Daniel86 4 Napisano 28 Listopad Witam. Co Wy byście zrobili, gdybyście Wy podejrzewali, że osoba upośledzona umysłowo się w Was podko...e? Co Wy byście zrobili, gdyby ta osoba Wam to wprost powiedziała i zaproponowała chodzenie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2038 Napisano 28 Listopad (edytowany) Nie wiem jakich słów bym użyła, ale odpowiedź byłaby odmowna... jakby zdrowa osoba zadała to samo pytanie to też niekoniecznie usłyszy pozytywną odpowiedź... do tanga trzeba dwojga czyli dane osoby muszą być sobą zainteresowane. Edytowano 28 Listopad przez marawstala 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1308 Napisano 28 Listopad Powiedzialabym, ze mam chlopaka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 250 Napisano 28 Listopad 3 godziny temu, Daniel86 napisał: Witam. Co Wy byście zrobili, gdybyście Wy podejrzewali, że osoba upośledzona umysłowo się w Was podko...e? Co Wy byście zrobili, gdyby ta osoba Wam to wprost powiedziała i zaproponowała chodzenie? Nic bym nie zrobił. Jakby wyszła z propozycją grzecznie bym odmówił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 35 Napisano 28 Listopad Nie mam wpływu na to kto się we mnie zakochùje. Nic bym nie zrobiła. A chodzą ze sobą dzieci bo u dorosłych brzmi to żenująco. Jeśli jesteś uposledzony umysłowo to chyba nie ma co się łudzić ze osoba w normie będzie chciala z toba być. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 4 Napisano 30 Listopad Ja podbijam wątek, bo może ktoś jeszcze napisze. Wy też możecie napisać, czy znacie takie przypadki w realu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach