałem w ps3 a z ps3 dokupilem 160gb za 15zl To już 2szt 500gb kupiłem tosziby za 30zl I teraz dokupilem 6szt po 15zl Edytowano 5 godzin temu przez Pochwa w pochwie 17;2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17;2 1 Napisano 5 godzin temu Nie można się pogubić xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 120 Napisano 5 godzin temu ja caly czas probuje te 6 glosnikow podlaczyc do wiezy XDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17;2 1 Napisano 5 godzin temu Jak znowu trafie 100% sprawne po takich cenach znowu kupie normalnie chodzą 35zl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 120 Napisano 5 godzin temu ja chyba nie ide dzisiaj do tego jazz klubu wezme sobie dzisiaj kapiel na spokojnie ogole brode do przyszlej srody pojde chyba do fryzjera, w centrum miasteczka kiedys mial taki starszy wloch salon, do niego sie przejde, niech mi fajnie boki wycieniuje ogole brode, pojde do fryzjera i pojde do tego jazz klubu xD na razie nie mam cos nastroju na wyjscie do ludzi, samemu xD za to dzisiaj sobie na padzie potrenuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17;2 1 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Pochwa w pochwie 17;2 napisał: Jak znowu trafie 100% sprawne po takich cenach znowu kupie normalnie chodzą 35zl Używane nowe 45+ ale to fejki resetowane w Chinach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 120 Napisano 5 godzin temu to spoko ja w sumie jak juz to karte sd sobie chyba kupie do konsoli, gdy juz zapelnie te 128GB czekam jeszcze ale jak przyjdzie mi konsola to bedzie fajnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 120 Napisano 5 godzin temu no i ten kabel koniecznie sobie zamowia rca do jacka zebym mogl do wiezy podpiac konsole i ze 3 metry moze dlugosci zebym sobie mogl komfortowo usiasc przed glosnikami i grac, powinno byc niezle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 120 Napisano 5 godzin temu ale nie wiem czy ja kiedykolwiek juz cos z chin zamowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 133 Napisano 5 godzin temu Ale ty masz nedoiyebanie mózgowe, dzień w dzień to samo 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17;2 1 Napisano 5 godzin temu Nie ma nowych dysków twardych 500gb hdd talerzowych nikt tego nie robi 5tb owszem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17;2 1 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, malowany napisał: Ale ty masz nedoiyebanie mózgowe, dzień w dzień to samo Tak wygląda pasja i progres Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 120 Napisano 5 godzin temu (edytowany) eh lezak meczacy sa ci hejterzy, geeja hejtuje i sie czepiaja i robi ze mnie przegrywa, teraz malowane sie czepiaja, co oni sie tak czepiaja ja prdl Edytowano 5 godzin temu przez KochamElcie<3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17;2 1 Napisano 5 godzin temu Nic się samo nie zrobi wszystko trzeba kupić a wcześniej zamówić odebrać odpakowac podłączyć ściągnąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach