Pochwa w pochwie 17.™2 18 Napisano 21 godzin temu 3 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: Ja wychodze z basenu juz sobie mysle ze sie zobaczymy dzisiaj, a tu wchodze na forum i patrze ze zemdlala.i jest w szpitalu i mi napisala a ja ja prdl Na nastepny dzien sie wyjeebalem na rowerze i zlamalem nadgarstek i tez wyladowalem w szpitalu, ale kuurwa innym, niestety xD Też dobry agant jesteś lachon przyleciał do uk do ciebie a na rowerze ryzykujesz jazdy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.™2 18 Napisano 21 godzin temu 2 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: Hahah XD Szkoda że nie poroochales pewnie by doszła w 3s Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano 21 godzin temu Wsiadlem na rower ledwo przytomnyzeby jechac na saune/jacuzzi, a od czwartku prawie w ogole nie spalem, bo sluchalem muzyki trance z mojej wiezy i mialem party xD I sie wyjeebalem xD Teraz lepiej nie wychodzic z domu po kilkudniowym party hahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano 21 godzin temu 1 minutę temu, Pochwa w pochwie 17.™2 napisał: Szkoda że nie poroochales pewnie by doszła w 3s Watpie, my nie chcielismy sie ze soba roochac specjalnie, tylko sie spotkac. ew. Polezec ze soba albo sie poprzytulac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.™2 18 Napisano 21 godzin temu 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: Wsiadlem na rower ledwo przytomnyzeby jechac na saune/jacuzzi, a od czwartku prawie w ogole nie spalem, bo sluchalem muzyki trance z mojej wiezy i mialem party xD I sie wyjeebalem xD Teraz lepiej nie wychodzic z domu po kilkudniowym party hahah Ale gruba fabuła szkoda ze nie miałem szansy pojechać do anastazji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano 21 godzin temu No zlamalem sobie nadgarstek i nabawilem sie traumy i balem sie z domu wychodzic, teraz jest lepiej, bo juz nie boje sie wyjsc do miasta, ale wtedy to byla masakra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.™2 18 Napisano 21 godzin temu 1 minutę temu, KochamZuze napisał: PRZYLECIAŁA A FILIP BYŁ TAKIM SPIERRDOXEM JAK TY I UDAWAŁ ŻE MA FOBIE SPOŁECZNĄ ŻEBY TYLKO SIE NIE SPOTKAĆ Jak by lachon przyjechał to by musieli drzwi od klatki wymieniać tak bym wyszedł 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.™2 18 Napisano 21 godzin temu Przed chwilą, KochamZuze napisał: OCZYWIŚCIE PRZECIEŻ DLA CIEBIE WYPRAWA DO GLIWIC Z PODLASIA TO JAK NA KSIĘŻYC BY BYŁA XD No nie miałem jak matki zostawić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano 21 godzin temu A Katiuszka.miala.siniaki i pekniete zebro i nie chciala specjalnie, zebym ja zobaczyl w takim stanie pierwszy eaz w zyciu, no i niestety minelismy sie, spadam pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.™2 18 Napisano 21 godzin temu A czemu z podlasia gdzie to jest wgl? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.™2 18 Napisano 21 godzin temu Przed chwilą, KochamZuze napisał: Jakby przyjechała to byśi narobił w nachy ze straaachu xD Nie jak kuzynka przyjechała to wyszedłem tak prawie te drzwi wyjèbalem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.™2 18 Napisano 21 godzin temu Przed chwilą, KochamZuze napisał: tam gdzie mieszkasz od 40 lat Nigdy tam nie byłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano 21 godzin temu Nie.klamalem Katiiszki, bo faktycznie balem sie wyjsc z domu, zlamalem sobie dwie kosci w nadgarstku i nabawilem sie traumy, a ona tez poobijana, niestety, do tego nigdy mi nie wybaczy, a tak to mi pisala, ze jestem cudowny i mnie kocha, i bylismy juz umowieni na kawe razem i mielismy jechac do Polski, a tu chooy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.™2 18 Napisano 21 godzin temu 2 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: A Katiuszka.miala.siniaki i pekniete zebro i nie chciala specjalnie, zebym ja zobaczyl w takim stanie pierwszy eaz w zyciu, no i niestety minelismy sie, spadam pa A ja bym poszedł do anastazji nawet jakby miała covida Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano 21 godzin temu Nie bala.sie mnie dopoki nie wyladowala w szpitalu, przez to ze zemdlala.to jej odjeebalo, a ja na nastepny dzien sobie zlamalem nadgarstek i przezylem szok i nawet w szpitalu mialem wizyte w zwiazku traumami po wypadkach wiec spadaj praavik i nie wkuurwiaj mnie szczerbaty goblinie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.