martymart 0 Napisano 11 godzin temu Dzień dobry wszystkim, Potrzebuje astrologicznej pomocy - mianowicie zbieram osoby w moim badaniu. Jest to badanie do mojej pracy magisterskiej i brakuje mi jeszcze trochę osób. Będę bardzo bardzo wdzięczna, za każda wypełnioną ankietę <3 Badanie jest anonimowe!! Z góry bardzo dziękuję za każdą pomoc! :) Link do badania: qualtricsxmfwghx79vj.qualtrics.com/jfe/form/SV_00dbPkSnT6sqeIm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2033 Napisano 11 godzin temu Dziwny link... w takie nie zaglądam, ale możesz napisać na jaki temat jest to badanie... co w nim porusza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martymart 0 Napisano 10 godzin temu Hej, badanie mierzy zrozumienie tekstów wśród różnych grup. Nic strasznego, badanie jest anonimowe, a link jest całkowicie bezpieczny. Wszystkie dane są od razu na pierwszej stronie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 490 Napisano 10 godzin temu 12 godzin temu, marawstala napisał: Dziwny link... w takie nie zaglądam, ale możesz napisać na jaki temat jest to badanie... co w nim porusza. Imię, wiek, miejscowość, panna, wdowa czy rozwódka, preferencje seksualne oraz co lubisz jeść na śniadanie i podobne pytania na wstępie. A później oświadczenie, że sobie nie rościsz gdyby użyto twoich słów. 'Jestem studentką na Uniwersytecie SWPS w Warszawie. Poniższe badanie realizowane jest w ramach mojej pracy magisterskiej, której promotorką jest dr hab. S.B. Celem tego badania jest zmierzenie rozumienia tekstów wśród różnych grup. Proszę o uważne zapoznanie się z informacjami zamieszczonymi poniżej i wyrażenie zgody na udział w badaniu. Niniejszy dokument, potwierdzający zgodę na udział w badaniach będzie przechowywany zgodnie z zasadami przechowywania dokumentacji poufnej. W przypadku pytań lub wątpliwości, na każdym etapie badania, a także po jego zakończeniu, prosimy kontaktować się z osobą odpowiedzialną za badanie. Informacja dotycząca przetwarzania danych osobowych: Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest SWPS Uniwersytet Humanistycznospołeczny. Dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie w celu opracowania wyników z badania i zostaną zanonimizowane na tym etapie...' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2033 Napisano 9 godzin temu 32 minuty temu, Seven napisał: Imię, wiek, miejscowość, panna, wdowa czy rozwódka, preferencje seksualne oraz co lubisz jeść na śniadanie i podobne pytania na wstępie. A później oświadczenie, że sobie nie rościsz gdyby użyto twoich słów. 'Jestem studentką na Uniwersytecie SWPS w Warszawie. Poniższe badanie realizowane jest w ramach mojej pracy magisterskiej, której promotorką jest dr hab. S.B. Celem tego badania jest zmierzenie rozumienia tekstów wśród różnych grup. Proszę o uważne zapoznanie się z informacjami zamieszczonymi poniżej i wyrażenie zgody na udział w badaniu. Niniejszy dokument, potwierdzający zgodę na udział w badaniach będzie przechowywany zgodnie z zasadami przechowywania dokumentacji poufnej. W przypadku pytań lub wątpliwości, na każdym etapie badania, a także po jego zakończeniu, prosimy kontaktować się z osobą odpowiedzialną za badanie. Informacja dotycząca przetwarzania danych osobowych: Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest SWPS Uniwersytet Humanistycznospołeczny. Dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie w celu opracowania wyników z badania i zostaną zanonimizowane na tym etapie...' : ) zerknęłam na ankietę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2033 Napisano 9 godzin temu 1 godzinę temu, martymart napisał: Hej, badanie mierzy zrozumienie tekstów wśród różnych grup. Nic strasznego, badanie jest anonimowe, a link jest całkowicie bezpieczny. Wszystkie dane są od razu na pierwszej stronie. Z ciekawości sprawdziłam (nie wypełniłam do końca, ale wiem o co biega... ten tekst do czytania ze zrozumieniem jest chyba celowa chaotycznie pisany i trochę jakby był tłumaczony w translatorze... może celowo, żeby ciężej było zapamiętać istotne informacje. : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2033 Napisano 9 godzin temu Nic więcej nie napiszę bo badanie jest tajne przez poufne : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 490 Napisano 9 godzin temu 11 godzin temu, marawstala napisał: : ) zerknęłam na ankietę... Nie mogło być inaczej i w wypadku moim. Zatrzymałam się w rubryczce o preferencjach. To jest po prostu niewiarygodne co też ludzie wymyślają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martymart 0 Napisano 9 godzin temu 45 minut temu, Seven napisał: Imię, wiek, miejscowość, panna, wdowa czy rozwódka, preferencje seksualne oraz co lubisz jeść na śniadanie i podobne pytania na wstępie. A później oświadczenie, że sobie nie rościsz gdyby użyto twoich słów. 