Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
m_areczek

Prawdopodobnie najgorszy sort

Polecane posty

Jak inni, oglądam czasami telewizję i nieuniknione reklamy, i jak widzę niektóre osobistości, to ciśnienie w tętnicach (moich) wzrasta o kilka (naście) procent. Wyjaśnię dlaczego. Otóż reklamowane osoby niczym nie wiążą się z ich osiągnięciami... (tutaj kojarzą mi się: M. Gesler, A. Chylińska, K. Wojewódzki - nazwiska przytaczam, gdyż są jawnie podawane w reklamach internetowych). Czym wsławiły się te osobistości? Otóż negowaniem osiągnięć innych ludzi, zabijaniem prób indywidualnych twórczości, rasizmem (ty jesteś z Ukrainy), nieakceptowalnym społecznie wyglądem i postępowaniem. Niestety wyglądem, zniszczeniem wyglądu swojego ciała też. Moim prawem jest wypowiadanie się na forum publicznym i określanie moich preferencji, Niniejszym to czynię,,,

Ok. 

Wojewódzkiego pamiętam jeszcze z czasów kiedy oglądałam Czarodziejkę z księżyca... czekając na nią oglądałam program dla dzieci/młodzieży który prowadził... tele grę (nie pamiętam nazwy). 

22 minuty temu, marawstala napisał:

Ok. 

Wojewódzkiego pamiętam jeszcze z czasów kiedy oglądałam Czarodziejkę z księżyca... czekając na nią oglądałam program dla dzieci/młodzieży który prowadził... tele grę (nie pamiętam nazwy). 

Zawsze kojarzył/mylił (wydaje mi się) czarodziejstwo z rzeczywistością...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się