™2 18 Napisano 21 godzin temu Wtedy bo później wszystko mnie zawiodla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano 21 godzin temu No trudno nigdy sie.nie.zobaczymy, za bardzo sie.podniecila i zemdlala.i wszystko zjeebala, to nie moja wina, lezak ma.racje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano 21 godzin temu Spadam, pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.™2 18 Napisano 21 godzin temu 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: No trudno nigdy sie.nie.zobaczymy, za bardzo sie.podniecila i zemdlala.i wszystko zjeebala, to nie moja wina, lezak ma.racje Ta blondynka malowana była jakaś dziwna no a masz pewność że była naprawdę e tym uk? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.™2 18 Napisano 21 godzin temu Może fejk jakiś ciebie wkrecal i wszystko zmyslil? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano 21 godzin temu Nie mam pewnosci Moze te foty wszystkie.to bylo AI tylko Nigdy sie juz nie.dowiem Bylo minelo, szkoda ze to sie tak skonczylo tylko przykro, a ja znowu jestem sam, a juz myslalem, ze jakis cud sie wydarzyl Spadam lezak, do jutra, pa.xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano 21 godzin temu Jeszcze mialem delirke.bo od czwartku do niedzieli wieczoru sluchalem caly czas muzyki trance z wiezy i nie spalem do tego mialem zejscie okropne po dragach po weekendzie, a jeszcxe w pon sie wyjeebalem na rowerze i w tskim stanie katiuszka.jeszcze chxiala.zebym z nia jechal do polski, ja jej napisalem ze cie pojeebalo ze gdziekolwiek pojade no i chooy nagle w kilka dni po prostu wszystko jeeblo, ona.sie wyleczyla i dobre wyniki a ja sie rozjeebalem to byl straszny miesiac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.™2 18 Napisano 21 godzin temu 6 minut temu, KochamElcie<3 napisał: Nie mam pewnosci Moze te foty wszystkie.to bylo AI tylko Nigdy sie juz nie.dowiem Bylo minelo, szkoda ze to sie tak skonczylo tylko przykro, a ja znowu jestem sam, a juz myslalem, ze jakis cud sie wydarzyl Spadam lezak, do jutra, pa.xD Brzmi niewiarygodnie żeby lachon do uk i akurat zemdlal i nie chciał odwiedzin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.™2 18 Napisano 21 godzin temu Tu pełno gejow siedzi musisz brać zdjęcia pochwy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano 21 godzin temu Jeszcze mialem delirke.bo od czwartku do niedzieli wieczoru sluchalem caly czas muzyki trance z wiezy i nie spalem do tego mialem zejscie okropne po dragach po weekendzie, a jeszcxe w pon sie wyjeebalem na rowerze i w tskim stanie katiuszka.jeszcze chxiala.zebym z nia jechal do polski, ja jej napisalem ze cie pojeebalo ze gdziekolwiek pojade no i chooy nagle w kilka dni po prostu wszystko jeeblo, ona.sie wyleczyla i dobre wyniki a ja sie rozjeebalem to byl straszny miesiac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.™2 18 Napisano 21 godzin temu Może jakiś typ se babe udawal nie wiem anastazje to wiedziałem widziałem ją na sympatii zanim tutaj się pojawila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano 21 godzin temu Ale.ona byla u mnie na forum i w.ogole mi tyle o sobie napisala ze szkoda gadac w ogole, tez mi odjeebalo przez to co mi pisala, no niestety tak to bywa, zycie Pozdro jutro bede pa xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano 21 godzin temu (edytowany) Ze 2000 postow nabilismy a ona pisala mi wszystko o sobie i swojej rodzinie xD O zadnym lachonie nie wiem co o niej, ja prdl wszystko o niej wiem xD Edytowano 21 godzin temu przez KochamElcie<3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano 21 godzin temu Spadam juz.lepiej, pa.;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.™2 18 Napisano 21 godzin temu 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: Ale.ona byla u mnie na forum i w.ogole mi tyle o sobie napisala ze szkoda gadac w ogole, tez mi odjeebalo przez to co mi pisala, no niestety tak to bywa, zycie Pozdro jutro bede pa xD Było napisać żeby dała zdjęcie ze szpitala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach