Gajja 55 Napisano 6 godzin temu (edytowany) mieli niezłą bekę gdy pokazałam im pusie leżaka w spodniach kuzynki Chociaż tam też jest dużo przegrywów to takiego czegoś jeszcze w życiu nie widzieli Edytowano 6 godzin temu przez Gajja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17™2 15 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Gajja napisał: mieli niezłą bekę gdy pokazałam im pusie leżaka w spodniach kuzynki Chociaż tam też jest dużo przegrywów to takiego czegoś jeszcze w życiu nie wydzieli Biedaki pewnie wystarczy allegro odpalić i wpisać sztuczna dopa czy coś pełno w dżinsach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17™2 15 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Gajja napisał: mieli niezłą bekę gdy pokazałam im pusie leżaka w spodniach kuzynki Chociaż tam też jest dużo przegrywów to takiego czegoś jeszcze w życiu nie widzieli Hhttps://ibb.co/80prtNw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 55 Napisano 6 godzin temu Ty świnio. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buongiorno 0 Napisano 6 godzin temu Zamiast się cieszyć życiem obiboka i próbować pomnażać oszczędności to płacze za jakimiś lachonami, że niby to mu życie urzadzi a nie doda problemów, dziwny typ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17™2 15 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Gajja napisał: Ty świnio. Dorośnij Klaudiusz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czyste niebo 13 Napisano 6 godzin temu 9 minut temu, Gajja napisał: mieli niezłą bekę gdy pokazałam im pusie leżaka w spodniach kuzynki Chociaż tam też jest dużo przegrywów to takiego czegoś jeszcze w życiu nie widzieli Pokaż im siebie to będą mieli jeszcze większy ubaw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 55 Napisano 6 godzin temu Na anonimowym koncie już pokazywałam się cała, ale w ubraniu i wszyscy pisali, że świetnie wyglądam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 55 Napisano 6 godzin temu (edytowany) Raz tylko jedna baba się dowaliła, że jestem za chuda, a kilka dni później zaczęła płakać, że nie moze schudnąć, więc wiadomo o co był ból dupki xD ale zostawiłam ją bez komentarza bo nie miałam psychy jej bardziej dołować. Edytowano 6 godzin temu przez Gajja 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czyste niebo 13 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, Gajja napisał: Na anonimowym koncie już pokazywałam się cała, ale w ubraniu i wszyscy pisali, że świetnie wyglądam Twarz też? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17™2 15 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, Gajja napisał: Na anonimowym koncie już pokazywałam się cała, ale w ubraniu i wszyscy pisali, że świetnie wyglądam Pokaż pieroga mi brakuje jeszcze tylko twojego i będzie mega komplet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 55 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Czyste niebo napisał: Twarz też? Nom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 55 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, Pochwa w pochwie 17™2 napisał: Pokaż pieroga mi brakuje jeszcze tylko twojego i będzie mega komplet Masz urojone pierogi, żadne babki z kafe by ci nie dały. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 55 Napisano 6 godzin temu (edytowany) Może Srelcia dała, ale ona jest po 2 porodach. Edytowano 6 godzin temu przez Gajja 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 795 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Gajja napisał: Może Srelcia dała, ale ona jest po 2 porodach. Przykro mi zazdrosna jędzo ale miałam 2 razy CC, skoncz o mnie pisać bo to jest słabe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17™2 15 Napisano 5 godzin temu 11 minut temu, Gajja napisał: Masz urojone pierogi, żadne babki z kafe by ci nie dały. Mam około 10 chodź weź aparat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 55 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Przykro mi zazdrosna jędzo ale miałam 2 razy CC, skoncz o mnie pisać bo to jest słabe. Ogarnij się, ja bym się wstydziła wrabiać facetów w dzieci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 55 Napisano 5 godzin temu I pożegnaj się z kontem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 795 Napisano 5 godzin temu Dobra wystarczy, znajdz sobie rozmowcow na swoim poziomie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 55 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Dobra wystarczy, znajdz sobie rozmowcow na swoim poziomie. Twój poziom to leżaczek i pusia w dżinsach xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17™2 15 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Gajja napisał: Twój poziom to leżaczek i pusia w dżinsach xD Możesz zrobić w dżinsach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czyste niebo 13 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 23 minuty temu, Gajja napisał: Nom. Nie będę oryginalny ale pewnie ciało twoje a twarz kroplewskiej bo ona ci się podoba. Edytowano 5 godzin temu przez Czyste niebo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 55 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Czyste niebo napisał: Nie będę oryginalny ale pewnie ciało twoje a twarz kroplewskiej bo ona co się podoba. Ona już nie ma własnej twarzy. 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cane mangia cane 14 Napisano 5 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czyste niebo 13 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Gajja napisał: Ona już nie ma własnej twarzy. Kroplewskiej dalas bo swojej się wstydzisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowy swir 11 Napisano 5 godzin temu 37 minut temu, Gajja napisał: Na anonimowym koncie już pokazywałam się cała, ale w ubraniu i wszyscy pisali, że świetnie wyglądam Dasz zdj spod prysznica przez drzwiczki ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 55 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, cane mangia cane napisał: Ta przeglądarka aloha się nie sprawdziła. Mam sto razy lepszą, nawet lepszą od opery. Napiszę na priv o jaką chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cane mangia cane 14 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Gajja napisał: Ta przeglądarka aloha się nie sprawdziła. Mam sto razy lepszą, nawet lepszą od opery. Napiszę na priv o jaką chodzi Ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 55 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, nowy swir napisał: Dasz zdj spod prysznica przez drzwiczki ? Nie mogę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 55 Napisano 5 godzin temu Znacie jakieś dziewczyny które chodziły do liceum katol? Jakie one są teraz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach