Dużo pochwy w pochwie 17v2 7 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Hebee napisał: Ale to pewnie miał zabawkowy. Też się miało swego czasu z nakładkami, że różne rzeczy wyświetlał na ścianie. Chociaż zawsze miałam obawy czy nie szkodzi i lepiej uważać. Nie on miał ten groźny z innego bloku balkonu swiecil bardzo mocny daleki laser Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 140 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Dużo pochwy w pochwie 17v2 napisał: Ja się nabawilem petardami w dzieciństwie nikt nie rozumiał mojego hobby po co tracę pieniądze i mnie już nie ciągnie No chłopaki lubią choćby te pukawki co to głośno a mały efekt wizualny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 140 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Dużo pochwy w pochwie 17v2 napisał: Będę jeszcze inwestowal w mieszkanie lubię ładnie mieszkać Ciekawe ile zrobisz samodzielnie. Zawsze się zaoszczedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17v2 7 Napisano 6 godzin temu U mnie na it mówił wykładowca że prawdziwy laser można zobaczyć dwa razy Czemu dwa razy Raz lewym raz prawym okiem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17v2 7 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Hebee napisał: Ciekawe ile zrobisz samodzielnie. Zawsze się zaoszczedzi. Mógłbym dużo ale sama wiesz że energii idzie w szukanie A tak to by odeszlo forum dyskusyjne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 140 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Dużo pochwy w pochwie 17v2 napisał: Mógłbym dużo ale sama wiesz że energii idzie w szukanie A tak to by odeszlo forum dyskusyjne Dobra bo znowu zaczynasz Idę spać, pojedzone więc można. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17v2 7 Napisano 6 godzin temu Bo ja tak naprawdę nie chcę tego wszystkiego nie daje mi to praktycznie szczęścia jedyne co to mogę tak wyrazić siebie że nie jestem taki jak przemek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17v2 7 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Hebee napisał: Dobra bo znowu zaczynasz Idę spać, pojedzone więc można. Załóż strój mikolajki prezent mi odpakujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 140 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Dużo pochwy w pochwie 17v2 napisał: Bo ja tak naprawdę nie chcę tego wszystkiego nie daje mi to praktycznie szczęścia jedyne co to mogę tak wyrazić siebie że nie jestem taki jak przemek Tak po prawdzie to nic nie daje szczęścia, "szczęściem" można nazwać tylko przyjemne chwile. Dużo ludzie piszą, chwalą się niby szczęściem, a to po prostu jakieś tam pogodzenie sie z tym co złe + przyjemności = ogólnie satysfakcja z tego co jest i to tyle. Nie ma co patrzeć i zazdrościć czy gonić za innymi, tylko szukać co da te radości, a co nie będzie przy tym szkodzić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17v2 7 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Hebee napisał: Tak po prawdzie to nic nie daje szczęścia, "szczęściem" można nazwać tylko przyjemne chwile. Dużo ludzie piszą, chwalą się niby szczęściem, a to po prostu jakieś tam pogodzenie sie z tym co złe + przyjemności = ogólnie satysfakcja z tego co jest i to tyle. Nie ma co patrzeć i zazdrościć czy gonić za innymi, tylko szukać co da te radości, a co nie będzie przy tym szkodzić. Mi daje tworzenie z drugą połową ale jej nie mam może masz za duże wymagania jakbym się zafiksowal na jakiś 1 typ lachona to pewnie też bym tak pisał nie mając na niego szans. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17v2 7 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, Hebee napisał: Tak po prawdzie to nic nie daje szczęścia, "szczęściem" można nazwać tylko przyjemne chwile. Dużo ludzie piszą, chwalą się niby szczęściem, a to po prostu jakieś tam pogodzenie sie z tym co złe + przyjemności = ogólnie satysfakcja z tego co jest i to tyle. Nie ma co patrzeć i zazdrościć czy gonić za innymi, tylko szukać co da te radości, a co nie będzie przy tym szkodzić. No ale jak szczęście widzisz w miłości to ci nie da tego żadna chata samochód czy telewizor. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17v2 7 Napisano 6 godzin temu No i tak sobie remontujesz wiedząc że i tak nie da ci to szczęścia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17v2 7 Napisano 6 godzin temu No ale wolę sobie polepszyć rzeczywistości niż siedzieć jak przemek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nasza szkapa 7 Napisano 5 godzin temu 40 minut temu, Dużo pochwy w pochwie 17v2 napisał: Bo ja tak naprawdę nie chcę tego wszystkiego nie daje mi to praktycznie szczęścia jedyne co to mogę tak wyrazić siebie że nie jestem taki jak przemek Oczywiście że nie jesteś taki jak on, bo ty jesteś 1000 razy bardziej zjeebany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nasza szkapa 7 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 26 minut temu, Dużo pochwy w pochwie 17v2 napisał: No ale wolę sobie polepszyć rzeczywistości niż siedzieć jak przemek On nie siedzi. Zarabia pieniądze i idzie do przodu w przeciwieństwie do ciebie Edytowano 5 godzin temu przez Nasza szkapa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nasza szkapa 7 Napisano 5 godzin temu (edytowany) Cytat 31 minut temu, Dużo pochwy w pochwie 17v2 napisał: No i tak sobie remontujesz wiedząc że i tak nie da ci to szczęścia. Ale przynajmniej jak remontujesz meline to nie pierrdolisz głupot. A na brak szczęścia skazałeś się ty sam bo się nie leczyłes psychiatrycznie w młodości Edytowano 5 godzin temu przez Nasza szkapa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nasza szkapa 7 Napisano 5 godzin temu 36 minut temu, Dużo pochwy w pochwie 17v2 napisał: Mi daje tworzenie z drugą połową ale jej nie mam I miał nie będziesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nasza szkapa 7 Napisano 5 godzin temu 50 minut temu, Dużo pochwy w pochwie 17v2 napisał: U mnie na it mówił wykładowca że prawdziwy laser można zobaczyć dwa razy Czemu dwa razy Raz lewym raz prawym okiem Hahahaha dobre xD Ciekawe gdzie to wyczytałeś bo wątpię ze w szkole specjalnej wam takie coś mówili Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach