Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
MalaL

Seks na pierwszej randce niby nie jest dobrym pomysłem, ale co w przypadku gdy

Polecane posty

dwoje ludzi zna sie online od 3,5 roku? I w koncu sie spotkaja na zywo? Wtedy tez nie jest dobry i nie powinno sie tego robic? 

Siedział robaczek na drzewie i zobaczył jabłuszko! Ale po chwili myśli: ”Poczekam, jabłuszko dojrzeje, będzie jeszcze lepsze”. Przyleciał ptaszek i zobaczył robaczka. Myśli cały happy: ”Jak fajnie, zjem robaczka!” Ale od razu stwierdził: ”Nie, poczekam, aż robaczek zje jabłuszko, będzie jeszcze smaczniejszy”. Na drzewo po cichutku wszedł kot i zobaczył ptaszka. Myśli z radością: ”Mrrr zjem ptaszka!” Ale przyszło mu do głowy: ”Wiem poczekam, aż ptaszek zje robaczka, będzie o wiele lepszy”. W końcu cierpliwość wszystkich została nagrodzona. Jabłko wreszcie dojrzało i tak, jak każdy z nich pomyślał ta zrobił. Robaczek zjadł jabłko, ptaszek robaczka, a kotek zjadł ptaszka. Ale po tym ptaszku taki się zrobił ciężki, że spadł z gałęzi prosto na ogromną kałużę. I jaki z tego morał?

Odp. Im dłuższa gra wstępna, tym bardziej wilgotne futerko!

Po 3,5 roku twoje futerko zrozumiale jest już cieknące 😄

• Haha 2

4 minuty temu, Caryca z czubrycą napisał:

Siedział robaczek na drzewie i zobaczył jabłuszko! Ale po chwili myśli: ”Poczekam, jabłuszko dojrzeje, będzie jeszcze lepsze”. Przyleciał ptaszek i zobaczył robaczka. Myśli cały happy: ”Jak fajnie, zjem robaczka!” Ale od razu stwierdził: ”Nie, poczekam, aż robaczek zje jabłuszko, będzie jeszcze smaczniejszy”. Na drzewo po cichutku wszedł kot i zobaczył ptaszka. Myśli z radością: ”Mrrr zjem ptaszka!” Ale przyszło mu do głowy: ”Wiem poczekam, aż ptaszek zje robaczka, będzie o wiele lepszy”. W końcu cierpliwość wszystkich została nagrodzona. Jabłko wreszcie dojrzało i tak, jak każdy z nich pomyślał ta zrobił. Robaczek zjadł jabłko, ptaszek robaczka, a kotek zjadł ptaszka. Ale po tym ptaszku taki się zrobił ciężki, że spadł z gałęzi prosto na ogromną kałużę. I jaki z tego morał?

Odp. Im dłuższa gra wstępna, tym bardziej wilgotne futerko!

Po 3,5 roku twoje futerko zrozumiale jest już cieknące 😄

xd

Ale to nadal znajomość online i dopiero na żywo okaże się z jaką osobą kontaktowalas się przez ten czas. Teraz bazujesz na tym co ktoś Ci przekazał i cała otoczkę dopisała sobie Twoja glowa... wyobraźnia : ) co do reszty rób jak uważasz, dzieckiem już nie jesteś... to Ty podejmujesz decyzję co jest dla Ciebie ok.

Kłamią, kłamią, nawet bardzo 

Do tego manipulują innymi i zamiast się przyznać do kłamstwa udają dobrych, porządnych, uczciwych, powołują się na wiarę i podają się za wierzących. Czyż wielu na przestrzeni wieków nie mordowalo, podbijało, gwalcilo i grabiło, z Jezusem na ustach.? 

Ano tak się właśnie działo, tak było a prawda wychodziła na jaw... po latach. 

Dnia 1.12.2024 o 12:20, MalaL napisał:

dwoje ludzi zna sie online od 3,5 roku? I w koncu sie spotkaja na zywo? Wtedy tez nie jest dobry i nie powinno sie tego robic? 

a wiesz ci dlaczego to nie jest dobry pomysł? czy tylko powtarzasz plotki zaczytane w pisemku Claudia?

2 godziny temu, Iga.7 napisał:

Kłamią, kłamią, nawet bardzo 

Do tego manipulują innymi i zamiast się przyznać do kłamstwa udają dobrych, porządnych, uczciwych, powołują się na wiarę i podają się za wierzących. Czyż wielu na przestrzeni wieków nie mordowalo, podbijało, gwalcilo i grabiło, z Jezusem na ustach.? 

Ano tak się właśnie działo, tak było a prawda wychodziła na jaw... po latach. 

ja prdle co za dzban wściekły...mordowanie i gwałty od rana na kafe..widać że brakuje bolca..

1 godzinę temu, Ismael de Mexico napisał:

ja prdle co za dzban wściekły...mordowanie i gwałty od rana na kafe..widać że brakuje bolca..

Jak dobrze, że mam cię w ignorze. 😊 A odpisuję z nudów.... 😉 Jaki to relaks, tak cię czytać, po niewczasie... Jaki to spokój i odpływ od szarej i zwykłej codzienności.... 🥱

2 minuty temu, Iga.7 napisał:

Jak dobrze, że mam cię w ignorze. 😊 A odpisuję z nudów.... 😉 Jaki to relaks, tak cię czytać, po niewczasie... Jaki to spokój i odpływ od szarej i zwykłej codzienności.... 🥱

soł?

19 minut temu, Ismael de Mexico napisał:

soł?

🥱🥱🥱

... have a nice day (...). 😘

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!