'Jestem studentką na Uniwersytecie SWPS w Warszawie. Poniższe badanie realizowane jest w ramach mojej pracy magisterskiej, której promotorką jest dr hab. S.B. Celem tego badania jest zmierzenie rozumienia tekstów wśród różnych grup. Proszę o uważne zapoznanie się z informacjami zamieszczonymi poniżej i wyrażenie zgody na udział w badaniu. Niniejszy dokument, potwierdzający zgodę na udział w badaniach będzie przechowywany zgodnie z zasadami przechowywania dokumentacji poufnej. W przypadku pytań lub wątpliwości, na każdym etapie badania, a także po jego zakończeniu, prosimy kontaktować się z osobą odpowiedzialną za badanie. Informacja dotycząca przetwarzania danych osobowych: Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest SWPS Uniwersytet Humanistycznospołeczny. Dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie w celu opracowania wyników z badania i zostaną zanonimizowane na tym etapie...' Hej, chyba trafiłas na inny link, w mojej ankiecie nie ma nic o preferencjach seksualnych ani co jesz na śniadanie, a już na pewno nie pytam o imię . Nie to jest przedmiotem badania Te dane (Wiek, miejścowość), to jedynie dane demograficzne, zbierane przy każdym istotnym naukowo badaniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2033 Napisano 9 godzin temu 6 minut temu, Seven napisał: Nie mogło być inaczej i w wypadku moim. Zatrzymałam się w rubryczce o preferencjach. To jest po prostu niewiarygodne co też ludzie wymyślają. .) może to było jakieś badanie dotyczące funkcjonowania półkul mózgowych... bo każda na co innego zwraca uwagę. A może coś innego... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martymart 0 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, marawstala napisał: .) może to było jakieś badanie dotyczące funkcjonowania półkul mózgowych... bo każda na co innego zwraca uwagę. A może coś innego... Jak zrobisz badanie to się dowiesz Naprawdę nie gryzie, a pomożecie mi przy mojej pracy magisterskiej ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2033 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, martymart napisał: Jak zrobisz badanie to się dowiesz Naprawdę nie gryzie, a pomożecie mi przy mojej pracy magisterskiej ! Chyba spaliłam bo... drugi raz się nie da, a nawet jakby się dało to byłoby trochę oszukańcze bo już wiem na co zwrócić uwagę w tamtym tekście. Mogę Ci tylko napisać, że odpowiedzi na jedno pytanie byłam bardziej pewna, co do drugiego chyba bym bardziej strzelała... : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 490 Napisano 9 godzin temu 11 godzin temu, marawstala napisał: .) może to było jakieś badanie dotyczące funkcjonowania półkul mózgowych... bo każda na co innego zwraca uwagę. A może coś innego... Dokładnie tak. Gdzie i kiedy stawiasz przecinek, akapit, nawis kwadratowy, okrągły i jak zaczynasz zdanie. Czy widzisz pozytywną stronę czy negatywną. Pod jakim kątem patrzysz na otaczający cię świat bez względu na pogodę. W ten sposób ocenia się charakter. Chyba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 490 Napisano 9 godzin temu 11 godzin temu, martymart napisał: Hej, chyba trafiłas na inny link, w mojej ankiecie nie ma nic o preferencjach seksualnych ani co jesz na śniadanie, a już na pewno nie pytam o imię . Nie to jest przedmiotem badania Te dane (Wiek, miejścowość), to jedynie dane demograficzne, zbierane przy każdym istotnym naukowo badaniu. Wiem. Dodałam sobie, żeby rozśmieszyć Marę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2033 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Seven napisał: Dokładnie tak. Gdzie i kiedy stawiasz przecinek, akapit, nawis kwadratowy, okrągły i jak zaczynasz zdanie. Czy widzisz pozytywną stronę czy negatywną. Pod jakim kątem patrzysz na otaczający cię świat bez względu na pogodę. W ten sposób ocenia się charakter. Chyba. Yhym : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 490 Napisano 9 godzin temu 11 godzin temu, martymart napisał: Jak zrobisz badanie to się dowiesz Naprawdę nie gryzie, a pomożecie mi przy mojej pracy magisterskiej ! Dużo osób już wypełniło? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martymart 0 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Seven napisał: Dużo osób już wypełniło? Sporo, ale dalej brakuje mi około 30 odpowiedzi, żeby wyniki miały jakikolwiek sens. Dlatego próbuję na wielu różnych platformach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2033 Napisano 9 godzin temu To nic osobistego, jakby taka ankietę przesłał ktoś kogo znam to pewnie tak w drodze wyjątku bym wypełniła, ale na forumkach takie rzeczy wydają się trochę podejrzane... teraz jak już zajrzałam mogę tylko napisać, że ankieta wydaje się być ok. : ) tak jakby ktoś miał ochotę wypełnić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2033 Napisano 9 godzin temu (edytowany) Poproś znajomych żeby poprosili swoich znajomych (których nie znasz) może tak szybciej się uda. Edytowano 9 godzin temu przez marawstala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 490 Napisano 9 godzin temu 11 godzin temu, martymart napisał: Sporo, ale dalej brakuje mi około 30 odpowiedzi, żeby wyniki miały jakikolwiek sens. Dlatego próbuję na wielu różnych platformach Kiedy termin dobiega końca? Możliwe, że znajdziesz brakujących ogniw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martymart 0 Napisano 8 godzin temu Jeszcze troche czasu jest, ale już wszyscy znajomi zostali wykorzystani XD a odpowiedzi dalej brakuje. Dlatego dla nowych osób dodam, że badanie nie jest straszne, nie ściaga wirusa, nie badam mózgu ani preferencji seksualnych. Nic strasznego, guys, pomóżcie biednemu studentowi w potrzebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 490 Napisano 7 godzin temu Może ktoś anonimowo, ktoś bez pytań i ktoś bez dociekań na forum wypełni ankietę, którą przedstawiłaś. Tyle można by podsumować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach