analny 5 Napisano 9 godzin temu Bo jest peeedofilem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17™2 5 Napisano 9 godzin temu A ty nie używasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 133 Napisano 9 godzin temu ja na gg duzo nagich fot wysylalem lachonom kiedys xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
analny 5 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Pochwa w pochwie 17™2 napisał: A ty nie używasz? Ja używam Telegrama, którego z tego co wiem to ty się boisz jak diabeł świeconej wody Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
analny 5 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał: ja na gg duzo nagich fot wysylalem lachonom kiedys xD Widzieliśmy pasztetową Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 133 Napisano 9 godzin temu z jedna dziesczyna kiedys pisalem spod krakowa i przez tel gadalismy to ona mnie prosila o fotki i jej takie seesje odpieerdalalem hahah a oma chyba z 17 lat miala a ja 18 XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17™2 5 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, analny napisał: Ja używam Telegrama, którego z tego co wiem to ty się boisz jak diabeł świeconej wody Ja mam gg od 24lat i chooj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
analny 5 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Pochwa w pochwie 17™2 napisał: Ja mam gg od 24lat i chooj I tam szukasz dzieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17™2 5 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, analny napisał: I tam szukasz dzieci Po co miałbym dzieci szukać? Wrzucam tam zdjęcia do forum dyskusyjne z forum dyskusyjne i piszę z siostrą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17™2 5 Napisano 9 godzin temu Jeszcze Skype mam też od zawsze i też z siostrą sobie gadamy nie raz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
analny 5 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, Pochwa w pochwie 17™2 napisał: Po co miałbym dzieci szukać? Wrzucam tam zdjęcia do forum dyskusyjne z forum dyskusyjne i piszę z siostrą Bo jesteś peedofilem i na to są dowody. Jak oglądam ECPU to tam takich samych jak ty na tym gg łapią. Edytowano 9 godzin temu przez analny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17™2 5 Napisano 9 godzin temu Bo jest problem gdy masz ipada pro jak bardzo szybko podzielić się linkiem z resztą tabletow na androidzie a zwłaszcza video lub zdjęciem i gg daje radę jako pośrednik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17™2 5 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, analny napisał: Bo jesteś peedofilem. Jak oglądam ECPU to tam takich samych jak ty łapią. Nie po prostu ty jesteś biedakiem i nie rozumiesz jak to jest mieć 7 tabletów laptopa i dwa telewizory smart i smartphone albo 6 konsol pod samym telewizorem żeby zapewnić im software w hdd albo locie trzeba se ogarnąć pośrednictwo. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
analny 5 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Pochwa w pochwie 17™2 napisał: Nie po prostu ty jesteś biedakiem i nie rozumiesz jak to jest mieć 7 tabletów laptopa i dwa telewizory smart i smartphone albo 6 konsol pod samym telewizorem żeby zapewnić im software w hdd albo locie trzeba se ogarnąć pośrednictwo. Ty też jesteś biedakiem bo masz telefon z androidem 7 Edytowano 9 godzin temu przez analny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Jukońska 563 Napisano 9 godzin temu 9 minut temu, Pochwa w pochwie 17™2 napisał: Po co miałbym dzieci szukać? Wrzucam tam zdjęcia do forum dyskusyjne z forum dyskusyjne i piszę z siostrą No to z siostrą jesteście chyba ostatnimi użytkownikami GG.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17™2 5 Napisano 9 godzin temu Gg wgrasz fote masz wszędzie gdzie gg Druga możliwość to keep gogle + ibb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 133 Napisano 9 godzin temu a ja lubilem gg,c hetnie sie tam przeniose, jak chcesz lezak to moge zalozyc konto i tam pojde i oleje srafe xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17™2 5 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, analny napisał: Ty też jesteś biedakiem bo masz telefon z androidem 7 Telefon to mam chyba z 5 bo mi lepszy nie potrzebny 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17™2 5 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Śliwka Jukońska napisał: No to z siostrą jesteście chyba ostatnimi użytkownikami GG.. Co chwila coś było nowego nigdy się nie chciało wgrywac i zdechlo i nie ma a gg jak było tak jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17™2 5 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, Śliwka Jukońska napisał: No to z siostrą jesteście chyba ostatnimi użytkownikami GG.. Kolegę jeszcze mam koleicjonera ps1 i big boxow pc tam A reszty dawno nie widziałem wszystko czerwone słońca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17™2 5 Napisano 9 godzin temu Hhttps://ibb.co/T1swWkg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 133 Napisano 9 godzin temu ide sobie pograc bo za duzo tu ludzi, nie chce mi sie pisac z 5 osobami, nara wroce pozniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17™2 5 Napisano 9 godzin temu Fotki można też zapisać nic się nie różni od wysylki na maila tylko kwartał i będzie skasowane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17™2 5 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: ide sobie pograc bo za duzo tu ludzi, nie chce mi sie pisac z 5 osobami, nara wroce pozniej A ja jem czekolade xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 133 Napisano 9 godzin temu to fajnie a ja mam dosc, bo mnie meczy jak 5 osob do mnie pisze wkoorwia mnie to xD wroce moze nad ranem pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17™2 5 Napisano 9 godzin temu 11 minut temu, analny napisał: Ty też jesteś biedakiem bo masz telefon z androidem 7 Telefonu najmniej używam gdyby nie inpost stypiara i ciotka to nie potrzebuje obecnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17™2 5 Napisano 9 godzin temu Teraz zamiast portfela nosze i to jest spoko kiedyś wymienię na iPhone 12 pro w zwyż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 133 Napisano 9 godzin temu (edytowany) mnie telefony tez wkoorwiaja xD jak do mnie ludzie smsy pisza albo dzwonia a ja dopiero sie obudzilem jest 13 to mnie szlag trafia dobrze ze na noc wylaczam telefon, bo jakbym tego nie robil, to juz dawno temu bym telefonem o sciane rzucil i RIP XDD nara B) Edytowano 9 godzin temu przez KochamElcie<3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
analny 5 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Pochwa w pochwie 17™2 napisał: kiedyś wymienię na iPhone 12 pro w zwyż Nie stać cię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
analny 5 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał: mnie telefony tez wkoorwiaja xD jak do mnie ludzie smsy pisza albo dzwonia a ja dopiero sie obudzilem jest 13 to mnie szlag trafia dobrze ze na noc wylaczam telefon, bo jakbym tego nie robil, to juz dawno temu bym telefonem o sciagne rzucil i RIP XDD nara B) Jak klienci się nie będą mogli dodzwonić to alfons się wścieknie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach