Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Lèa

Uwodził i zrezygnował?

Polecane posty

Pomożcie zrozumieć:) Niedawno pisałam tutaj z zapytaniem jak długo można uwodzić kobietę,pytałam też czy to możliwe że przez te pół roku facet się nie zaangażował. Czy to możliwe.

Jest ciąg dalszy tej historii..

Spotkaliśmy się nieplanowanie i sprawy posunęły się za daleko.. mianowicie,chwila sam na sam,gęsto. Rozmowa o tym co się dzieje między nami. Przypomnę że to mój dawny kolega,znamy sìę dobre 10 lat. Pytania czego byśmy od siebie chcieli. Nic nie możemy od siebie chcieć bo oboje w związkach 

Cdn

I kiedy już wyjaśniliśmy sobie że nic nie może między nami być i miałam już wyjść..słyszę zaczekaj.

Żarty,flirty żeby mnie zatrzymac i w pewnym momencie doszło do pocałunku itd. Poniosło nas..do seksu nie doszło a mogło i jak już do nas dochodziło co sie dzieje to powiedział mi że marzył o mnie przez całe studia.. że jestem 10/10,że nigdy nie zdradził dziewczyny a to nie powinno się wydarzyc. Potwierdziłam i ja ze to nie powinno mieć miejsca.

Na drugi dzień zadzwonił i pytał jak się z tym czuję . Powiedział też że dopóki oboje jesteśmy w związkach to nic miedzy nami więcej nie będzie. 

Ja coś przeczuwam że on się we mnie podko...e. To jak patrzył mi w oczy i jak był czuły w pewnych momentach..plus to jaki jest opiekuńczy w stosunku do mnie. Jak to sprawdzić zeby się upewnić.? Doradzi ktoś z doświadczeniem?

To nie takie proste. Ja jestem w 17letnim,dobrym zwiazku.(choć w kryzysie) mam poukladane życie. 

Kolega jest ode mnie młodszy. Jest w 4letnim związku.Moja dojrzałość życiowa a jego to dwa światy..

To był tylko miły flirt a teraz czuję że coś więcej się dzieje niż podejrzewałam. Niczego nie oczekuję i to że przeczuwam jakieś jego uczucia,miesza mi w głowie.

Nie chcę go zranić aaaaa nie tak miało być. Szalenie mnie pociąga to fakt ale nie zakładałam takiego scenariusza

Gdybys byla faktycznie w dobrym zwiazku to by to tego wszystkiego o czym piszesz nie doszlo. Dodajesz do rzeczywistosci kupe iluzji a to sie na ogol dobrze nie konczy. To tyle w temacie. Pozdrawiam.

• Thanks 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się