KochamElcie<3 209 Napisano 12 godzin temu nikt mi nie skroil, w kamperze zostawilem xD swoja droga ladnie na niej na...ialem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebjebjebjeb 4 Napisano 10 godzin temu 3 godziny temu, dsmfsdkfnk napisał: TO PATRZ TY TRZYNASTY MITOMANIE Szczerbaty dlaczego wrzucasz foto sprzed kilku lat? xDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebjebjebjeb 4 Napisano 10 godzin temu 3 godziny temu, dsmfsdkfnk napisał: WSZYSTKO TO MITOMAŃSKIE UROJENIA GOŁODUPCA ALE ZAZDROŚCISZ GOŁODUPCU BEZ ŻADNYCH OSZCZĘDNOŚĆ WEŹ SIĘ CZŁOWIEKU WRESZCIE ZA ROBOTĘ A NIE PASOŻYTUJESZ NA MATCE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebjebjebjeb 4 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 7 minut temu, Podlaski siusiak 13 cm napisał: Teraz mam dużo więcej Jasne mitomanie jakbyś miał to byś wrzuci nowe foto, a nie się chwalił takim groszówkami sprzed kilku lat Edytowano 9 godzin temu przez jebjebjebjeb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
twój bóg i pan 33 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 3 godziny temu, dsmfsdkfnk napisał: TO PATRZ TY TRZYNASTY MITOMANIE obrus cię zdradził że mieszkasz z matką Edytowano 9 godzin temu przez twój bóg i pan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebjebjebjeb 4 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, twój bóg i pan napisał: obrus cię zdradził że mieszkasz z matką PRZECIEŻ TEGO GOŁODUPCA NIGDY NIE BĘDZIE STAĆ NA WYNAJEM MIESZKANIA Edytowano 9 godzin temu przez jebjebjebjeb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
twój bóg i pan 33 Napisano 9 godzin temu nocne tematy na kafeterii są najlepsze jak się w nich nie uczestniczy tylko z rana przeczyta, od razu lepszy humor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
twój bóg i pan 33 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Podlaski siusiak 13 cm napisał: Tymczasowo Całe życie ponad 30 lat (nie licząc ucieczek do magazynku na działce) to jest tymczasowo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 349 Napisano 6 godzin temu 7 godzin temu, Dużo pochwy w pochwie 17.2 napisał: Wawa śródmieście odbiorę ją na Śródmieściu pociągi nie stajo więc nie wysiądzie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 828 Napisano 5 godzin temu 33 minuty temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: na Śródmieściu pociągi nie stajo więc nie wysiądzie xD Jeżeli już to Warszawa centralna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝗭𝗮𝗷𝗲𝗯𝗶𝘀𝘁𝘆 2 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Jeżeli już to Warszawa centralna. Byłem tam dwa tygodnie temu 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1287 Napisano 5 godzin temu 52 minuty temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: na Śródmieściu pociągi nie stajo więc nie wysiądzie xD 18 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Jeżeli już to Warszawa centralna. Dlatego nikt nigdy nie dojechal do lezaka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebjebjebjeb 4 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 24 minuty temu, 𝗭𝗮𝗷𝗲𝗯𝗶𝘀𝘁𝘆 napisał: Byłem tam dwa tygodnie temu Chyba na google maps byłeś mitomanie uszaty na wiecznym utrzymaniu Edytowano 4 godziny temu przez jebjebjebjeb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 349 Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, 𝗭𝗮𝗷𝗲𝗯𝗶𝘀𝘁𝘆 napisał: Byłem tam dwa tygodnie temu ja też xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝗭𝗮𝗷𝗲𝗯𝗶𝘀𝘁𝘆 2 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: ja też xD Mam nadzieję że nie zaraziłeś mnie HiV Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1287 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 𝗭𝗮𝗷𝗲𝗯𝗶𝘀𝘁𝘆 napisał: Mam nadzieję że nie zaraziłeś mnie HiV A co, uprawiales z kims seks w kiblu na dworcu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 349 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Żaba Monìka napisał: A co, uprawiales z kims seks w kiblu na dworcu? uprawiał gangbang bez gumy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
twój bóg i pan 33 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Żaba Monìka napisał: A co, uprawiales z kims seks w kiblu na dworcu? łyszkowice same sobie stworzyły biologiczną cykająca bombę zegarową. w pewnym momencie przemkowi puści udawanie heteryka i pójdzie w pedalskie tango, a będzie sobie rewanżował te lata stracone na wypieraniu pragnień. Edytowano 3 godziny temu przez twój bóg i pan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1287 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: uprawiał gangbang bez gumy xD Na dodatek z nieznajomymi i teraz dopytuje sie czy to Ty byles. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝗭𝗮𝗷𝗲𝗯𝗶𝘀𝘁𝘆 2 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Żaba Monìka napisał: A co, uprawiales z kims seks w kiblu na dworcu? Nie, ale mogłem np dotykać tego samego co Beenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 349 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Żaba Monìka napisał: Na dodatek z nieznajomymi i teraz dopytuje sie czy to Ty byles. to upadek człowieczeństwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1287 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, twój bóg i pan napisał: łyszkowice same sobie stworzyły biologiczną cykająca bombę zegarową. w pewnym momencie przemkowi puści udawanie heteryka i pójdzie w pedalskie tango, a będzie sobie rewanżował te stracone lata na wypieraniu pragnień. Ale z kim? O gejow w Lyszkowicach moze byc jeszcze trudniej niz o kobity. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 349 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 𝗭𝗮𝗷𝗲𝗯𝗶𝘀𝘁𝘆 napisał: Nie, ale mogłem np dotykać tego samego co Beenie nie jestem Beenie Szczerbatku a HIV nie przenosi się przez dotyk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
twój bóg i pan 33 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Żaba Monìka napisał: Ale z kim? O gejow w Lyszkowicach moze byc jeszcze trudniej niz o kobity. w końcu zerwie sie ze smyczy i rzeczywiście pojedzie do warszawy, albo jeszcze lepiej do poznania go powieje to będzie się pedalił z każdym. później wróci do łyszkowic z prezentami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 349 Napisano 3 godziny temu (edytowany) w sumie warto jechać na wycieczkę do Łyszkowic Łyszkowice, miejscowość w województwie łódzkim, są znane głównie z kilku aspektów historycznych, kulturowych i przyrodniczych: ### 1. **Zabytki historyczne** - **Kościół św. Kazimierza Królewicza** – Barokowa świątynia, której początki sięgają XVIII wieku. Znana jest z pięknego wystroju i historycznych elementów architektury sakralnej. - **Zespół dworsko-parkowy** – W Łyszkowicach znajduje się dawny dwór szlachecki otoczony parkiem, który jest świadectwem historii regionu. ### 2. **Znaczenie rolnicze i lokalne produkty** - Łyszkowice leżą na terenach wiejskich o silnych tradycjach rolniczych, co sprawia, że są kojarzone z lokalnym rolnictwem i wyrobami spożywczymi. ### 3. **Historia i tradycje** - Miejscowość ma bogatą historię sięgającą średniowiecza. W dawnych czasach była ośrodkiem lokalnej administracji i działalności gospodarczej. ### 4. **Przyroda i okolice** - Okolice Łyszkowic oferują malownicze krajobrazy i są doskonałym miejscem na wycieczki rowerowe oraz spacery. Edytowano 3 godziny temu przez Bawidamek z Szczywilka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1287 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, twój bóg i pan napisał: w końcu zerwie sie ze smyczy i rzeczywiście pojedzie do warszawy, albo jeszcze lepiej do poznania go powieje to będzie się pedalił z każdym. później wróci do łyszkowic z prezentami. Sam tez ma prezenty do rozdania w postaci owsikow. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 349 Napisano 3 godziny temu zaraz sprawdzę czy mam daleko z miejscowości do której będę jechać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1287 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: w sumie warto jechać na wycieczkę do Łyszkowic Łyszkowice, miejscowość w województwie łódzkim, są znane głównie z kilku aspektów historycznych, kulturowych i przyrodniczych: ### 1. **Zabytki historyczne** - **Kościół św. Kazimierza Królewicza** – Barokowa świątynia, której początki sięgają XVIII wieku. Znana jest z pięknego wystroju i historycznych elementów architektury sakralnej. - **Zespół dworsko-parkowy** – W Łyszkowicach znajduje się dawny dwór szlachecki otoczony parkiem, który jest świadectwem historii regionu. ### 2. **Znaczenie rolnicze i lokalne produkty** - Łyszkowice leżą na terenach wiejskich o silnych tradycjach rolniczych, co sprawia, że są kojarzone z lokalnym rolnictwem i wyrobami spożywczymi. ### 3. **Historia i tradycje** - Miejscowość ma bogatą historię sięgającą średniowiecza. W dawnych czasach była ośrodkiem lokalnej administracji i działalności gospodarczej. ### 4. **Przyroda i okolice** - Okolice Łyszkowic oferują malownicze krajobrazy i są doskonałym miejscem na wycieczki rowerowe oraz spacery. Dziwne, ze Przemka nie ma na tej liscie. Jesli to wikipedia to mozna dopisac w kategorii "przyroda i okolice". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 349 Napisano 3 godziny temu 140 km Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 349 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Żaba Monìka napisał: Dziwne, ze Przemka nie ma na tej liscie. Jesli to wikipedia to mozna dopisac w kategorii "przyroda i okolice". chat gpt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach