Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
KochamElcie<3

Ale wczoraj w sklepie widzialem zajeebistego lachona ze Szwecji, normalnie cudo blondi i darla mi sie do ucha gadajac po szwedzku do kogos na tel XDD

Polecane posty

6 minut temu, KochamElcie<3 napisał:

Co za marzenie ja pieerdole a ja nawet sie nie odezwalem do niej

Zmęczyli mnie chyba pójdę spać jutro tu wchodzę dopiero po robocie pokoju albo hipermarket 

ja sobie zamowilem czarna konsole i bedzie fajnie jak bedzie ciemno i czarno w pokoju u mnie i na czarnej konsoli bede sobie gral w gierki z wii albo ps2 😄😄 i bede widzial tylko fajny kolorowy obraz 😄

ale fajnie jest jak czarne sciany i z tv leci obraz 😄

czarny kolor fajny do pokoju i ogladania TV 😄 jak dla mnie xD bo jak jest ciemno to widac fajnie tylko sam obraz, bez ramy itp. 😄

ja kiedys mialem laptopa acer z hdmi i chodzilem z kumplem do znajomych z lasu i ogladalismy tam filmy w nocy hahah i super bylo jak widac bylo sam obraz tylko bez ramy laptopa 😄 jak z jakiegos projektora niezlego obraz 😄 bo czarno bylo 😄

pamietam jak kiedys marzylem sobie ze opuszcze UK i polece do Szwecji zaczac nowe zycie xD

a kilka lat pozniej wyczytalem w necie ze tam podobno duzo bambusow i arabow i troche mi sie zyc odechcialo, lezak xD

moglem jej sie zapytac czy mnie do Szwecji ze soba zabierze to poznam jej rodzicow XDD

kase na bilet mam, mozemy leciec jutro 😄

ide sobie do sklepu po platki sniadaniowe za 3.50 funtow a tutaj nagle w kolejce za mna podchodzi szwedzki lachon i gada do tel i miala sluchawki bluetooth na glowie i dala ryja i obok mnie stala i to chyba szwedzki byl, co za jezyk w ogole ja prdl

a jakie miala blond brwi a nie ze czarne brwi a blond wlosy, bo farbowany blond, najprawdziwszy swedish lachon masakra jakas

piekna byla fajnie bylo popatrzec przez chwile na takie cudo 😄

ale po szwedzku to bym sie z nia nie dogadal, bo nie umiem szwedzkiego XD

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować