Dużo pochwy w pochwie 17.2 33 Napisano 17 godzin temu Ale mam wprawe xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17.2 33 Napisano 17 godzin temu Teraz odpoczynek 4h aż trochę wyschnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17.2 33 Napisano 17 godzin temu 2 minuty temu, Ciuralla weź mego siuralla napisał: I CO PEWNIE ZNOWU ZJEEEBAŁEŚ I WYSZŁO CHUUJOWO Nie tym razem w jedną stronę dlatego tak szybko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciuralla weź mego siuralla 5 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, Dużo pochwy w pochwie 17.2 napisał: Nie tym razem w jedną stronę dlatego tak szybko Trzynasty tak się składa że ja też malowałem dzisiaj u matki i tak wyszło https://imgbox.com/wlfF3K4W Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17.2 33 Napisano 17 godzin temu U mnie lepiej wyjdzie jeszcze też żyrandol na czarno zrobię na koniec jak starczy farby wodnej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 121 Napisano 17 godzin temu Pędzlem ściany? Wałkiem lepiej chyba jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciuralla weź mego siuralla 5 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, Hebee napisał: Pędzlem ściany? Wałkiem lepiej chyba jest. U trzynastego są krzywe ściany i nie da się wałkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 121 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, Ciuralla weź mego siuralla napisał: U trzynastego są krzywe ściany i nie da się wałkiem Od czego krzywe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17.2 33 Napisano 15 godzin temu 1 godzinę temu, Hebee napisał: Pędzlem ściany? Wałkiem lepiej chyba jest. Wałkiem robię 25cm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17.2 33 Napisano 15 godzin temu 1 godzinę temu, Ciuralla weź mego siuralla napisał: U trzynastego są krzywe ściany i nie da się wałkiem 1 godzinę temu, Hebee napisał: Od czego krzywe? Zastanawiam się kto jest bardziej upośledzony ty co mu wierzysz w co on pisze czy on co to wymyśla Nie są krzywe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17.2 33 Napisano 15 godzin temu 1 godzinę temu, Ciuralla weź mego siuralla napisał: U trzynastego są krzywe ściany i nie da się wałkiem Są tak proste że zrezygnowałem z robienia gładzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 199 Napisano 15 godzin temu Pravik jest uposledzony, iskra zarazila.sie tryplem od.niego i tez powoli robi sie taki nienormalny jak ten wrzod xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17.2 33 Napisano 15 godzin temu 1 godzinę temu, Hebee napisał: Od czego krzywe? Chyba że oboje się umawiacie na trolling Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 199 Napisano 15 godzin temu Sa promki lezak u mnie, ja nie.gloduje xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 199 Napisano 15 godzin temu Ja bym uwazal na iskre bo ona moze zlapala.aids od pravika i roznosi choroby xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17.2 33 Napisano 15 godzin temu 2 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: Pravik jest uposledzony, iskra zarazila.sie tryplem od.niego i tez powoli robi sie taki nienormalny jak ten wrzod xD Szkoda jej ma pochwe by się przydało... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 199 Napisano 15 godzin temu A do tego wyslala mu foto cyckow xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 199 Napisano 15 godzin temu Ona nie wie o tym ze jej szkoda xD Juz dawno sie zarazila.xD Juz samo wysylanie foty cyckow pravikowi to ponizenie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17.2 33 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: Sa promki lezak u mnie, ja nie.gloduje xD Ja od tego remontu jestem twardy taki się czuje że kij na mnie można by złamać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 199 Napisano 15 godzin temu W pochwie ma owsiki pewno juz xD z duupy pravika.xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17.2 33 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: Ona nie wie o tym ze jej szkoda xD Juz dawno sie zarazila.xD Juz samo wysylanie foty cyckow pravikowi to ponizenie xD Najlepiej to nimfuś pokazala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 199 Napisano 15 godzin temu nimfus.to juz.chyba zaawansowane stadium trypla.xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2036 Napisano 15 godzin temu Możecie sobie zobaczyć takie czary mary... w zeszłym roku po raz pierwszy na to trafiłam. https://ibb.co/nswYnTN Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17.2 33 Napisano 15 godzin temu 7 minut temu, marawstala napisał: Możecie sobie zobaczyć takie czary mary... w zeszłym roku po raz pierwszy na to trafiłam. Dobrze że pomalowalem wygląda lepiej jest raz i będzie ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17.2 33 Napisano 15 godzin temu A wziolem się bo suft mogę bez drabiny na kiju brac A dzisiaj się mocno nie wyspalem przez ciotke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17.2 33 Napisano 15 godzin temu Jeszcze raz o 17-18 robię już do końca farby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2036 Napisano 14 godzin temu 2 minuty temu, Dużo pochwy w pochwie 17.2 napisał: Dobrze że pomalowalem wygląda lepiej jest raz i będzie ok Ta sama farba czy inna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17.2 33 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, marawstala napisał: Ta sama farba czy inna? Tą samą bo tylko taką mam dokupiona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2036 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, Dużo pochwy w pochwie 17.2 napisał: Tą samą bo tylko taką mam dokupiona 6 warstw trochę sporo... dawniej jak byłam dzieckiem to były chyba takie farby, że trzy warstwy trzeba było nałożyć bo pamiętam jak mama malowała. A tutaj z gruntem będzie 7 : ) Dziwna sprawa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17.2 33 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, marawstala napisał: 6 warstw trochę sporo... dawniej jak byłam dzieckiem to były chyba takie farby, że trzy warstwy trzeba było nałożyć bo pamiętam jak mama malowała. A tutaj z gruntem będzie 7 : ) Dziwna sprawa. Z gruntem 6 3l gruntu białego i 6l białej razem 9l na 11m2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach