Pochwa w pochwie 17.™2 18 Napisano 21 godzin temu Czasem się zastanawiam czy dobrze zrobiłem nie informując jej o samodzielności bez matki 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.™2 18 Napisano 20 godzin temu Nie znam powodu goustingu bo jak np o stratę kasy to nie warto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.™2 18 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, KochamZuze napisał: Tylko że wtedy byś musiał ty też mieć meila albo numer telefonu żeby do niej napisać Na poczcie to pisaliśmy czasem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.™2 18 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, KochamZuze napisał: Pewnie czasami tu wchodzi i zobaczyła że teraz jesteś na utrzymaniu ciotki Nie jestem na utrzymaniu cioci tylko depozytu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.™2 18 Napisano 20 godzin temu 2 minuty temu, KochamZuze napisał: Zdjęcie byczego Swoje lol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.™2 18 Napisano 20 godzin temu Byczy jest brzydszy i niższy po chooj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.™2 18 Napisano 20 godzin temu 7 minut temu, KochamZuze napisał: Pewnie czasami tu wchodzi i zobaczyła że teraz jesteś na utrzymaniu ciotki Masz moje wpływy i opłaty nigdzie mi ciotka nie płaci za nic Hhttps://ibb.co/k6QjPYT Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.™2 18 Napisano 20 godzin temu 3k konta oszczędności a 1 cofnalem bo mi się udało ogarnąć allegro i co na raty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.™2 18 Napisano 20 godzin temu Jeszcze może być przypadku że ona mitomanila i robi rokse żeby się utrzymać na bieżąco w takim wypadku już 8 mcy daje dopy typom niepotrzebnie lol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.™2 18 Napisano 20 godzin temu Tak to jest jak się mitomani później ciężko odkrecic farmaxony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.™2 18 Napisano 20 godzin temu Z drugiej strony po co miałbym ją nagonic jak tak odwalila sama ewentualnie powinna chcieć i się wytłumaczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.™2 18 Napisano 20 godzin temu Pewnie bym wybaczyl i się zakochał na nowo bo taki jestem za dobry Idę spać dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vladislava Srăkulea 7 Napisano 19 godzin temu Gruby znowu z wódą przedobrzył. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano 15 godzin temu No przekichane lezak, aja.sie dziwnie czuje, jakbym wczoraj wypil alko a dzisiaj sie budze trzezwy i co ja wczoraj zrobilem. XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano 12 godzin temu Chce mi sie gdzies isc daleko na spacer za miasto niebawem, musze sie nastawic psychicznie, moze wieczorem albo noca... ^^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano 12 godzin temu dobra ide sobie gdzies daleko na spacer, i plywanie w rzece i robic strone internetowa swoja i testowac software na serwerach, zegnajcie jak cos to jestem u mnie na forum, albo na irc lub w bajorku sie kapie, papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano 12 godzin temu na koniec napisze ze sie ciesze ze nie pojechalemw zadne gory do polski i zostalem w Anglii xD narka xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach