Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Daniel86

Związek osób niepełnosprawnych intelektualnie

Polecane posty

Witam. Co Wy sądzicie o tego typu związkach? Wy jesteście za czy przeciw? Co Wy byście zrobili, gdyby Wasze niepełnosprawne intelektualnie dziecko weszło w taki związek? Czy i na jakich zasadach Wy byście pozwolili swojemu dziecku na taki związek?

21 minut temu, Daniel86 napisał:

Witam. Co Wy sądzicie o tego typu związkach? Wy jesteście za czy przeciw? Co Wy byście zrobili, gdyby Wasze niepełnosprawne intelektualnie dziecko weszło w taki związek? Czy i na jakich zasadach Wy byście pozwolili swojemu dziecku na taki związek?

Planując dzieci zadbałbym żeby nie były niepełnosprawne intelektualnie. Od tego są badania prenatalne np.

2 godziny temu, Siurentajski napisał:

Planując dzieci zadbałbym żeby nie były niepełnosprawne intelektualnie. Od tego są badania prenatalne np.

Więc co Ty na to, że niektóre przyczyny niepełnosprawności intelektualnej mogą wystąpić po lub nawet w trakcie porodu?

Ale trzymając się tematu, co Ty byś zrobił w takiej sytuacji?

15 minut temu, Daniel86 napisał:

Więc co Ty na to, że niektóre przyczyny niepełnosprawności intelektualnej mogą wystąpić po lub nawet w trakcie porodu?

Ale trzymając się tematu, co Ty byś zrobił w takiej sytuacji?

Nie wiem. Nie zastanawiałem się nad tym, bo ostatnia rzecz jakiej bym chciał to mieć intelektualnie niepełnosprawne dziecko

• Thanks 1

4 godziny temu, Siurentajski napisał:

Jesteś deebilem który nie ma pojęcia o czym pisze, ale zasiłki są, nepotyzm od babci partyjniczaki z PZPR też ci dużo w życiu pozałatwiał tam gdzie inni muszą dochodzić sami, na podstawie własnych umiejętności i możliwości, a nie z powodu pochodzenia.  

3 minuty temu, kopanie po brzuchu napisał:

Jesteś deebilem który nie ma pojęcia o czym pisze, ale zasiłki są, nepotyzm od babci partyjniczaki z PZPR też ci dużo w życiu pozałatwiał tam gdzie inni muszą dochodzić sami, na podstawie własnych umiejętności i możliwości, a nie z powodu pochodzenia.  

Nie wiem gdzie mi ten nepotyzm coś załatwił. Po prostu jestem zdolny i tyle.

Speaking of - jak tam twoje teorie o tym stresie który jest spowodowany jeżdżeniem samochodem?

2 minuty temu, Siurentajski napisał:

Po prostu jestem zdolny i tyle.

Nie jesteś, jesteś częścią lkomunistycznej koteri której się pod duupą pali co raz bardziej. Zaabijać was to nie grzech, bo NPC to nie człowiek. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się