miramar 67 Napisano 5 godzin temu Zamknęli temat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1270 Napisano 5 godzin temu Jedyny temat, w ktorym sobie gadalismy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1270 Napisano 5 godzin temu Tu jest zakaz rozmow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Graaazka 5 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, miramar napisał: Zamknęli temat. Nie spodobała moja odpowiedź są podobni do Leżaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 67 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Żaba Monìka napisał: Tu jest zakaz rozmow. Paradoks tego forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 67 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Graaazka napisał: Nie spodobała moja odpowiedź są podobni do Leżaka Nie pisz, że to przez Ciebie bo się będę bała z Tobą rozmawiać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Graaazka 5 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, miramar napisał: Nie pisz, że to przez Ciebie bo się będę bała z Tobą rozmawiać. Niewygodne tematy są kasowane szybko, zaburza ich idealny obraz leżaka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 857 Napisano 5 godzin temu Moderacja ma w nosie Leżaka i Ogóra, kasuje tematy w których toczy sie jakaś rozmowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Graaazka 5 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: Moderacja ma w nosie Leżaka i Ogóra, kasuje tematy w których toczy sie jakaś rozmowa. Podobni do Leżaka zgłaszają, kasują kasują, chcesz się założyć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 23 Napisano 5 godzin temu Pozdrawiam z centrum handlowe. Ciężko mi ze słodyczami dla 22 osób Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 857 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Graaazka napisał: Podobni do Leżaka zgłaszają, kasują kasują, chcesz się założyć? Dzięki, obejdzie się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miaina 208 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Graaazka napisał: Podobni do Leżaka zgłaszają, kasują kasują, chcesz się założyć? Tylko jeśli na szali jest złoty członek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 67 Napisano 5 godzin temu Możemy udawać, że milczymy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1270 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Caryca łabędzica napisał: Pozdrawiam z centrum handlowe. Ciężko mi ze słodyczami dla 22 osób Dla nas kupilas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 67 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Miaina napisał: Tylko jeśli na szali jest złoty członek Ale na której? Oto jest pytanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 23 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Żaba Monìka napisał: Dla nas kupilas? A byłaś grzeczna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Graaazka 5 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: Dzięki, obejdzie się Byś przegrała. Przed chwilą, Miaina napisał: Tylko jeśli na szali jest złoty członek Leżaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1270 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, miramar napisał: Możemy udawać, że milczymy. Ja milcze, slychac tylko klikanie, ale jak widac nawet to im przeszkadza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miaina 208 Napisano 5 godzin temu 10 minut temu, Żaba Monìka napisał: Tu jest zakaz rozmow. Ja nic nie mówię, ja tylko wystukuję literki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1270 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Caryca łabędzica napisał: A byłaś grzeczna? Oczywiscie, jak zawsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miaina 208 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, miramar napisał: Ale na której? Oto jest pytanie. Piekielnej rzecz jasna ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 857 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, miramar napisał: Ale na której? Oto jest pytanie. Bezwzględu na to na której jest trzeba na drugiej położyć coś odpowiedniego dla równowagi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 857 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Caryca łabędzica napisał: A byłaś grzeczna? Wszędzie te dyskryminujace warunki dostępu. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 67 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Żaba Monìka napisał: Ja milcze, slychac tylko klikanie, ale jak widac nawet to im przeszkadza. Ja jem w milczeniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miaina 208 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Graaazka napisał: Leżaka Leżaki mają stelaż i rozpięty na nim materiał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 67 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: Bezwzględu na to na której jest trzeba na drugiej położyć coś odpowiedniego dla równowagi Dwa złote członki? Ciekawe co Miecz na to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Graaazka 5 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, miramar napisał: Dwa złote członki? Ciekawe co Miecz na to. Miecz nie wytrzymał heblowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 67 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: Wszędzie te dyskryminujace warunki dostępu. Ja bym skarżyła do rzecznika praw obywatelskich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 67 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Graaazka napisał: Miecz nie wytrzymał heblowania Robi przedświąteczne zakupy albo układa listę. To ciężka robota. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 857 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, miramar napisał: Dwa złote członki? Ciekawe co Miecz na to. Nie koniecznie może być coś równoważnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach