GayFM 2 Napisano 3 godziny temu mam nadzieję ze dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stachlew crew 6 Napisano 3 godziny temu mam nadzieję że trafiła do monaru. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GayFM 2 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, stachlew crew napisał: mam nadzieję że trafiła do monaru. Tam trafiają tacy jak ty a nie Jak Ona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ostatnia piosenka 0 Napisano 2 godziny temu 32 minuty temu, GayFM napisał: mam nadzieję ze dobrze Przegrywa życie na wykopie a co ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DobryPawel 14 Napisano 2 godziny temu 36 minut temu, GayFM napisał: mam nadzieję ze dobrze A za Noxelią nie tesknisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GayFM 2 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Ostatnia piosenka napisał: Przegrywa życie na wykopie a co ? Ona nic nie przegrywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ostatnia piosenka 0 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, GayFM napisał: Ona nic nie przegrywa To niech będzie że przegrywasz i za siebie i za nią xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 81 Napisano 2 godziny temu Napisz do niej. Chyba masz kontakt na priv. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MOCNY STULEJ 2 Napisano 2 godziny temu MASZ PONOĆ JAKIŚ TAM KONTAKT DO NIEJ, A OD X MIESIĘCY ZADAJESZ TO PYTANIE TY MUSISZ BYĆ JEDNAK W JAKIMŚ STOPNIU UPOŚLEDZONY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 81 Napisano 1 godzinę temu Dostał dzisiaj namiar na jej konto wykopkowe i też nie odezwie się do niej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nasza szkapa 4 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Gajja napisał: Dostał dzisiaj namiar na jej konto wykopkowe i też nie odezwie się do niej. Nie pamiętam już jak to konto się nazywało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 81 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Nasza szkapa napisał: Nie pamiętam już jak to konto się nazywało Dzisiaj ktoś wrzucał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nasza szkapa 4 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Gajja napisał: Dzisiaj ktoś wrzucał. Pewnie będziesz do Niej pisała na wykopie teraz ciągle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 81 Napisano 1 godzinę temu Jak dam namiar byczemu to on sobie pogada, mi się nie chce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pszemek 22 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, GayFM napisał: mam nadzieję ze dobrze Uszaty przecież wiesz co u niej - wyłudza namiary na benzo i zolpidem na wykopie, nick Saoirse Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pszemek 22 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Nasza szkapa napisał: Gdybym wiedziała to bym jej kupił to benzo Za co, za kartofle? Kup jej lepiej odwyk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nasza szkapa 4 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Pszemek napisał: Za co, za kartofle? Kup jej lepiej odwyk A po co jej odwyk 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 81 Napisano 1 godzinę temu Od leków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nasza szkapa 4 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Gajja napisał: Od leków. Leki bierze bo jest chora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nadija* 76 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Nasza szkapa napisał: Leki bierze bo jest chora To powinna brać te które lekarz zapisze i w takich dawkach, a nie kupować w necie bez recepty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nasza szkapa 4 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, nadija* napisał: To powinna brać te które lekarz zapisze i w takich dawkach, a nie kupować w necie bez recepty. A co ma zrobić jak lekarz nie chce zapisać? Trzeba jakoś inaczej zdobyć żeby ból uśmierzyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ostatnia piosenka 0 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, Nasza szkapa napisał: Leki bierze bo jest chora Hipochondryczka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nadija* 76 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Nasza szkapa napisał: A co ma zrobić jak lekarz nie chce zapisać? Trzeba jakoś inaczej zdobyć żeby ból uśmierzyć To właśnie jest uzależnienie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buongiorno 21 Napisano 1 godzinę temu Wychudzona jest przez te deprechy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nasza szkapa 4 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 4 minuty temu, buongiorno napisał: Wychudzona jest przez te deprechy To tobie też by się przydała deprecha. Edytowano 1 godzinę temu przez Nasza szkapa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nasza szkapa 4 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, nadija* napisał: To właśnie jest uzależnienie. Nie wydaje mi się. Gdyby się dobrze czuła to by nie musiała nic brać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ostatnia piosenka 0 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, buongiorno napisał: Wychudzona jest przez te deprechy A ty wręcz przeciwnie Alicjo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nadija* 76 Napisano 1 godzinę temu Przecież Dumbo jest szczupła. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buongiorno 21 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Ostatnia piosenka napisał: A ty wręcz przeciwnie Alicjo Jaka Alicjo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nadija* 76 Napisano 1 godzinę temu Dobranoc dzieci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach