m_areczek 11 Napisano Grudzień 18, 2024 Jak inni, oglądam czasami telewizję i nieuniknione reklamy, i jak widzę niektóre osobistości, to ciśnienie w tętnicach (moich) wzrasta o kilka (naście) procent. Wyjaśnię dlaczego. Otóż reklamowane osoby niczym nie wiążą się z ich osiągnięciami... (tutaj kojarzą mi się: M. Gesler, A. Chylińska, K. Wojewódzki - nazwiska przytaczam, gdyż są jawnie podawane w reklamach internetowych). Czym wsławiły się te osobistości? Otóż negowaniem osiągnięć innych ludzi, zabijaniem prób indywidualnych twórczości, rasizmem (ty jesteś z Ukrainy), nieakceptowalnym społecznie wyglądem i postępowaniem. Niestety wyglądem, zniszczeniem wyglądu swojego ciała też. Moim prawem jest wypowiadanie się na forum publicznym i określanie moich preferencji, Niniejszym to czynię,,, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2101 Napisano Grudzień 18, 2024 Ok. Wojewódzkiego pamiętam jeszcze z czasów kiedy oglądałam Czarodziejkę z księżyca... czekając na nią oglądałam program dla dzieci/młodzieży który prowadził... tele grę (nie pamiętam nazwy). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2101 Napisano Grudzień 18, 2024 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m_areczek 11 Napisano Grudzień 18, 2024 22 minuty temu, marawstala napisał: Ok. Wojewódzkiego pamiętam jeszcze z czasów kiedy oglądałam Czarodziejkę z księżyca... czekając na nią oglądałam program dla dzieci/młodzieży który prowadził... tele grę (nie pamiętam nazwy). Zawsze kojarzył/mylił (wydaje mi się) czarodziejstwo z rzeczywistością... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach