Busz3131 3300 Napisano 7 godzin temu Klikbajt z Łodzy. 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
evoiva 2776 Napisano 7 godzin temu Dobłeeeee, w sensie tytułu nowego wątku Co tam sobie nasz dama nabazgrała na swoim boskim ciele z galarety i kisielu? 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szatanowska 346 Napisano 7 godzin temu Ale jėbana przytyła 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MONIKA 1187 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, evoiva napisał: Dobłeeeee, w sensie tytułu nowego wątku Co tam sobie nasz dama nabazgrała na swoim boskim ciele z galarety i kisielu? Focxiego i sowe. Te tatuaze bez ladu i skladu idealnie oddaja jej stan glowy. Totalny chaos. Edytowano 7 godzin temu przez MONIKA 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szatanowska 346 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, MONIKA napisał: Focxiego i sowe. Te tatuaze bez ladu i skladu idealnie oddaja jej stan glowy. Totalny chaos. Ale super RĘKAW mega sztos zarombisty, jaram się wydziaranymi laskami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
evoiva 2776 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 23 minuty temu, MONIKA napisał: Focxiego i sowe. Te tatuaze bez ladu i skladu idealnie oddaja jej stan glowy. Totalny chaos. Tak jak się spodziewałam -wszystko od czapy, juz wygląda jak komiks rysowany przez dziecko. Tak trzymaj siwa- dont give up. Edytowano 6 godzin temu przez evoiva 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylka856 4338 Napisano 6 godzin temu 1:11 nagrywa ja larwa aaa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lolutka40 246 Napisano 6 godzin temu Waga roooosneeeeeee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 1028 Napisano 5 godzin temu 23 minuty temu, Lolutka40 napisał: Waga roooosneeeeeee Jodzia sumooo. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 1028 Napisano 5 godzin temu Jodzia ma stopę cukrzycowa, opisuje w ostatnim wysryw. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magmag 7 Napisano 5 godzin temu A mi się wydaje że ona schudła ostatnio i cycki mniejsze ma.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krakowski Precel 1110 Napisano 5 godzin temu Zakolak: "Zawsze myślałam, że cemne włosy postarzajom, a wy mi mowice że wyglądam mlodziej. Normalnie jestem jak Benjamin Button." Jak Button to nie ale jak baton to na pewno. Jesteś tak samo lepka jak Pawełek, tyle że od brudu a nie cukru no i wypełniona alkoholem 1 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
omgeee 386 Napisano 5 godzin temu a ja nadal nie jestem w stanie dotrwać do końca jej wyrywów, mam wrażenie, ze oglądam chorą kobietę, 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sowa z Mazur 435 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, MONIKA napisał: Focxiego i sowe. Te tatuaze bez ladu i skladu idealnie oddaja jej stan glowy. Totalny chaos. Doczekałam się wydziarania na skórze cesarzowej 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sowa z Mazur 435 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, omgeee napisał: a ja nadal nie jestem w stanie dotrwać do końca jej wyrywów, mam wrażenie, ze oglądam chorą kobietę, To polecam końcówkę jak mierzy koszulkę i za ciasny dres, nazywa buty ...mi i narzeka na rolujące się majtki i wystający brzuch a chce mieć deskę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paryz London 1269 Napisano 5 godzin temu Wy tak serio to wszystko oglądacie? Przecież te wlogi naja ponad godzinę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biednakicia 2652 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Sowa z Mazur napisał: To polecam końcówkę jak mierzy koszulkę i za ciasny dres, nazywa buty ...mi i narzeka na rolujące się majtki i wystający brzuch a chce mieć deskę co za problem..niech zrobi lipo + bbl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Just93 25 Napisano 5 godzin temu Jprdl... Ten dres w rozmiarze S po młodszej siostrze Czy ona się nie widzi? Czy to ten astygmantyzm... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lolutka40 246 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, Paryz London napisał: Wy tak serio to wszystko oglądacie? Przecież te wlogi naja ponad godzinę. Przyspieszenie na 2, inaczej nie da rady słuchac tego mlaskania, cmokania, mamlania... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 1028 Napisano 5 godzin temu Jakbym ją zobaczyła na w tym dresiku gdzieś to bym głośno wybuchła śmiechem. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
omgeee 386 Napisano 5 godzin temu 16 minut temu, Sowa z Mazur napisał: To polecam końcówkę jak mierzy koszulkę i za ciasny dres, nazywa buty ...mi i narzeka na rolujące się majtki i wystający brzuch a chce mieć deskę o fiu. c. kkk, jakas moda wsród youtuberek wciskać się w małe ciuchy, ona nadal nami te syfiaste łańcuchy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lolutka40 246 Napisano 5 godzin temu Nie da se ne zauwazyc ze gdy lodzia ma cos do roboty, musi gdzies isc, wyjsc z domu to nagle nie ma depresji. Przez pare sni chodzi podniecona. Potem jak znowu wjezdza nuda i lezenia na fjutonie to zaczyna sie na nowo.. depresja...epizod...psychiatra...terapia blaaablaaaa. Za robote se wez sywa, posprzataj chałupe, zapisz sie na basen, na zumbe, cokolwiek, wyjdz z domu to ci sie skonczy wielce depresja, a przede wszystkim schudniesz bo nie bedzoesz zalegac na dupie z toną zarcia obok. 3 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ivetka 476 Napisano 4 godziny temu Dupsko jak u starszej Pani, płaski pampers do kolan 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gdzierower 652 Napisano 4 godziny temu "su.. je...ane" o butach które ją otarły "włazcie szm...ty" o butach, które ciężko założyć 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikita111111 188 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Ten jej ałtfit na robienie tatuażu zaczynając od tandetnego makijażu lat 2000-2010, kolczyków grube koła, które wtedy też były modne. Wygląda kiczowato, jakby zrobiła regres makijazowy i modowy. Kończąc na za małym dresie i tych łancuchach wiszących na grubej ulanej szyi. Wszystko wygląda źle i kiczowato. Nie dziwię się, że nie podoba się sobie. Edytowano 4 godziny temu przez Nikita111111 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mi a 1764 Napisano 4 godziny temu 26 minuta siwa opowiada o szybkim zb*liżeniu gdy nie zdążyła zdjąć skarpetek. Te jej wywody są obleśne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sowa z Mazur 435 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, omgeee napisał: o fiu. c. kkk, jakas moda wsród youtuberek wciskać się w małe ciuchy, ona nadal nami te syfiaste łańcuchy? Ostatnio te łańcuchy były w komplecie z czerwonym płaszczykiem i kolczykami typu małe koła. Wyglądała jak z jakiegoś plemienia. Dres zapewne z % 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sowa z Mazur 435 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Przed chwilą, Mi a napisał: 26 minuta siwa opowiada o szybkim zb*liżeniu gdy nie zdążyła zdjąć skarpetek. Te jej wywody są obleśne. Jak wciągała te czarne spodnie dresowe i był ten kadr gdzie cyce na cały ekran, ta nagle podskoczyła i krzyczy "wszedł" sapiąc. Wyglądało jakby co innego weszło i nie na tyłek a w Edytowano 4 godziny temu przez Sowa z Mazur 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Busz3131 3300 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 37 minut temu, Mi a napisał: 26 minuta siwa opowiada o szybkim zb*liżeniu gdy nie zdążyła zdjąć skarpetek. Te jej wywody są obleśne. Do slynnego zblizenia doszlo podczas meczu Realu z Madrytem, odbywajacego sie na Warmii. Przystojny pilkarz jak jom dopadl, to nie zdazyla zdjac nie tylko skarpetek ale i gumofilcow. Edytowano 3 godziny temu przez Busz3131 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
evoiva 2776 Napisano 3 godziny temu 2 godziny temu, Lolutka40 napisał: Waga roooosneeeeeee Może robi masę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach