Pochwa w pochwie 17.™2 18 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Chyba tylko nowych. Ja go używałem do dmuchania stacjonarki xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.™2 18 Napisano 8 godzin temu Rure z tyłu wkladasz i dmucha xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.™2 18 Napisano 8 godzin temu A z dmuchaniem jest tak że nie jest potrzebne dopóki w końcu jest xd i jak nie ma czym przedmuchac to jest problem xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZłyKróliczek 287 Napisano 20 minut temu (edytowany) 12 godzin temu, libedowsky napisał: nie mam 175cm jednak nie pisałem widzę. tak jestem mały ale nie az tak no babochłop wiec to musi byc milosc Pisałeś. Że masz 1, 70 z hakiem. Niektóre kurduple nie mają kompleksów, więc nie mają potrzeby wyzywać wyższych kobiet, a szczególnie tych z normalnym dla kobiet wzrostem. Ty widocznie jesteś w kategorii kurdupel zakompleksiony na swoim wzroście Edytowano 19 minut temu przez ZłyKróliczek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZłyKróliczek 287 Napisano 15 minut temu 8 godzin temu, meteor257 napisał: Na plaży pokazujesz się w stroju to i tutaj możesz a faceci też obsmarują ( swoje gatki nasieniem ... ) A ty przepraszam masz polucje w gacie jak 13-latek? Ja prdl, onan alert! Nie wiem, co trzeba mieć w głowie, żeby sądzić, że kobiety chcą czytać takie teksty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 385 Napisano 12 minut temu 7 minut temu, ZłyKróliczek napisał: Pisałeś. Że masz 1, 70 z hakiem. Niektóre kurduple nie mają kompleksów, więc nie mają potrzeby wyzywać wyższych kobiet, a szczególnie tych z normalnym dla kobiet wzrostem. Ty widocznie jesteś w kategorii kurdupel zakompleksiony na swoim wzroście 177 dokładnie. I BMI powyżej 25 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 46 Napisano przed chwilą Święto trzeba ogłosić. Temat przetrwał od wczoraj. 🥳 Idzie lepsze na Kafeterii!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach