Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Czyste niebo

ANIA NIE ANNA WRÓCIŁA

Polecane posty

Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał:

Ze 2000 postow nabilismy a ona pisala mi wszystko o sobie i swojej rodzinie xD

O zadnym lachonie nie wiem co o niej, ja prdl wszystko o niej wiem xD

Nie wiem żeby lachon aż do uk polecial a była kiedyś prostytutka? 

Przed chwilą, Pochwa w pochwie 17.™2 napisał:

Było napisać żeby dała zdjęcie ze szpitala 

Dawala.zdjecia swojej reki ze szpitala i jak byla do jakiejs aparatury podlaczona, ale miala.raczke.sliczna, a ja tak patrzylem tylko na to foto i sobie myslalem ale bym wycalowal ta piekna raczke masakra 

Przed chwilą, Pochwa w pochwie 17.™2 napisał:

Nie wiem żeby lachon aż do uk polecial a była kiedyś prostytutka? 

Nie xD

Ja.miale. do niej leciec juz bilet kupilem xD

Kumpel mial mnie zawiezc na.lotnisko xD

To ona wymyslila ze przyleci do uk odwiedzix rodzine i po mnie.przyjedzie i zabierze mnie do Polski i pojedziemy razem przez Europe samochodem xD

No i chooy xD 

Dawala.zdjecia swojej reki ze szpitala i jak byla do jakiejs aparatury podlaczona, ale miala.raczke.sliczna, a ja tak patrzylem tylko na to foto i sobie myslalem ale bym wycalowal ta piekna raczke masakra 

Dziwna sprawa 

Ja.miale. do niej leciec juz bilet kupilem xD

Kumpel mial mnie zawiezc na.lotnisko xD

To ona wymyslila ze przyleci do uk odwiedzix rodzine i po mnie.przyjedzie i zabierze mnie do Polski i pojedziemy razem przez Europe samochodem xD

No i chooy xD 

Takie są lachona anastazje chciała do Afryki mnie zabrać na wycieczkę romantyczne 

• Haha 1

No jakbysmy mieli razem byc w lozku to tez dziwne, bo ona od dawna bez chlopa.a ja nigdy z dziewczyna w lozku nie spalem, dlatego koledzy anglicy sie smiali, ze to jakis cud, ze ja bede w lozku z dziewczyna, a Bog wysluchal moich modlitw xD

Wszystko bylo pieknie dopoki, ona sie nie wyjeebala.w hotelu a ja nie wyjeebalem sie na rowerze xD 

Po tym wypadku mi nagle.zaczela.pisac.takie rzeczy ze mnie wkurzala.prawie codziennie no odjeebalo jej po tym jak zemdlala, powaznie

Tak to byla.taka kochana i wspaniala.dziewczyna, a po tym wypadku sie zmienila, wiem co pisze, i dlatego tak bardzo placze, bo nie wiem co sie z nia stalo, a ona sie bardzo niemila.dla mnie zrovila po wypadku, a tak to taka nie byla, to straszne lezak, spadam bo mi sie.plakac chce do jutra

1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał:

No jakbysmy mieli razem byc w lozku to tez dziwne, bo ona od dawna bez chlopa.a ja nigdy z dziewczyna w lozku nie spalem, dlatego koledzy anglicy sie smiali, ze to jakis cud, ze ja bede w lozku z dziewczyna, a Bog wysluchal moich modlitw xD

Wszystko bylo pieknie dopoki, ona sie nie wyjeebala.w hotelu a ja nie wyjeebalem sie na rowerze xD 

To byś się pozlewal 5x pod rząd fajnie też 

Po tym wypadku mi nagle.zaczela.pisac.takie rzeczy ze mnie wkurzala.prawie codziennie no odjeebalo jej po tym jak zemdlala, powaznie

Tak to byla.taka kochana i wspaniala.dziewczyna, a po tym wypadku sie zmienila, wiem co pisze, i dlatego tak bardzo placze, bo nie wiem co sie z nia stalo, a ona sie bardzo niemila.dla mnie zrovila po wypadku, a tak to taka nie byla, to straszne lezak, spadam bo mi sie.plakac chce do jutra

Ja też nie wiem co się stało anastazji i dlaczego 

• Haha 1

22 minuty temu, Pochwa w pochwie 17.™2 napisał:

Takie są lachona anastazje chciała do Afryki mnie zabrać na wycieczkę romantyczne 

No lachon taką wizje miał ja bardziej taką że 2tyg z łóżka nie wychodzimy chyba że na zakupy 

12 minut temu, KochamZuze napisał:

Ciekawe gdzie byś napisał jak ty nie masz do niej kontaktu

Mam jakieś e-maile telefon te waczapy coś tam mi dawala ja to gdzieś wyeksportowalem ale nie wiem gdzie musiałbym szukać na pendrive sony 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się