E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 807 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, aaaaaaaaa napisał: Taki prlowski jamnik? Nie, zelmer podpowiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 129 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Żaba Monìka napisał: Idę spać, bo czuję się napastowana seksualnie. Dobranoc dziewczyny! Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 807 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, aaaaaaaaa napisał: Taki prlowski jamnik? Nie az tak starym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 786 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, aaaaaaaaa napisał: Niby potrafi ale oni to takie wielkie dzieci we mgle. Uwazam ze łatwo ich omamić półśrodkami. Uwazam tez ze maja wadę wzroku Podtrzymuję co napisałam. Musisz być ładna i zgrabna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 17 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Żaba Monìka napisał: Idę spać, bo czuję się napastowana seksualnie. Dobranoc dziewczyny! Czekej, ja jeszcze nie zaczęłam molestowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meteor257 40 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Żaba Monìka napisał: Idę spać, bo czuję się napastowana seksualnie. Dobranoc dziewczyny! Tylko z dziewczynami się żegnasz ? To dyskryminacja ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 129 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Nie, zelmer podpowiem. Aa to już nowoczesny:) ja miałam kiedys taki jamnik od ciotki ciezki jak cholera i rysował mi podłogę ale ciągnął tak ze niejedna kafeterianka mogła sie schować * * meteor vibe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 129 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, przewr(l)otna napisał: Podtrzymuję co napisałam. Musisz być ładna i zgrabna. Ale to nie o mnie nawet chodzi widze tez co mówią o osobach 3 wg mnie im wiele do szczęścia nie trzeba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 807 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, aaaaaaaaa napisał: Aa to już nowoczesny:) ja miałam kiedys taki jamnik od ciotki ciezki jak cholera i rysował mi podłogę ale ciągnął tak ze niejedna kafeterianka mogła sie schować * * meteor vibe Zelmer meteor tez ciagnał dobrze. Ja wiem o jakim jamniku mówisz, stoją u mnie na działce 2 takie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 129 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Zelmer meteor tez ciagnał dobrze. Ja wiem o jakim jamniku mówisz, stoją u mnie na działce 2 takie. Nom ciężkie i bez kółek wiec trzeba było cholerstwo nosić. tez mowie dobranoc chciałabym zwalić na meteora ale po prostu boli mnie głowa trzymajta sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 786 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Nie, zelmer podpowiem. Miałam . Ssanie w nim było takie, że dywan się unosił ze specjalnym filtrem dla alergików. Moj był ciemno zielony z brokatem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 807 Napisano 5 godzin temu W takim razie dobranoc. (dziewczyny) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 17 Napisano 5 godzin temu Czy ja też muszę być taka kurtularna i się żegnać? No dopsz, dobranoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 807 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, przewr(l)otna napisał: Miałam . Ssanie w nim było takie, że dywan się unosił ze specjalnym filtrem dla alergików. Moj był ciemno zielony z brokatem Mój tez taki ciemno zielony, zelmery to miałam ze 3-4 modele, kazdy dobrze ciagnał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meteor257 40 Napisano 5 godzin temu 9 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Mi osobiscie ten nick kojarzy sie z moim ulubionym starym odkurzaczem. Meteory są fajne i mają fajny długi wąż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 807 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, meteor257 napisał: Meteory są fajne i mają fajny długi wąż Jak większość odkurzaczy chyba. xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meteor257 40 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, aaaaaaaaa napisał: chciałabym zwalić na meteora ... Nie jestem taki łatwy, o moje fotki trzeba długo zabiegać ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pearl 33 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, przewr(l)otna napisał: Miałam . Ssanie w nim było takie, że dywan się unosił ze specjalnym filtrem dla alergików. Moj był ciemno zielony z brokatem Bordowy u mnie był, metalik brokat można powiedzieć. Meteor, mocny był .Rura nie była taka długa, teraz są dłuższe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pearl 33 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Jak większość odkurzaczy chyba. xD Nie. Kiedyś były krótsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meteor257 40 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Jak większość odkurzaczy chyba. xD Ale ja jestem oryginał bo mój wąż nie wciąga tylko wypycha różne substancje ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 786 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Mój tez taki ciemno zielony, zelmery to miałam ze 3-4 modele, kazdy dobrze ciagnał. Teraz ciężko taki kupić, większość do powierzchni twardych. Ludzie rezygnują z dywanów. Stwierdzam, że wszystko teraz produkuje się od czapy. Okleiny na meblach słabe, kanapy najczęściej bez sprężyn (same dechy). Na 1 rzut oka wszystko śliczne, ale nietrwałe. Też już znikam i mówię wszystkim dobranoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 786 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, Pearl napisał: Bordowy u mnie był, metalik brokat można powiedzieć. Meteor, mocny był .Rura nie była taka długa, teraz są dłuższe Ja miałam dwie rury w komplecie. Przy moim wzroście, aż nadto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meteor257 40 Napisano 5 godzin temu To i ja idę, dobranoc cnoteczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 807 Napisano 5 godzin temu 9 minut temu, meteor257 napisał: Ale ja jestem oryginał bo mój wąż nie wciąga tylko wypycha różne substancje ... To faktycznie oryginał... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 807 Napisano 5 godzin temu 8 minut temu, przewr(l)otna napisał: Teraz ciężko taki kupić, większość do powierzchni twardych. Ludzie rezygnują z dywanów. Stwierdzam, że wszystko teraz produkuje się od czapy. Okleiny na meblach słabe, kanapy najczęściej bez sprężyn (same dechy). Na 1 rzut oka wszystko śliczne, ale nietrwałe. Też już znikam i mówię wszystkim dobranoc. W 2017 roku wprowadzono zakaz w całej UE sprzedazy odkurzaczy powyzej 900 W. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 786 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: To faktycznie oryginał... Jakbyśmy nie wiedziały, że faceci sikają. Pffff. Też mi oryginał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 786 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: W 2017 roku wprowadzono zakaz w całej UE sprzedazy odkurzaczy powyzej 900 W. Wiem. Właśnie w tym roku kupowaliśmy wszystko do nowego mieszkania i facet nam to w sklepie uzmysłowił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 807 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, przewr(l)otna napisał: Wiem. Właśnie w tym roku kupowaliśmy wszystko do nowego mieszkania i facet nam to w sklepie uzmysłowił. Ja pamietam chyba zelmer jupiter dla porownania miał 2100 W. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.™2 18 Napisano 5 godzin temu 8 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: W 2017 roku wprowadzono zakaz w całej UE sprzedazy odkurzaczy powyzej 900 W. Używanych też bo mam jaminka do opchnięcia xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 807 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Pochwa w pochwie 17.™2 napisał: Używanych też bo mam jaminka do opchnięcia xD Chyba tylko nowych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach